Jump to content

BV FOTOSSSSS


Jenniferr
 Share

Recommended Posts

:wub:Goeieavond!!

En morgen ga ik voor de laatste keer passen in het Alrijne ziekenhuis. Omdat ik een auto immuun stollings ziekte heb moet ik in het ziekenhuis geopereerd worden. 

Ik vind het allemaal heel spannend ook omdat ik ben nog niet over de maat uit ben! 

Ik ben 1.72 lang en weeg 76 kilo

Er is minimaal.500 cc geadviseerd maar als ik hier lees dan wordt er vaak gezegt dat je voor groter moet gaan? Heeft iemand mooie fotos en kan iemand mij helpen? 

Heel erg bedankt alvast! 

Heel veel liefsss x:wub:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Goedemorgen spannend allemaal he voor jou extra spannend denk ik...

 

ik zou vooral afgaan op waar jij blij van word meid. Waar wordt jij blij van wanneer je id spiegel kijkt met pasprotheses. Ik zou je aan willen raden denk goed na welk resultaat je wilt en geef dat aan bij je chirurg. Neem desnoods voorbeeldtieten mee. Zo heeft de pc een goed beeld van watje wilt en kan die op basis daarvan en je voorsituatie een passend advies geven voor aantal cc en soort prothese. 

 

Succes met je keuze!! Lekker hier rondneuzen.... veel info!! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest Deevoted1981

@Jenniferr ik ben 1.77 en weeg een goeie 75 kilo. Met 450cc op een F uitgekomen. 450cc was bij bij de max. en past ook echt super bij m'n lijf. Doe waar je je goed bij voelt, ik zou eerder voor iets groter gaan dan voor iets kleiner. X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.