Jump to content

Vanaf wanneer natuurlijker uitzicht?


Recommended Posts

Hoi allemaal,

Ik ben Sofie ben 20 jaar en heb bijna een jaar geleden mijn borstvergroting gehad. Ik ben tevreden over het resultaat qua grootte, maar niet tevreden qua "look" als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik vind dat mijn borsten na al die maanden nog steeds een opgespannen uitzicht hebben en er nog erg nep uitzien. Ik hoor wel dat je geduld moet hebben met nieuwe borsten en dat alles na verloop van tijd wel wat natuurlijker gaat ogen, maar is het normaal dat ik dat gevoel na bijna een jaar nog steeds niet heb? Hangt dit af van persoon tot persoon of is er een periode waarna je min of meer toch het definitieve resultaat ziet?

http://www.mijnalbum.nl/Album=374T44NV

Groetjes

Sofie

Link to comment
Share on other sites

Heey meid,

Ik heb je foto's bekeken en wauw wat een big boobies voor je dunne smalle lijfje :blush: hihi

Ik denk persoonlijk dat ze toch echt zo ''gespannen'' blijven. Je hebt redelijk grote protheses voor een dun lichaampje het staat allemaal wat strakker.

Hoop dat andere er iets over weten :D

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hi Sofieke

jij hebt enorme grote prothesen tegenover je lichaam,schrok er zelfs een beetje van.

ik vind de verhouding ook iets te allemaal,bedoel het niet akelig hoor,maar dat is idd wel een reden ja vermoed ik dat alles zo gespannen staat.

en je hebt mischien ook een stevige huid he,die moeilijk meerekt,dus je zal(mischien) wel een natuurlijkere look krijgen,maar dan met net iets meer geduld :6:

Link to comment
Share on other sites

Hey Sofieke,

Tja, moet zeggen dat m'n eerste reactie ook wel schrikken was bij het zien van je foto's. Hoeveel cc heb je gekregen? Lijkt me ook wat te veel van het goede voor je smalle lijfje. Na een maand of 3 zou je toch al een natuurlijker resultaat mogen verwachten en na een jaar zeker, dus gezien dat bij jou nog niet het geval blijkt te zijn, denk ik dat je waarschijnlijk niet echt een natuurlijker resultaat zult krijgen. Hoop voor je van wel natuurlijk, misschien moet je het eens aan je pc vragen wat je nog kunt verwachten?

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

wohooo ik schrok mij ook een hoedje..Als ik het goed zie zijn je protheses voor de spier geplaatst en heb je ook verhoudingsgewijs enorme prothesen gekregen. Ik denk dat een natuurlijke vorm niet haalbaar is met de maat die jij hebt gekregen tov jouw lichaam....Ik vind ze ook niet super mooi geplaatst moet ik eerlijk zeggen...Ik hoop heel erg voor je dat het blijft zitten de komende jaren, want als je het mij vraagt is het vragen om problemen.

Ik neem aan dat jij er voor gekozen hebt en dat je er blij mee bent. Dat is natuurlijk het belangrijkste!!

Link to comment
Share on other sites

Heey Sofie,

Ik denk dat dit ongeveer het uiteindelijke resultaat van je borsten zal zijn. Ben geen expert, dus weet het ook niet zeker! Maar mijn pc had mij geadviseerd niet groter dan 240cc te gaan en ik ben niet veel breder dan jou. Het zou er dan te onnatuurlijk uit komen te zien vanwege m'n smalle lijf. Volgens mij zit er bij jou iets meer in dan 240cc ;) en vandaar dat het niet helemaal natuurlijk oogt.

Je hebt in ieder geval een mooi figuur en je bent zelf helemaal blij met de grootte, dus misschien nog wat geduld en anders gewoon lekker van genieten!

Liefs "Hope"

Link to comment
Share on other sites

Ik heb je fotos ook bekeken...

en jeetje wat een big boobies voor zon smal figuurtje..

je bent wel heel erg dun, zonde om daar zulke grote borsten op te plakken..

daarom zul je waarschijnlijk ook nooit een natuurlijke look krijgen. het oogt gewoon nep natuurlijk..

hoeveel cc heb je eigenlijk en welke cup maat heb je ?

Link to comment
Share on other sites

Ik denk dat dit ook zo wel blijft. Ze zakken altijd wat, maar je zegt dat je al een jaar verder bent. Die van mij waren toen al net zo als ik het nu heb. Maar jouw lijf is natuurlijk niet hetzelfde. Dus misschien dat het nog verandert?

Ik denk dat de dames hierboven gelijk hebben. Het is een grote cup in verhouding tot je lichaam. Je hebt echt een ontzettend smal lijf en behoorlijke borsten. Misschien dat het daarom zo strak staat.

Ben wel benieuwd hoeveel cc je hebt

Liefs

Excella

:116:

Link to comment
Share on other sites

Wauw, dat is behoorlijk voor je lichaam.

Ben stiekem even jaloers op je buik ondertussen, maar zal het toch over je boobs hebben :D

Omdat je lijf smal is, ziet het er denk ik zowiezo wat nepper uit. Ik denk dat het ook door de plaatsing en grootte van de prothesen komt.

Ik zou het toch aan de specialist vragen als je je zorgen maakt.

Succes

Liefs,

evanja

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sofieke ,

na een half jaar heb je toch wel ongeveer het definitieve rezultaat van je bv hoor en al helemaal na een jaar ...

Heb je eigelijk tegen je chirurg gezegt dat je graag 'een natuurlijke look' had ?

Heb je zijn/haar raad gevolgt of ben je zelf eigelijk wat groter gegaan dan aangeraden .

Ik vermoed dat je grote borsten wou - en dat ook kenbaar gemaakt hebt - omdat je zegt er blij mee te zijn maar wist je toen dat dit volume andere consuquentie's voor je had qua 'look' ?

Je hebt zowiezo hoog profiel (laag gaat eigelijk niet bij zo'n smalle omvang) wat een ronder rezultaat geeft en dus helemaal geen druppelvorm . Die vorm had je mss wat meer kunnen hebben met een andere plaatsing (bvb dual plane ipv op de spier) OF met anatomische protheses . Misschien wou je die laatste niet (ze zijn ook niet mijn favoriet al wou ik wél een natuurlijke vorm) en koos je dan maar voor een minder 'natuurlijk' ogend rezultaat ?

Het is allemaal moeilijk inschatten op voorhand en je moet soms een keuze maken : groot OF natuurlijk . Dit ivm met je lichaamsverhoudingen bedoel ik dan want er zijn hier wel dames met grotere protheses die wel een natuurlijk rezultaat geven . Je lichaam moet het aankunnen ook : bvb elasticiteit van je huid .

Ik vrees dat je niet zo uitgebreid ingelicht geweest bent op voorhand ...

Zelf ben ik geen grote borstenfan en ga eerder voor een natuurlijke look maar lelijk zijn je borsten zeker niet , je zit ook niet met complicatie's dus probeer blij te zijn met wat je wél hebt :38:

Link to comment
Share on other sites

hey sofie

ik heb mijn bv 13 dec gehad, maar ik heb ze niet zo groot als die van jou ,

en mijne zien er nu al natuurlijker eruit , en dat vind ik persoonlijk mooier ,,....

jammer dat je zulke grote hebt gedaan , maarja als jij er tevreden mee bent :rolleyes: wie ben ik dan toch :) ik heb ook een duel plane

dus daar wordt het ook nog eens natuurlijker van ... en ze bewegen nu al mee , ... heb jij dat ook of niet?

groetjes steffie

Link to comment
Share on other sites

Sofieke,we bedoelen het niet aanvallend hoor,maar we drukken wel de feiten nu boven water :rolleyes:

ben benieuwd of je nog eens komt vertellen hoeveel cc,s je hebt,en ik meen dat je ze voor de spier hebt?

welke arts had/heb je,en is dit geadviseerd of heb je dit zelf gekozen qua plaatsing en cc,s???

wel fijn dat je ze zelf mooi vind,daar heb je de stap borstvergroting voor gedaan toch,alleen jammer dat ze nog zo strak staan ja,maar ze zijn dan ook wel erg groot ja voor je mooie slanke lijfie

Link to comment
Share on other sites

Ik hoop ook niet dat ze er door is geschrokken en hier nog wel gewoon wil komen.

Want als je alle reacties zo leest, zou ik eerlijk gezegd wel een beetje van schrikken als het om mijn lijf ging.

Meis, niemand bedoelt het denk ik aanvallend. Je hebt gewoon een ontzettend slank lijf waar je trots op moet zijn en in verhouding gewoon hele grote borsten. Ik denk dat je in verhouding nog groter hebt als de gemiddelde forumster, en misschien dat we daarom een beetje reageren van 'o jee, wat groot'.

Hoop snel een reactie te lezen.

Link to comment
Share on other sites

hallo allemaal, ik ben niet geschrokken hoor was gewoon druk in de weer de laatste dagen met vanalles en nog wat :). Nu heb ik even tijd. Ik zal proberen te antwoorden, maar eerst en vooral bedankt voor de toch ook leuke berichten hier en per privé bericht of hoe noemen jullie dat hier.

Ik denk inderdaad ook dat ze niet echt meer gaan veranderen (al zou ik ze graag nog wat natuurlijker zien komen) maar zoals ik vaak hoorde bijna een jaar na de operatie is die kans niet echt groot blijkbaar. Het klopt dat ik inderdaad vrij groot gegaan ben, maar de grootte vind ik super dus daar heb ik helemaal geen last van! Ik hoopte op iets minder nep resultaat maar je kan niet alles hebben he.

Ik heb 450CC en inderdaad rond en high profile omwille van slanke lichaamsbouw was dat beste keuze volgens chirurg. Zijn ook geplaatst voor de spier omwille van de grootte en dat erachter moeilijk zou gaan al ben ik daarin wel de mening chirurg gevolgd tenslotte is die toch de expert.

groetjes allemaal en een fijn eindejaar en ik kan tegen een stootje hoor dus eerlijke reacties moeten kunnen.

groeten Sofie

Link to comment
Share on other sites

Hey Sofie,

Ben blij voor je dat je wel tevreden bent met de grootte van je boobs, je kunt inderdaad niet alles hebben hihi, je zult de ietwat neppe look er moeten bijnemen, ben ook wel benieuwd wat je ondermaat is. Je lijkt me een stuk smaller nog dan 70, kan dat? Op welke bh-maat ben je uitgekomen?

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

Hi Sofie,

Ik ben idd ook wel benieuwd wat jou ondermaat is. Ik heb namelijk 65B nodig, maar kan nergens omvang 65 vinden. Jah dan kom je op een aa uit en die heb ik nu niet meer nodig! ;)

Waar haal jij je bh's als ik vragen mag?

Liefs "Hope"

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.