Jump to content

Goede BH om borsten naar elkaar te brengen


Recommended Posts

Na mijn BV heb ik maat 80G (wat overigens meer als D lijkt) en die staan echt prachtig naast elkaar zonder BH. Gek genoeg gaan ze zodra ik een BH aan doe juist verder uit elkaar staan. Ik heb het idee dat dit komt omdat het tussenstuk bij grotere maten vaak erg groot zijn. Ze zijn overigens erg soepel en zitten onder de spier (mentor mod+).

 

Ik weet dat hier al diverse topics over zijn, die ook gelezen en daar gelezen dat een plunge bh hiervoor goed werkt. Dus ik heb de Freya Deco en Freya Hero gekocht. Hier zitten ze prachtig in maar niet meer naar elkaar toe dan zonder BH. Prima voor everyday maar ik zoek een BH voor een goed spleetje in laag uitgesneden kleding. Een maat kleiner ook geprobeerd, dat helpt niet en een band kleiner lukt echt niet... Heeft iemand nog specifieke modellen die aan te bevelen zijn? Push up mag helaas niet en is denk ik ook niet te vinden in deze maat :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.