Jump to content

Kellybelly32 : 24 april 2018 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael


Recommended Posts

@Kellybelly32

 

Hoi hoi, Dat is nog eens een kort voorstellen. Wellicht kun je hier iets meer vertellen, zoals: is het consult met Dr. Straten het enige consult geweest, of heb je meer artsen bezocht, hoe is je consult verlopen, ben je lang op zoek geweest naar informatie etc, zo weten we hier dan  iets meer van je, uiteraard mag dit allemaal anoniem ;)

 

Ik heb de titel aangepast en topic verhuisd naar een andere categorie, hier in dit topic kun je nu alle verdere updates, en dadelijk ook je verslag neerzetten, zo heb je dan alles netjes en overzichtelijk bij elkaar staan.

 

Veel plezier met aftellen.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ik ben eerst op consult geweest bij Diana gabriels en er stond al een operatie gepland ook maar ik bleef twijfel houden en heb toen toch besloten verder te kijken en kwam via een kennis bij heyendael terecht. Daar was het gevoel direct goed. Wel gaven beide klinieken hetzelfde advies. Je hebt meer het gevoel een persoon te zijn dan een nummer wat ik bij gabriels het geval vond. Ook het consult was super uitgebreid en de arts Frans verstraten vind ik een grappige nuchtere vent. Ik ben de dagen aan het aftellen nu en kan niet wachten op het badpak shoppen!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ok, ja met dit soort beslissingen moet je ook zeker op je gevoel afgaan, je moet de arts kunnen vertrouwen en je moet zeker voelen dat je een mens bent en geen nummer.

Fijn dat je dit uiteindelijk hebt gevonden bij Dr. Straten, er zijn hier behoorlijk veel meiden door hem geholpen.

 

Kan me voorstellen dat de dagen nu niet snel genoeg gaan, maar zo kun je je wel een beetje voorbereiden.

Op naar een zomer met een mooi gevuld badpak.

 

x

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hoi hoi 

Alles is perfect gegaan! Ik voel me heel goed en het is me echt 100% meegevallen! Ze zijn nu nog heel erg gezwollen natuurlijk dus ik kan er nog niet veel van zeggen nu wat ik er van vind, al vind ik ze nu al mooier uiteraard dan het was! 

Groetjes 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.