Jump to content

Far65 : 5 mei 2009 : Dr. Janssen : Janssenkliniek Oisterwijk


Recommended Posts

Hallo allemaal,

En ook ik ben hier sinds een aantal dagen (gelukkig) terecht gekomen nadat .nl eruit lag en ik toch heel erg graag de ervaringen van anderen wilde lezen.....

Nadat ik voor mezelf de beslissing had genomen dat het nu toch eindelijk, nog voor de zomer, van een borstvergroting moest gaan komen ben ik me gaan orienteren op internet......pffffffff dat is moeilijk zeg!!!!!

Welke kliniek zal ik kiezen, rond of anatomisch, slaapverdoving of gehele narcose, Nederland of Belgie.......enz enz. Toch maar voor NL gekozen omdat we in het midden van het land wonen en anders de afstand wel erg groot werd.

Na lang wikken en wegen viel de keus op de Janssen kliniek in Oisterwijk.

Belde dinsdagochtend 14 april '09 voor een afspraak voor het 1e consult en had geluk: er was 's avonds iemand uitgevallen dus kon gelijk dezelfde avond nog komen.

Onderweg daarnaartoe hadden we al besloten dat als het ons zou bevallen en de arts en de kliniek een positieve indruk op ons zouden maken we ook niet verder zouden kijken en de afspraak zouden vastleggen.

We werden vriendelijk onthaald en na een minuut of 5 werden we al door Drs Janssen opgehaald.

Na het opnemen van de gegevens en het (standaard) praatje met fotopresentatie vroeg hij mij wat mijn wensen waren. Ik had toen 80AA en wilde naar een goede B of kleine C.

Ik ben zelf 1.74 lang en weeg 64 kilo dus wilde gewoon een cup die goed bij mijn lijf past maar vooral niet te groot! Ik sport veel (hardlopen) en het leek me vreselijk als ik straks last zou krijgen van te grote borsten met sporten of zo.

Hij vertelde gelijk dat het implantaat bij mij onder de borstspier geplaatst zou gaan worden omdat mijn huid daar erg dun is en die moet dus minstens tussen 2 vingers samengepakt, 2,5 cm zijn en dat was het bij mij lang niet. Als ze ervoor geplaatst zouden worden zou je de randen gaan zien en dat lijkt me echt vreselijk.

Hij stelde 300cc voor en legde ook een 250cc en een 400cc neer om te passen. De 300cc kwamen gelijk goed over! Niet te groot niet te klein en de andere toch nog even gepast maar nee, die vielen af. Daarna nog beslissen over rond of anatomisch...... Zelf lijkt het me heel raar als die anatomische al zo hoog beginnen dat ik dat vervelend vind (slaat waarschijnlijk nergens op maar dat zit in mn hoofd.....) en volgens hem konden de ronde als de anatomische net zo mooi worden bij me dus toen voor de ronde gekozen (scheelde ook nog eens 1250 euro dus daar kan ik nu andere leuke dingen van doen).

Op 5 mei '09 zou het zover zijn.

En dan kom je terecht op een borstenforum, ga je google-en naar voor-en-na-foto's en kom je zoveel verschillende foto's tegen en lijken ze met 300cc erbij soms heel groot geworden en een andere keer weer te klein en dan weet je het dus niet meer............

Had ik toch voor de 400cc moeten kiezen of wordt het nu veel te groot en was 250cc al groot genoeg geworden........aiaiaiaiiaiaiaia wat moeilijk toch allemaal.

Maken we nog een afspraak tussendoor om nog een keer te gaan passen? Nee, had er toen een goed gevoel bij en weet dat als ik nog een keer ga dat ik dan toch bij mn eerste beslissing zou blijven en heb besloten dat ik ervan uit moet gaan dat de PC weet waar hij over praat en uit ervaring het juiste formaat adviseert.

Ik blijf bij dat besluit ook om mezelf later niet te hoeven verwijten dat ik zonodig weer iets anders moest dan geadviseerd werd!!!!!

5 mei 2009 - Het is zover!!

Ik heb de dag ervoor gehoord dat ik om 14.00 uur geopereerd ga worden. We moeten vanuit huis een goed uur rijden dus vertrekken om 12 uur zodat eventuele files geen invloed hebben op een goede aankomsttijd.

We zijn er om 13.10 uur en in ieder geval lekker op tijd! Na een kleine 10 minuten te wachten om nog wat laatste papierwerk in orde te maken krijgen we al door dat er iemand is uitgevallen en het allemaal wat sneller gaat. Ik kan gelijk doorlopen om me voor te bereiden op de OK. Ik neem afscheid van mijn man en loop door. Tijd om zenuwachtig heb je niet want het gaat allemaal snel. Er ligt een mooie blauwe operatie-jurk met slofjes en muts klaar. Die trek ik aan, er wordt afgetekend en de bekende voor-foto's worden gemaakt. Dan wordt er alvast een infuus geprikt. 1e keer......niet goed, 2e keer.......gatver, zit nog net goed en de 3e keer lijkt het goed te zitten en kan ik doorlopen naar de OK. Ik moet gaan liggen, armen gespreid, knijper op de vinger voor de harslag en jullie raden het al......het infuus was niet goed en liep niet goed door...... kreeg al waanbeelden dat het narcosemiddel niet goed door zou lopen enz hahahhaha maar het werd nog een keer geprikt en dat was in orde.

Moest aan wat leuks denken en wakker werd ik........met een aardig meisje naast mn bed en 2 nieuwe borsten!!

Het zat er al weer op. Na een poosje (iets langer dan normaal gewacht omdat de kamers allemaal bezet waren) werd ik overgebracht van de verkoeverkamernaar een patientenkamer. Even later kwam daar ook het meisje bij waar ik op het andere forum al contact mee had gehad. Dat was dus echt supertoevallig en gezellig. ok mijn man mocht eindelijk weer bij me, gelukkig maar!

We kregen eindelijk wat te eten (vanaf de avond ervoor 12 uur al niks meer gegeten en gedronken dus was wel toe aan iets).

Om een uur of 7 's avonds mocht ik naar huis....... aankleden, ai dat valt tegen....... nog even naar de wc voor de lange autorit....en krijg nog wat instructies mee voor thuis. Terwijl ik naast de verpleegster sta krijg ik ineens koud zweet en word helemaal niet lekker, het water loopt in straaltjes van me af en moet gaan liggen om niet flauw te vallen! Dat was dus duidelijk een beetje te overmoedig van mezelf.....

Met de rolstoel naar de auto en wil de portier dichtslaan auauauauauauauaau dat gaat dus niet en krijg me daar een steek door mn borst!!!!

En vanaf dan merk je hoe vaak je je borstspieren gebruikt en wat je allemaal even niet meer kunt!

's Avonds thuis toch behoorlijk wat pijn en dan met name aan de zijkanten en tussen de borsten in. Doordat de borstspier wordt opgerekt krijg je een druk daarop en lijkt het alsof er iets heel zwaars bovenop je ligt.

We slapen in een waterbed en daar zou ik normaal gesproken de volgende dag niet uit kunnen opstaan, dachten ze in de kliniek. Hebben we het matras verhoogd door er extra dekens en zo op te leggen zodat ik er niet zo ver in weg zou zakken, een groot kussen in de rug want plat liggen gaat ook niet en ach,.......dan lig ik best aardig. Vooral niet afzetten met de armen en niks proberen te pakken.

De volgende ochtend met een zwaar gevoel in mn bovenlijf opgestaan.....heel voorzichtig. Ik kan niet veel met mn armen dus alles heel rustig en voorzichtig om niets te forceren. Ik neem braaf mn paracetamol iedere 6 uur en 2x per dag de pijnstiller van de kliniek. Tussen de middag word ik gebeld.......het is een meisje van de kliniek die even wil informeren hoe het met me gaat, of ik veel pijn heb of nog met vragen zit......aardig dat ze dat doen! Tot zaterdag in ieder geval de pijnstiller van hun nog blijven slikken en dan alleen nog paracetamol. Vanaf zaterdag zal de pijn minder worden volgens haar dus dat is te overzien....het is nu woensdag.

Donderdag gaat het opeens in de loop van de ochtend al een stuk beter en kan ik weer wat meer rechtop lopen. Het valt me heel zwaar hoe afhankelijk ik ben van anderen.....so not me!!! Maar ja, ik heb geen zin in complicaties dus heb me erbij neer te leggen...... en dat doe ik dus braaf.

Langzaamaan gaat het beter zolang je jezelf in acht houdt en niet teveel wilt doen.

Het is nu maandag en over 2 dagen gaan de hechtingen eruit (of alleen de knoopjes lees ik weleens) Dan mag ik eindelijk weer douchen.......o, wat mis ik dat!

Ik houd jullie op de hoogte!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Hoi Far65,

Wat leuk om je verhaal te lezen en wat fijn dat het nu goed met je gaat.

Als de hechtingen eruit zijn voelt het nog beter.

Ook ik heb lange tijd, nu nog wel een beetje, last gehad tussen mijn borsten en aan mijn flanken.

Die werden na een paar dagen ook erg blauw, ook dat is nu zo goed als weg

Ik heb 295 cc gekregen, dual plane, en heb nu een 70D/75C.

Rustig aan doen en geniet ervan!

Groetjes Pip

Link to comment
Share on other sites

Hoi Pip,

Ik ben al wel helemaal blauw tussen mn borsten..... alsof ik zwaar mishandeld ben hahahaha

Ach, het zal wel weer wegtrekken maar het belangrijkste is dat de borsten er goed uitzien, of niet dan!

Mag ik het wachtwoord van je foto's en wat is je lengte en gewicht.....dan kan ik een beetje vergelijken ;-)

Hoe is het nu met jou.....helemaal hersteld (behalve dan zoals je zegt zo af en toe last tussen je borsten) of heb je nog steeds pijn als je iets hoog wil pakken of met iest zwaars optillen.......en sport je? Gaat dat goed of heb je er last van met sporten?

Alvast bedankt voor je antwoord en ik zal mijn foto's ook online gaan zetten....

doeidoei :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest ik71

Hi Far65!

Gefeliciteerd met je boobies!

Het gaat nu iedere dag beter, dat zul je zien. En je borsten: die worden alleen maar NOG mooier! Ben je tevreden over het resultaat?

Ik voel me nu geweldig, nix geen pijntjes of steekjes meer. Het enige wat ik af en toe voel bewegen is de prothese in mijn linker borst, maar ook dit schijnt te kunnen. Verder worden ze al lekker soepel en heb al 4 nieuwe bh's aangeschafd! :blush:

Ben benieuwd naar je foto's!

Link to comment
Share on other sites

Hai Ikke,

Ja, ben zeker wel tevreden!

Was van te voren bang dat het te groot zou uitpakken maar dat is absoluut niet het geval. Dacht eerst zelfs even dat het een beetje klein was geworden maar ik heb bij heel veel voor en na foto's wel gezien dat het na enkele weken, als de huid goed opgerekt is, het ook nog wel eens groter wil lijken.

Ach we wachten het wel af. Het is ieder geval al een heel stuk beter dan het was en ik ben er erg blij mee. Eindelijk zie je nu ook borsten als je kleren aan hebt zonder dat je eerst een goede gel-bh hoeft aan te trekken!! :-)

Zou je mij je ww willen doorsturen, dan kan ik je foto's bekijken.

Is bij jou alles nu weer zoals vanouds? Ik bedoel met wat je allemaal kunt doen en pijntjes allemaal weg of blijft dat nog een poosje?

Ik begin nu, na een week, pas weer wat meer te kunnen doen. Morgen de hechtingen eruit.........ben benieuwd hoe dat voelt :wacko: en daarna maar eens een middagje werken! Kan ik vast een beetje wennen weer.

groetjes en leuke dag verder!

Link to comment
Share on other sites

Guest ik71

Hi Far65!

Ik zal je een pbtje sturen met mijn ww.

Tis allemaal weer net al vanouds idd, alleen nu met grotere borsten! Ik heb nix geen pijntjes of steekjes meer en ik doe eigenlijk alles weer. Het enige wat ik af en toe voel, is de prothese in mijn linker borst bewegen met bukken of lopen. Maar dat schijnt te kunnen. Merk wel dat dit minder is dan een paar weken geleden.

Ik maakte me ook zenuwachtig over 'de hechtingen eruit halen', maar dat stelde gelukkig nix voor. Ik heb er niets van gevoeld.

Het voelt allemaal wel wat prettiger als de hechtingen eruit zijn.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Far65,

Begin je morgen al terug te werken??? Je hebt ze toch achter de spier gekregen he? Mag ik vragen wat voor werk je doet? Ik heb gerekend op 2 weken rust, maar ik doe kinderopvang voor kindjes van 3 maanden tot 2,5 jaar dus ik moet ze wel vaak optillen. Kan je ook al zelf wat in het huishouden doen? Ik heb net je foto's bekeken en ze zijn echt heel mooi en dat na 1 week!

Groetjes, Fascia

Link to comment
Share on other sites

Hoi Fascia,

Dankjewel voor je complimenten!

Ik heb ze inderdaad achter de spier gekregen maar werk als telefoniste/receptioniste dus lichamelijk geen zwaar werk. Ik werk op maandag woensdag en vrijdag dus kan ieder keer weer een dagje bijkomen. Morgen gaan eerst de hechtingen er 's morgens uit en als ik me dan goed voel begin ik met een halve dag.....

Ik heb verder niet veel pijn meer aan de borsten zelf maar als je lang loopt voel je het nog wel.

Dus jij gaat de 20e!!!! Dat schiet ook al weer op dan :-)

Ben je er zenuwachtig over?

Wat heb je nu en wat laat je erbij doen?

groetjes en leuk om van je te horen!!

Link to comment
Share on other sites

Lees net onder je berichtje wat je erbij krijgt........dom van me!!!! :wacko:

Hoi Far65,

Begin je morgen al terug te werken??? Je hebt ze toch achter de spier gekregen he? Mag ik vragen wat voor werk je doet? Ik heb gerekend op 2 weken rust, maar ik doe kinderopvang voor kindjes van 3 maanden tot 2,5 jaar dus ik moet ze wel vaak optillen. Kan je ook al zelf wat in het huishouden doen? Ik heb net je foto's bekeken en ze zijn echt heel mooi en dat na 1 week!

Groetjes, Fascia

Link to comment
Share on other sites

Hoi Far65,

Nou je geeft me wel goede moed! :1: Ik hoop dat mijn herstel even vlot zal verlopen als het jouwe maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. Ik begin wel een beetje te stressen nu, kan aan weinig anders meer denken. Ik hoop vooral dat ze niet te groot zullen zijn. Donderdag mag ik bellen voor het juiste uur en eens het weekend voorbij is, zal het snel zover zijn. Ik ben eigenlijk wel een beetje bang voor de narcose, ben nog nooit geopereerd. :22: Nog maar niet te veel aan denken.

Groetjes, Fascia

Link to comment
Share on other sites

Guest suffie

Narcose merk je helemaal niets van, je valt gewoon lekker in slaap en als je wakker wordt voel je je stoned of aangeschoten en langzaam kom je helemaal bij. Daarna goed veel water drinken rest van de dag zodat je "schoongespoeld" wordt! Vooral niet te druk over maken.

Link to comment
Share on other sites

Inderdaad merk je helemaal niets van de narcose.....ik werd niet eens suf zodat ik kon denken dat het bijna zo ver was hahaha ik werd gewoon ineens wakker en toen was het alweer gebeurd :rolleyes:

En Suffie....hoe is het met jou?

De ergste pijn alweer achter de rug? Viel het mee of vond je alles tegenvallen en ben je tevreden?

doeidoei

Link to comment
Share on other sites

Hoi Suffie,

Heb je foto's bekeken en wat ziet het er al goed uit zeg!!! En dat na die paar dagen al....echt super hoor! Wat een verschil he met voor die tijd. Zelf vind ik dat je er wel heel snel aan went en ga ik het echt steeds leuker vinden hahahahha

Je hebt ook helemaal geen blauwe plekken of zo. Heb je er nog veel last van? Ik heb nu eigenlijk alleen nog het gevoel dat er een heel zwaar gewicht op me ligt als ik diep wil ademen. De buitenkant van de borsten zijn niet echt pijnlijk meer maar nog wel een beetje beurs gevoel als je erop drukt op sommige plaatsen en een strak gevoel maar daarvan merk je wel dat het steeds minder wordt.

Ik kan eindelijk weer shirtjes rustig over mn hoofd aantrekken en er zijn steeds meer dingen die je weer zelf kunt doen, gelukkig maar!

Hoe gaat het verder met jou?

Groetjes van mij

Link to comment
Share on other sites

Hoi Far,

Ik heb net ook even je foto's bekeken. Wat fijn om eens van iedere dag een setje foto's te zien. Dan zie je ook hoe snel het herstel gaat.

Wat zien ze er al mooi uit zeg!

Prachtig.

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal,

Heel erg leuk dit forum om door te spitten en allerlei ervaringen van mede-BV-ers te kunnen lezen waarvan heel erg veel herkenbaar is en waarvan je misschien denkt de enige te zijn die (langer) last heeft van bepaalde dingen......

Nu wil ik graag van jullie weten of jullie ervaring hebben met sporten na een BV.

Zelf ging ik voor mn BV 4x in de week hardlopen en stond ik zo'n 4 à 5 keer per week ook nog op het step-apparaat. Weet natuurlijk dat ik dat enkele weken niet meer kan doen (ben nu net 2 weken PO) maar ben erg benieuwd hoe jullie het sporten weer hebben opgepakt en hoe dat ging: Viel het mee of deed het vreselijk zeer, hoe was het conditioneel??? Ik ben zelf nog heel snel moe als ik bijv boodschappen heb gedaan of na een klein stukje fietsen dat ik vandaag weer voor het eerst heb gedaan moet ik echt nog bijkomen.....(ga ervan uit dat dit nog van de nasleep van de narcose is)

Nou laat maar horen hoe jullie het oppakken van de sport weer hebben beleefd.......ben erg benieuwd!

doeidoei

Link to comment
Share on other sites

Guest MissH

Hoi,

Ik ben nu 3 weken verder en heb nog steeds niet gesport, terwijl ik voor mijn BV 2 x in de week ging hardlopen en 1 x in de week fitness. Ik mis het heel erg en wil snel weer aan de slag, maar ik ben bang dat ik toch 6 wkn moet wachten.

Ben heel benieuwd hoe anderen het hebben ervaren.

groetjes,

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel voor de complimenten en inderdaad, als je iedere dag foto's maakt kan je wel goed de ontwikkeling en genezing zien.

Dat heb ik trouwens maar gedaan tot de hechtingen eruit waren en dan gaan we wekelijks foto's maken.

Mijn herstel verder tot nu toe:

Het was gisteren 2 weken geleden dat ik mijn BV heb gehad.

Ik moet zeggen dat ik kennelijk meer verhalen heb gelezen van meiden die ze voor de spier hebben gekregen en minder verhalen van plaatsing achter de spier. Wat dat betreft viel het me dus wel tegen wat je allemaal kon na de operatie en de nasleep van de narcose (maar dat zal per persoon misschien verschillend zijn)

Ik was nog nooit onder narcose geweest dus wist totaal niet wat me te wachten stond en hoe mijn lijf erop zou reageren. Ik kwam zo helder als wat vrij vlot bij; was niet misselijk, duizelig of slaperig. Nu, ruim 2 weken erna, ben ik nog steeds heel snel moe en krijg geregeld een soort van opvliegers die ik eerder nooit had. Kan echt nog niet veel inspanning achter elkaar hebben want moet dan echt weer even rustig aan doen! Een hele rare gewaarwording voor mij want dat ben ik allemaal helemaal niet van mezelf gewend.

Het voelt nog steeds, als ik diep inadem, alsof er 2 grote bakstenen op mn borst liggen en vooral de spier die tussen je borsten in omlaag loopt geeft een scherpe pijn zo af en toe. Verder is het als je bijvoorbeeld een stuk wandelt, net alsof je 2 rugzakken op je borst mee moet dragen hahaha

Zo langzamerhand kan ik steeds meer zelf en alleen het echte zware werk laat ik aan een ander over en hoog reiken doe ik ook niet om problemen te voorkomen. Autorijden gaat nu weer (in een auto met stuurbekrachtiging en die makkelijk in de achteruit gaat....) en fietsen heb ik gisteren voor het eerst weer geprobeerd maar daar moet ik dus nog mee oppassen. Niet tegen stoepen aanknallen en zo hahahaah

Slapen is eigenlijk nog steeds een drama hoewel ik nu wel zonder extra verhoging in de rug slaap maar moet nog wel op mn rug liggen want de zijkanten van de borsten zijn nog heel gevoelig.

Kan niet zeggen wat voor pijn het is maar het lijkt een soort van tinteling die zich centreert rond de tepel. Van de week liep ik voor ik ging douchen in enkel een badjas en die kon ik niet verdragen tegen de tepels aan auauauauau was echt niet fijn!

Vandaag ineens ook weer meer pijn en steken, zelfs zo dat ik weer een paracetamol heb ingenomen. Het is allemaal zo gevoelig dat ik me op dit moment niet kan voostellen dat mn borsten ooit weer zacht aanvoelen en dat ze pijnloos zijn bij aanraking.....maar dat zullen jullie ook wel hebben gehad.

Kortom: Wie mooi wil zijn moet pijn lijden.........is ook niet verzonnen maar nog steeds vind ik het allemaal dubbel en dwars de moeite waard!!!

Foto's van 2 weken PO zijn bijgeplaatst in album.

Link to comment
Share on other sites

Guest Netteke

Hey Far

Bij mij zijn de protheses (330cc) ook achter de borstspier geplaatst en idd het viel mij toch ook wel tegen zeg.

De pijn was de eerste 3 dagen enorm, het voelde alsof ik van binnen scheurde en mijn borsten en vooral rechts in de fik stonden.

Heb de 3e dag gelukkig andere pijnstilling gekregen ( tramadol)

Ik merk ook dat het herstel moeizaam gaat, kan nu enigzins weer een beetje lopen en gelukkig nu sinds vandaag zelf uit bed komen.

Al duurt dat wel even. En ben ik buiten adem.

Dus ik doe het echt heel rustig aan en heb geduld maar ja dat vind ik moeilijk haha moet er wat voor over hebben.

Dus voor mij heel herkenbaar!!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Guest suffie

Nee, inderdaad geen blauwe plekken gehad!! Alles gaat super goed, eigenlijk nergens last van, beetje gevoelig tepels, wel herkenbaar van die badjas!! Verder vind ik ze nog wel erg rond maar ja, tis pas 9 dagen geleden allemaal... dus ik mag niet klagen!!!

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel en ze zien er inderdaad al beter uit dan een week geleden. Gelukkig is de blauwe plek weg en genezen de littekens wel snel. Voelen nog wel dik aan maar zijn dicht en smeer er nu calendula zalf op (schijnt een positief effect op het litteken te hebben waardoor je er later zo min mogelijk van ziet). Verder vind ik ze ook nog wel erg rond en strak en zien ze er van voren veel groter uit dan als je ze van opzij bekijkt. Zie bij anderen op foto's wel hoe ze in 2 maanden tijd enorm van vorm en formaat kunnen veranderen dus ben reuze benieuwd wat het resultaat bij mij zal zijn over zo'n 6 weken...... Ben nu pas ruim 2 weken PO dus kan er natuurlijk nog niks van zeggen maar ben wel erg tevreden en blij :)

Link to comment
Share on other sites

Guest suffie

Ik ging voor mijn BV ook 2 of 3 keer in de week sporten (steps, bodyfit en zumba), ben nu 2 weken PO, mis het ook heel erg maar denk niet dat het goed is zo snel alweer te gaan springen en vooral dingen met mijn armen te gaan doen....

Link to comment
Share on other sites

Hoi Suffie en MissH,

Dankjewel voor jullie reacties en ben blij dat ik niet de enige ben....(zoals met de meeste dingen hier die je leest op het forum)

Begin het sporten nu toch wel heel erg te missen hoewel ik het niet wil riskeren complicaties te krijgen door de adviezen in de wind te slaan en gewoon eerder te beginnen. Hoewel mijn PC, drs Janssen, zei dat ik met steppen wel sneller weer kon beginnen en gewoon naar mn lijf moest luisteren......bij pijn dus stoppen. Je gebruikt met het stepapparaat natuurlijk niet echt je borstspieren maar weet ook niet hoe het zit met lichamelijke inspanning!

Zou dat ook slecht zijn??? Wat denken jullie? Ik hoop eigenlijk over een goede week (dan ben ik 4 weken PO) dat het toch weer een beetje gaat, om in ieder geval mn conditie een beetje op peil te kunnen houden.

Hardlopen mis ik het meeste maar daar wacht ik in ieder geval 6 weken mee en eerlijk is eerlijk......dat lijkt me ook nog geen pretje!

De fiets en grote hobbels met de auto zijn ook nog geen feest dus laat staan het hardlopen...

Hoop nog ervaringen te lezen van meiden die alweer begonnen zijn met sporten en hoe het ze is vergaan.

We blijven aftellen naar de 6 weken PO!! :)

Link to comment
Share on other sites

Hallo meiden,

Over sporten, echt NIET doen!! Gewoon je zes weken uitzitten wat dit betreft. Als je minimale kans wilt hebben op kapselcontractie dan moet je het gewoon even laten.

Zes weken lijkt natuurlijk hartstikke lang om niet te sporten, maar wil je straks zo lang mogelijk plezier hebben van je nieuwe borsten dan moet je, je gewoon even aan de regels houden.

Stel je voor dat het misgaat na een tijdje dan sla je jezelf voor je kop omdat je je er niet aan gehouden hebt.

Dus dames ..... even geduld nog

Groetjes ESJ

Link to comment
Share on other sites

Hallo sportliefhebbers,

Zelf ben ik behoorlijk verslaafd aan hardlopen (loop 5 keer in de week) en na de BV was het dus echt afkicken voor mij. De eerste week natuurlijk geen behoefte aan extra inspanning. Maar na 2 weken begon het bij mij toch te kriebelen. Heb toen een 10 rittenkaart op de sportschool genomen en ben op de 14de dag begonnen aan een relaxte training van ligfietsen, crosstrainer (zonder armen te gebruiken) en step trainer. Verder heb ik goed op voeding gelet (ben een grote eter en heb bewust minder koolhydraten gegeten, wel extra eiwit (vooral veel kip en vis) gegeten). Hierdoor viel ik een kilo of 2 af. Na 4 weken weer het hardlopen opgepakt, een duurloop van 75 minuten gedaan, maar kreeg het laatste kwartier last van gevoelige borsten. De dag daarop rust en daarna steeds weer een stukje langer gelopen. Ben conditioneel niet achteruit gegaan. Van de narcose was ik alleen de eerste week wat sleepy en ben daarom extra vroeg naar bed gegaan (veel slapen is dus ook van belang voor een snel herstel). Afgelopen weekend liep ik een persoonlijk record op de 10KM. Ha ha, met boobs tussen al die platte lange afstand loopsters LOL :D

Sportieve groetjes van Barbabella

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.