Sign in to follow this  
Sté1992

3 april door Ivar van Heijningen - Duinbergen clinic

Recommended Posts

Hallo,

 

ik ben even aan het rondzoeken voor een goed plastisch chirurg voor een borstvergroting.

ben al bij 2 plaatsen langs geweest : in duinbergen bij dr ivar van heijningen , hier had ik een heel goed gevoel bij hij nam echt de tijd voor je maar de prijs viel wat tegen:5500 euro .. iemand ervaring met deze arts want ik vind er hier niets van terug ?

ook ben ik bij beaucare langsgeweest bij dr danou , hier was ik in 10 minuten buiten , wat een verschil , deze gaf echt geen goed gevoel is ook een groot prijsverschil hier was het 3000.

iemand ervaring met een heel goeie arts regio west vlaanderrn of oostvlaanderen , prijs mag wat hoog zijn als het maar mooi en naturel gedaan is :-)

 

Alvast bedankt!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom

Kijk anders bij deze kliniek  

 succes bij je zoektocht;)

xx Ank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welnesskliniek heeft toch geen al te goede naam had ik al gehoord? 

En waar zit het prijsverschil dan met duinbergen , moet toch iets zijn waardoor het het dubbele kost?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, 

ikzelf wordt door dr vanheijningen binnen 3 dagen geopereerd.

heb, toen ik nog opzoekwerk aan het doen was, ook amper iets teruggevonden van hem. In de tijd heb ik wel kennisgemaakt met iemand die daar lang gewerkt heeft en me kon vertellen dat zijn werk altijd perfect is . Dus dat gaf me wel een goed gevoel ;) het prijsverschil ligt hem denk ik ook meer in de ligging van de kliniek (aan Knokke) en omdat het ook simpelweg een hele goeie ervaren chirurg is naar mijn mening. Ik betaal 2000 aan de privé kliniek zelf en 3500 aan AZ ZENO voor de operatie 

Share this post


Link to post
Share on other sites

deze ochtend was het dan eindelijk zover :D !! De operatie vond plaats in AZ ZENO in Knokke.

Ik kreeg : mentor HP 380 cc , cpg:333

Had vroeger een  kleine c- cup maar door sporten heel veel vermagerd en had een amper te noemen A cupje <_<

 

om 7u binnen gekomen en direct naar boven gebracht. Had superrr veel stress !! Vooral voor de sedatie zelf en de eerste pijn bij het wakker worden.

de dokter ( dr. Van heijningen, een top kerel trouwens :) ) stelde me goed gerust pakte me eens goed vast en gaf zen laatste quote “ ready to rock and roll, girl B)“ bij het wakker worden had’k eerst en vooral ijskoud. Lag zwaar te rillen in men bed en de verplegers kwamen direct een dekentje en een pijnstiller geven. De 2de keer wakker worden was dan weer badend in het zweet en opnieuw pijn. Daarna naar de kamer gegaan en terug gaan slapen. toen ik wakker werd kwam een verpleger naar me toe met een mooie grote bos witte bloemen. (Dacht direct; deze zal wel van men vriend komen :focus:) maar toen wist de verpleger me te zeggen dat het van men PC was , en hij me voor nu al veel succes wenste ! was daar eventjes wel emotioneel door ^_^

na wat sukkelen met men draaierigheid en maag ben ik pas rond 5u in de namiddag naar huis kunnen vertrekken. Want de verplegers stonden er op dat ik me tip top voelde .Gelukkig ligt onze woonst letterlijk 100 meter van het ziekenhuis en was ik vlug terug in bed :D

juist wat kip met rijst gegeten en voel me tot nu toe redelijk goed, wel een stevige druk en wat kortademig ! Ben benieuwd wat de avond zal geven :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

bedankt voor je reactie, dit bevestigd nog eens mijn gevoel over deze dokter dat hij een erg ervaren en goede dokter zou zijn, ook al vind je er weinig over terug.

hoe gaat het nu met jou? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this