Jump to content

Voorstellen


Nance2.0
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Graag wil ik me hier even voorstellen.

Ik ben uiteraard nieuw hier, afgelopen dinsdag heb ik een informatief gesprek gehad in het Vlietlandziekenhuis en daardoor is de kogel door de kerk.

Na jaren van ergernis heb ik besloten wat aan mijn slappe velletjes te laten doen. Het zal een lift met prothese moeten worden, waardoor ik naar een volle b of kleine c zal gaan. De prothese moet voor de spier kunnen komen.

Ik wordt in juli 41 en na elke zwangerschap werden mijn borsten een maat groter, bij de eerst ging ik van een b cup naar een d en bij de laatste (ik heb 3 kinderen van 15, 13 en 7) zelfs naar een e. Met als gevolg dus een paar leeggelopen ballonnen maatje a cup. Op zich heb ik nooit moeite gehad met mijn b cup, maar er zit nu geen vulling of vorm meer in. Ik doe er heel lang over om een juiste bikini of bh te vinden want ze vallen overal uit als ik iets te ver buk, of je kijkt zo mijn bh in omdat er alleen aan de onderzijde een velletje ligt. Een mooi topje is dus ook drama.

Ik zal er wel even voor moeten gaan sparen, en het duurt dus nog wel even voor het daadwerkelijk gaat gebeuren, mijn streven is volgend voorjaar.

Tot die tijd vind ik het fijn om hier mee te lezen en te kletsen.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.