Jump to content

Boompje : 6 maart 2018 : Dr. Doornaert : ABC Clinic


Recommended Posts

Hoi,

 

dinsdag 6 maart staat mijn borstvergroting gepland. Ik krijg 330 cc onder de borstspier. Dr Doornaert van ABC clinic gaat de ingreep doen. Super spannend. Heeft iemand nog tips voor goede voorbereiding?

Link to comment
Share on other sites

Nog alles doen wat je graag doet :D 

En ook:

Je huis klaarmaken, alles wat je dagelijks nodig hebt laag zetten want je mag/kan je armen niet omhoog doen. Voldoende drank inkopen want je mag een hele tijd niets zwaar dragen. 

Veel kussens voorzien zodat je lekker comfortabel kan liggen.

 

Er zijn nog wel wat topics hierover met handige tips, je kan in de zoekbalk “voorbereiding” ofzo ingeven!

 

Nog veel leesplezier op het forum en ik wens je een goed herstel :) 

Link to comment
Share on other sites

@Boompje

 

hoi hoi

 

Omdat ik zie dat je al een operatie datum hebt, heb ik gelijk even de titel aangepast en het topic verhuisd naar operatie verslagen borstvergroting, hier in dit topic kun je nu alle verdere updates en dadelijk ook je verslag neerzetten en heb je alles netjes bij elkaar staan.

 

Lekker aftellen nu.

 

x

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal,

 

Vandaag heb ik een bv gehad bij de O2 Clinic in Antwerpen door dr Doornaert. Via de ABC Clinic kwam ik in Belgie terecht. Om 9.15 kwam dr Doornaert mij halen en werd ik naar een kleine ruimte gebracht. Daar kon ik mezelf uitkledenden en ging hij de tekening op mijn borsten maken. Hij maakte nog wat foto’s en de implantaten werden nog een keer uitgekozen. Ik ben 1.68 en weeg 59 kg en heb van mezelf een kleine B cup. Ik heb gekozen voor 330cc om een volle C te krijgen. Na de foto’s kon ik meteen doorlopen naar de operatiekamer, waar ik direct een infuus ingebracht kreeg en ontsmet werd (koud....). Daarna was ik vrij snel in slaap en voor ik het wist was ik al weer wakker, beetje dromerig. Geen pijn, alleen gevoelig borstbeen. Tot ik wat omhoog wilde komen voor een kopje thee. Ai... dat doet toch wel zeer. Ik heb een sport BH aangekregen. Mijn armen kan ik maar vanaf de elleboog goed bewegen, de rest is wel pijnlijk. Om 12 uur mocht ik mezelf, met hulp van de assistent, aankleden en kon ik weer naar huis. Thuis heel rustig aan en een beetje in de bank hangen. Vooral deuren op en dicht doen is lastig. Dus ik laat me nu maar goed verzorgen en neem op tijd mijn medicatie in. Mijn borstbeen doet wel zeer en ik heb aardig wat spierpijn. Zo onwerkelijk dat ik nu boobies heb. Ben heel erg benieuwd naar het resultaat.

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.