Moontje95

Prothese verplaatsen of nieuwe protheses

Recommended Posts

Hey meiden,

 

Vorig jaar heb ik mijn borsten laten doen, omdat ik van de push up bhs afwilde en graag een mooie decollete wilde. Mijn voorsituatie was 70B en met 325cc mentor HP heb ik 70F gekregen.

 

Mijn borsten zijn in principe mooi gelukt, maar het is niet wat ik wilde. Ze zijn naar buiten geplaatst en heb geen decollete. Tot nu toe alle bhs die ik heb gepast, drukken mijn borsten verder naar buiten. Ook in een bikini ziet het er niet uit en voel ik me niet fijn. Dus ik baal nu enorm dat ik me borsten heb laten doen, want met mijn 70B kon ik wel decollete forceren en nu helemaal niks.

 

Nu ben ik bij 4 verschillende artsen geweest voor een second opinion en zij zeggen allemaal wat anders.

 

Dr Damen en Hupkens adviseren mij een prothese wissel met 500cc /600cc. Dit omdat als de prothese meer naar binnen toe wordt geplaatst, er aan de buiten een ruimte ontstaat wat weer opgevuld moet worden. Maar dit is in mijn ogen te groot voor mijn lichaam.

 

Gabrietz adviseerde mij 450cc / 475cc, hierin kon ik me meer in vinden en had echt het gevoel dat hij met me mee dacht.

 

Gisteren ben ik op gesprek bij Timmenga geweest en hij was het met mij eens dat mijn borsten best ver uit elkaar staan. Hij adviseerde mij om de prothese te verplaatsen door de pocket groter te maken aan de binnenkant en was van mening dat de pocket nu te klein was.

 

Nu ben ik een beetje radeloos met het laatste advies, omdat ik het raar vind dat 3 artsen adviseren om een nieuwe grotere prothese in te doen en een ander adviseert mij om de huidige prothese te verplaatsen.

 

Hoe denken jullie hierover? Alle adviezen of tips of verhalen zijn welkom. Ik wil gewoon zeker zijn van de keuze die ik ga maken.

 

x liefs Moon

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha Moon, heb je inmiddels al een beslissing genomen? Het advies van Timmenga, lijkt mij best aannemelijk... Groetjes!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Elfjes Hi Elfje,

 

Ik heb in ieder geval de keuze gemaakt om het niet via praktijk Gabriels te doen. Het advies van Timmenga trok mij ook het meest, ik stond echter wel van dit advies op te kijken dus heb nog zo mijn twijfels.

 

18 mei heb ik een afspraak bij dr Nio staan. Dus dan ga ik het advies van Timmenga ook voorleggen bij hem, ben zo benieuwd wat Nio zal zeggen. Dus moet nog even geduld hebben en dan hoop ik op positief advies, want dan wil ik het liefst in augustus nog geholpen worden. :blush:

 

xx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha Moon,

Ik zou het niet durven via de praktijk van Gabriels. Ik weet niet waarom, maar heb daar toch geen goed gevoel bij... Ik ben heel benieuwd wat Nio zegt, dat is een collega van Timmenga (ze werken beiden in Park kliniek, toch?). Ik lees hier dat iedereen weg is van Laura moojen van Velthuis kliniek. Ik zag haar ook in allemaal filmpjes van vloggers voorbijkomen. Maar ik vind Amsterdam / Hilversum te ver weg. Heb jij je toevallig in haar verdiept? En bij wie heb je je eerste operatie laten doen?

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Moontje95 wat vervelend dat je jiet tevreden bent met het resultaat. Ik zelf had mijn borsten ook graag ietsje korter bij elkaar gehad. Maar bij mijn voor situatie stonden ze ook al ver uit elkaar. Dus informeer je heel goed voordat je iets laat doen. Ik het eerder op het forum gelezen dat een vergroting puur een vergroting is van de voor situatie. Zou zonde zijn als je straks alsnog ontevreden bent. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Elfjes vriendinnen van mij zijn ook bij praktijk gabriels geholpen en die zijn heel tevreden. Vandaar dat ik het aandurfde. Helaas is het bij mij anders gegaan. Ik ben geopereerd door dr Roosenburg, daar werken ze ook niet meer mee samen omdat kort na mijn operatie de kliniek Amstelveen failliet ging.

 

Na dat ik op klacht was geweest bij Diana zelf, heeft zij fotos van mijn borsten gemaakt en een week later stond dit op instagram onder de hashtag #happycustomer. Ik was echt woest! Nee... als ik de tijd kon terug draaien pfff.. 

 

Timmenga en Nio zijn inderdaad collega’s van elkaar en werken in het Park kliniek. Laura Moojen? Nee, nog nooit eerder voorbij zien komen. Ga gelijk eventjes kijken, thanks! ^_^

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja klopt, dat heb ik ook gelezen. Maar heb ook weer veel voorbeelden gezien waarin de situatie sprekend op die van mij leken en uiteindelijk er een mooie decollete te zien was.

 

Timmenga verbaasde zich hoe ver de protheses naar buiten zijn geplaatst. Daarom wil ik langs Nio gaan om te kijken hoe hij er naar kijkt en eventueel naar een andere arts. Ik wil gewoon graag zeker zijn over de keuze die ik ga maken. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb hier op het forum gelezen dat Wouter van der Pot van de Bloemingdael kliniek ook heel goed is met het plaatsen van protheses dicht bij elkaar. Misschien handig om te bekijken? Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

 

Hallo moontje95

 

Bij wie heb je eerste operatie laten doen ? Ben je ook bij die pc terug geweest en wat zegt hij/zij er van ?

 

Ik zelf heb het probleem dat ik een laag hangende borst heb en 1 hoge borst......dus ben op het moment ook niet echt happy maar ik mag vrijdag tuig komen bij mijn pc omdat ik niet blij ben.

Zelf ben ik 4,5 mnd po, dus hoop dat het nog goed kom en geen operatie nodig is.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Zee-Bra77, ik heb mijn borsten laten doen door dr Roosenburg. Ik was meteen toen ik wakker werd niet tevreden. 3 maanden later op controle geweest en toen vertelde hij dat het een jaar nodig heeft voordat het een beetje naar elkaar toe gaat staan. Maar er is dus precies helemaal niks veranderd.

 

En uiteindelijk ben ik daarna ook niet meer terug gegaan, omdat praktijk Gabriels mij vertelde dat ze niet meer samenwerkte met deze arts en dat de kliniek Amstelveen failliet is gegaan. 

 

Hmm jou situatie lijkt me ook lastig. Maar 4,5 maand is nog best kort, er kan nog van alles gebeuren. Maar begrijp je angst wel. Door wie ben jij geopereerd? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn tussenstuk vind ik ook te groot. En het lastige is dat ik niet een smal spleetje wil. Ik ga de komende tijd informatie lezen over deze "verbouwing" Heb 8 weken terug een 345cc gekregen en was voorheen plat. Pc vertelde dat het Tussenstuk van nature breed is en na de operatie ook zal zijn. En nu met de vergroting vind ik het niet mooi de borsten zelf wel, maar het Tussenstuk trek de aandacht en alles oogt klein omdat je tegen het borstbeen kijkt. Wil ook gelijk een grotere projectie. Vrouwen hier met a en b cup die 400/450 cc hebben trekt mijn aandacht. Dus van plat zou ik dan 500 ofzo moeten hebben. Maar nu is er straks al wat oprekt dus moet echt goed erin verdiepen. Ze moeten zeker niet te groot worden. 

 

In het shirtje je de schaduw hoe de borsten het shirtje naar voren trekken maar de tussenruimte hol is. En die bikini maakt bij helemaal aan het janken. Mijn borsten wisselen nog, paar dagen die groot, maar dagen die groot. Ik ben er echt down van. Sleep mij na de jankbuien weer omhoog. Dit is een tussenstap van plat naar iets en de volgende stap moet ik mij er nog meer in verdiepen om het echt af te maken. 

 

Wanneer en hoeveel heb jij gekregen? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik advieseer dokter fransen in quole in waalre. mijne stonden vooraf erg ver uit elkaar , 4 operaties gingen bij een borst fout, 26 april ben ik geopereerd door pc fransen hij heeft ze een cup vergroot en wat dichter bij elkaar gezet . omdat ik maar 1.55 ben en erg iel ( 49 kilo weeg) hij heeft er ultra high profile gel breast cohesive 1 ingezet nu kom uit op een mooi c cup . weet helaas niet hoe ik fotos moet plaatsen anders kon ik voor en na laten zien . is nu 4 dagen geleden maar zon fijne pijnlozen operatie heb ik nog nooit gehad. ik zou zeggen ga voor de man met gouden handen 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Dokter Fransen werkt ook in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond en dat is 1000 euro goedkoper geloof ik! Dus mocht je deze overwegen zou ik wel voor het ziekenhuis gaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites