Hallo.x

Borsten gevoelloos/verdoofd na bv

Recommended Posts

Hoi allemaal!

 

Begin dit jaar heb ik mijn bv ondergaan en mijn borsten zijn gedeeltelijk tot op heden toe nogsteeds gevoelloos. Hoe kan dit en gaat dit überhaupt over? Zoja, hoelang duurt dit nog?

 

Groetjes :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb dat gevoelloze zeker 6 weken in meer of mindere mate gehad. Daarna begon het veel minder te worden. Vooral de onderkant bij de littekens is erg lang heel gevoelloos geweest. Eigenlijk pas sinds een weekje ofzo heb ik weer compleet gevoel en ik ben morgen 8 weken po! Mijn tepels waren juist hyper gevoelig en beginnen nu minder gevoelig te worden. In het begon kon ik er niet eens aankomen en de bh was een gruwel om aan te hebben zonder de tepel pads erop....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankje voor je bericht! Oei.. fijn dat het nu eindelijk goed is! Dan wacht ik ook nog even een tijdje geduldig af :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey!

Vervelend he :rolleyes: ik heb het ook en ben nu bijna 4 maand po. 

Men linker tepel werkt wel al, men rechter tepelhof doet nog niet mee. Ziet er heel gek uit en daardoor lijken ze minder gelijk. 

Ik maakte me er deze week ook wat zorgen om maar een vriendin die me voorgegaan is (ondertussen zo’n 5 jaar geleden) zei “geduld en nog eens geduld” Hebben we nog al gehoord hier he :D 

Bij haar was het gevoel pas normaal na een jaar, toen ze dus eigelijk de hoop al had opgegeven. 

Je kan mss voor jezelf elke 2 weken ofzo testen hoe groot het gebied is dat verdoofd is en dat ergens bijhouden, zo zie je of er evolutie is :) 

 

grtjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi! Ik ben inmiddels bijna 3 maanden po en ik heb nog steeds een heel doof/gevoelloos gedeelte. Allebei mijn borsten hebben dat aan de onderkant.. In het begin had ik (ook) heel gevoelige tepels, maar dat is er na 6 of 7 weken geloof ik wel af gegaan. Nu voelen die weer helemaal normaal en dat vond ik het belangrijkst! Ik maak me er niet zo'n zorgen om, heb er toch geen last van en inderdaad: geduld :38:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Hallo.x

Ik heb sinds mijn prothesewissel van mei 2016 al geen gevoel meer in mijn tepels en in het gedeelte van mijn tepels naar mijn littekens. Mijn tepels reageren nog wel op kou en opwinding. Ik zie het gebeuren, maar voel er niks van :45:. Denk ook niet dat dat ooit nog weer gaat gebeuren. Maar ik heb er geen problemen mee eigenlijk. 

 

xxx Jaydee 

Share this post


Link to post
Share on other sites