Jump to content

Borstvergroting – hoeveel CC bij vrouw van 1.60/55kg? Bang voor te weinig


Iri
 Share

Recommended Posts

Hoi,

Ik ben 31 jaar en de afgelopen jaren nogal wat gewicht kwijt geraakt, waardoor mijn borsten behoorlijk veranderd zijn (en niet in positieve zin). Ik heb altijd grote, ronde borsten gehad en nu zijn deze min of meer leeggelopen (hoewel ik wel aardig wat borstweefsel heb). Ik heb dus besloten ze te laten vergroten, zodat ze weer mooi rond en vol zijn.

 

Ik heb via dit forum al heel veel informatie gevonden en vanochtend mijn eerste consult gehad in de Velthuiskliniek bij dokter Zaal. Ik heb 17 april nog een consult bij dokter Nio. Wat ik zo gelezen heb is dokter Zaal van niet te groot en dokter Nio van groter?

 

Dokter Zaal adviseert 350CC, anatomisch/ lange prothese met medium high profile. Ze heeft eigenlijk niet gezegd welke cupmaat ik dan krijg. Als ik eerlijk ben vind ik alle CC’s en cupmaten ook weinig zeggen, omdat het per persoon zo verschillend lijkt uit te pakken. Bij de protheses die ik heb gepast dacht ik op dat moment…ja, dat is zat, anders raakt het uit verhouding. En nu merk ik dat ik toch begin te twijfelen…wat als ik over een paar maanden denk was het maar meer (wat blijkbaar toch wel vaak voorkomt?)

 

Ik ben dus niet zo zeer bang voor te grote/harde borsten, maar juist dat ik later denk…mmm ik vind ze te klein/ niet bol genoeg. Dit komt omdat ik altijd grote borsten heb gehad en persoonlijk dit ook mooi vind. Nu is het niet zo dat ik ‘ballen’ wil hebben, maar wel mooi rond/vol/groot.

 

Ik ben dus 160 en ong. 55kg. Mensen noemen me vaak toch wel klein/ tenger. Ik heb nu zelf cup E, maar voordat iedereen ‘jemig dat is groot’ roept – de meeste mensen zeggen ‘E?! lijkt meer op een C’. Nu is een C ook niet perse heel klein, maar zoals gezegd…ik mis mijn eigen borsten, vooral omdat de huidige er leeggelopen uit zien.

 

Dus ik hoop op meiden die een vergelijkbaar postuur hebben (althans qua gewicht lengte en hoeveel CC zijn hebben/ hoe dit eruit ziet). Gewoon om beter beeld te krijgen bij wat ik mooi vind en wat echt te groot of te klein is (voor mij).

 

Alvast bedankt!!

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.