mar86

Mar86 : 7 juni 2018 : Dr. Schuringa : Boerhaave

Recommended Posts

Hi Ladies! 

 

Mijn naam is Marja, 32 jaar en trotse mama van een dochter :) Vorige week ben ik voor een eerste consult bij dr Schuringa bij de Boerhaave kliniek geweest. Gesprek was heel prettig en ik denk ook dat ik me bij deze kliniek wil laten opereren, maar hij gaf aan dat er waarschijnlijk naast een vergroting ook gelift moet worden voor het beste resultaat. Een benelli lift was hiervoor voldoende, maar ik ben bang dat ik straks het litteken erg lelijk ga vinden. Nu is het een natuurlijke overgang van tepel naar huid en dan een strakke ronde cirkel. Na zoeken online ben ik nog niet echt verder gekomen dus ik vroeg me af of er hier dames zijn die hier meer over kunnen vertellen en misschien ook foto's hebben?

 

Liefs Marja

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest noov

Hoi @mar86! Welkom! Ik stuur je even een pb met foto van een tepellift. Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi marja. 

Ik heb maandag te horen gekregen dat ze een reepje huid boven  de tepel willen weghalen  en dan de tepel omhooggevallen halen iets.. ik denken zelf dat dar ook benelli  borstlift heet. En dan  een protese  erin. Dit gaf ik ook niet in gedachten  dus maak me nu ook druk om de littekens.. en kan et ook niks van vinden. Ben jij al wat wijzer?

Gr 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Shakira!

 

Ik ben inmiddels bij 2 chirurgen op consult geweest, de eerst stelde een benelli lift voor en de tweede een reguliere omdat zijn ervaring met benelli op de lange termijn niet goed was. Ik weet nu ook niet zo goed wat ik moet doen ermee :(. Wel heb ik een hoop voorbeelden gezien bij de chirurg en hier op het forum en ben wel minder bang voor een litteken geworden al zou ik liever alleen een litteken rond de tepel willen natuurlijk als er dan toch gelift moet worden. Ik heb nu een mail gestuurd aan de eerste chirurg met de vraag wat zijn ervaring is met de benelli lift op de lange termijn maar nog niet op teruggehoord. 

 

Ik zou sowieso nog bij meerdere op consult gaan als ik jou was en daar vragen naar voorbeelden. Ook kan je hier op het forum aan dames vragen of je mag meekijken in hun album :)

 

Succes ermee!

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi.

Thx voor t berichtje. Wat is er fan niet goed aan zo'n benelli lift op lange termijn. Ik was niet van plan  naar meerdere  klinieken op consult te gaan. Ik ga uit van de kunde van de chirurg. Zijn uitleg klonk ook logisch.  Had alleen geen rekening  gehouden met een lift. Dus dat viel me even tegen! Ben wel bang voor lelijke littekens. Ik laat het maar over me heen komen. 9 april is de dag! En wat betreft de foto's  bekijken. Ik  kan niet zo gek veel vinden  van zo'n lift..

Gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

 

Sorry voor de late reactie, maar ik krijg geen email notificaties meer om de een of andere reden.. Maar hij zei dat ze op de lange termijn uitzakte ofzo? Inmiddels ben ik nog voor een 3e consult geweest bij dr van der Wey,  wel ook weer bij de boerhaave kliniek, en hij had er wel vertrouwen in dat het zonder lift kon maar dan wel met een wat grotere prothese. Je zou nog aan je chirurg kunnen vragen of hij foto's heeft die je kan zien! Dan weet je gelijk hoe zijn werk eruit ziet. Daarnaast zou je hier nog een eigen oproep  kunnen doen als niet meer bij de chirurg komt in de tussen tijd. Heel succes in ieder geval alvast voor 9 april :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@best_boobie als het goed is kan jij mn topic omzetten naar een operatieverslag toch? Ik moet nog even geduld hebben ivm mn vakantie maar 7 juni ga ik voor een borstvergroting anatomisch 445cc bij de Boerhaave kliniek dr Schuringa :43:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klopt als een bus :P

Gefeliciteerd met je datum meid!! 
Ach, 7 juni is het zo, als je het druk genoeg hebt van te voren :)

Lekker aftellen nu!!

xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

als je je topic gaat 'volgen' dan krijg je er wel notificaties van, anders even kijken bij je instellingen. Op gsm vind je die via de streepjes rechtsboven, en op de computer als je op je naam drukt, rechtsboven :)

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet eigenlijk  niet of het een benelli lift  heet. Ze halen huid rondom de tepel weg. De tepel blijft waar die is. En de huid  word gehecht aan de tepelhof. Ik heb verschillende littekens  gezien en het kan best goed genezen.hoop bij mij ook.  Ik wil ook geen hang borsten... ;) ik heb er vertrouwen in dat dit de beste manier is. thx voor je reactie.  Wanneer  ben jij aan de beurt en ben je er uit?

Gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja zo'n lift bedoel ik ook daarmee. Ik ben 7 juni aan de beurt! Eerst nog even op vakantie eind mei en dan is het feest! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een benelli lift gehad met ronde protheses in januari 2015 maar helaas is het resultaat niet mooi omdat ze toch weer gezakt zijn. Ondertussen heb ik er een hele studie naar gedaan en een benelli lift  is alleen mooi als de borsten een fractie gezakt zijn en niet zoals bij mij na 2 zwangerschappen (waaronder een tweeling) en fors aangekomen en ook weer afgevallen. Ik had wel een complete lift nodig en die wil ik binnenkort laten doen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

He Gaby,

 

Wat vervelend dat het niet gewerkt heeft :( Wel goed om te horen. Bij mij is het een twijfel geval of het gelift moet worden, dus ik heb er nu uiteindelijk voor gekozen om een grotere prothese te nemen waarmee ze verwachten dat er dan geen lift nodig is. Mocht het uiteindelijk dan toch nodig zijn dan ga ik aan de hand van die situatie kijken wat voor lift nodig zou zijn. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi hi, in januari kreeg ik de benelli lift met 300 cc ronde mentor protheses en het resultaat was niet mooi teveel huid nog en in april van dat zelfde jaar heb ik toen high profile 500 cc ronde protheses van mentor gekregen boven de spier om het op te vullen maar als je toch een lift nodig hebt dan helpt dat ook niet helaas .....

maar iedereen is anders en als jou borsten licht gezakt zijn zal het resultaat wel goed uit pakken. Ik was ook bang voor de verticale littekens maar achteraf gezien had ik dat gewoon gelijk moeten doen want die littekens vervagen uiteindelijk het snelst.

Share this post


Link to post
Share on other sites