NLB

NLB : 7 februari 2018 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Hallo!

ik ben 23 jaar en al jaren niet tevreden over mijn borsten! 

Ik heb een cup B maar draag standaard bh's/bikini's met super veel vulling omdat mijn borsten puntig zijn en naar buiten wijzen.. Ze zijn ook redelijk fel uit elkaar! 

 

Nu heb ik al rondgevraagd aan mensen en zij vertellen mij dat bij een gewone borstvergroting de spatie tussen de borsten gewoon hetzelfde gaat blijven? Ik wil gewoon een normale grootte ongeveer B of C+ ronde borsten die niet ver uit elkaar staan! Het mag er niet fake uitzien, liefst zo natuurlijk mogelijk.

 

Ik ben langsgeweest bij dokter

B. Vermeulen die zit in de plastische praktijk in Houthalen-Helchteren. Hij vertelde mij dat ik om mijn "probleem" op te lossen een hele borstconstructie moest doen van 6000 euro waar de mutualiteit tussenkwam voor 50%. Hij omschreef mijn probleem als: Tuberous breast gr II en de behandeling als: Glandular Remodelling + plaatsen van een prothese. Om eerlijk te zijn weet ik echt niks van zulke dingen af! 

 

Ik hoop dat iemand weet waar ik terecht kan voor de juiste behandeling zodat ik geen spijt krijg van mijn beslissingen!

 

Groetjes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@NLB Hoi hoi en welkom op het forum :) 

 

Wat jij hebt is waarschijnlijk tubulaire borsten en als je in de zoekbalk hierop zoekt kun je heel veel vinden. Je zou kattie haar topic kunnen lezen want die heeft na haar bv een mooi stel aan overgehouden. 

 

Hiernaast is een bv een uitvergroting van je oorsprongkelijke situatie dus als je al ver uit elkaar staande borsten hebt zullen deze niet naast elkaar komen te staan. Optisch zal het soms wel zo lijken omdat ze voller worden en iets meer naar voren komen. Heb mooie resultaten voorbij zien komen hier :) Een plungebh doet wonderen hoor want bij mij tikken ze elkaar ook niet echt aan na mijn bv :P 

 

Ik zou niet bij de eerste de beste consult beslissen maar meerdere PC's bezoeken die ervaring hierin hebben en daarna beslissen bij wie jij het vertrouwen hebt. 

 

Succes bij het oriënteren en hopelijk volgen er nog reacties. Anders kun je altijd iemand een berichtje sturen die hetzelfde heeft gehad en inmiddels is geholpen of reageren in hun topic.

 

xx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super bedankt voor je reactie! Ben gaan kijken bij kattie, zij heeft super mooie borsten nu indd maar ze is wel in Nederland geopereerd neem ik aan. Ik ben van België maar kan misschien wel eens opzoeken welke pc gespecialiseerd is in tubulaire borsten. Kattie's voor -fotos lijken echt op mijn borsten nu, alleen de tepels zijn anders + mijn zijn alle 2 gelijk. Maar voor de rest echt alles hetzelfde! 

 

Dankzij je reactie ben ik echt al wijzer! 

 

Bedankt!! 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hellow,

ik ben pas sinds paar dagen actief en gisteren mijn eerste post geplaatst! Deze heeft me al enorm wijzer gemaakt! Alleen heb ik 1 klein probleempje .. ik zie super veel goede artsen, zoals dr nio, maar allemaal in Nederland. 

 

Nu, als het moet wil ik wel 2u rijden voor een goede operatie te hebben! Maar zou het wel leuk vinden als iemand een pc kent in België?

 

Ik heb geen gewone bv nodig maar echt en hele correctie! Heb een lichte vorm van tubulaire borsten. 

 

Op de foto is het de laatste borst die er op lijkt!

 

Groetjess, N 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik lees weleens over Plovier en dat is vaal positief, volgens mij zit die in België. Maar ken hem zelf niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verdonck hoor ik ook veel goeds over....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plovier is een goede arts waar ook meerdere meiden van het forum geweest zijn, including me. Ook wat grotere prothesen draagt Plovier zich niet voor om. Aan de andere kant wat is 2 uur rijden als je daarbij door de arts geholpen wordt waar je het best gevoel bij hebt. Ik zou mij zeker niet laten remmen door de afstand (Plovier is voor mij bijna 4 uur rijden :P ). Tip van de dag: Ga op consult bij meerdere artsen en maak een keuze voor de arts die je het beste gevoel geeft. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@NLB Fijn dat je wat herkenning terugvindt op BF :) Klopt! Zij is geholpen in NL maar misschien kun je De Meyere/Plovier in de zoekbalk proberen. Deze PC's staan goed bekend en bieden ook een goede nazorg. Beiden hebben een goede CV en dosis aan ervaring ;) 

 

xx

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey allemaal,

 

heb wat vraagjes ivm met de pijnstillers. Ik mag er om de 6uur 1 of 2 pakken. Is dit genoeg? Want de pijn is nog steeds fel. Weet iemand mij te helpen, mijn laatste pilletje paracetamol om 13u gepakt en iets erna de ibuprofen.

 

thanks! 

 

Groetjes L

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @NLB, gefeliciteerd met je boobies! 

 

Ik zou even een privebericht naar Best_boobie sturen met de titel medicatie, en daarin even vermelden welke medicatie (ook aantal mg) je hebt en wanneer je dit voor het laatst hebt ingenomen. Zij kan dan een schema maken.  Zie onderstaand bericht van best_boobie met wat meer uitleg. 

 

Succes met je herstel!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel voor de informatie!

 

heb haar net gestuurd, super bedankt!! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest hubje

Hey @NLB hoe gaat het ondertussen met je? Net opgemerkt dat je vandaag bent geopereerd.Je gaat de eerste drie dagen heel wat rust nodig hebben maar dan wordt het stilletjesaan beter. Bij de ene gaat het rapper beter dan bij de andere.En bestboobie is the best in medicatie. Zij heeft me heel erg geholpen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @hubje bedankt voor het vragen :) het gaat wat beter! Zolang ik goed blijf liggen en niet te veel beweeg is de pijn echt miniem. Aleh ik kan het niet echt “pijn” noemen dan. Beetje een druk en steken bij bewegingen. Enkel als ik opsta ga ik beetje wazig en misselijk worden en krijg ik het super warm. Slapen is ook beetje lastig omdat ik me niet goed kan bewegen. Maar ik ben blij haha dat maakt alles sowieso al beter :P 

 

Had ook al gehoord dat het na dag 3 veel beter werd. Ik kan er al niet op wachten :D het schema van @best_boobie is mij indd beter aan het helpen! Vandaar dat ik nu wakker zit om 3u in de morgen haha hopelijk gaat het straks al wat beter als gister! 

 

Groetjes xxx

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest hubje

@NLB Ik had de eerste dagen identiek dezelfde klachten. Heel zwaar geweest voor mezelf. De misselijkheid kwam van mij vooral omdat ik de eerste 3 dagen antibiotica nam + alle pijnstillers dag en nacht.:viannen_76: Vanaf wanneer de antibiotica afgelopen was voelde ik me al een stuk beter. In de tweede week heb ik dan de medicatie afgebouwd dmv de paracetamol.De ibuprofen zou ook vaak misselijkheid geven.

 

Ik heb ook vaak 's nachts wakker geweest. Wat tv dan gekeken...en dan viel ik weer in slaap maar het was altijd enkele uurtjes.

Tot nu maandag kwam ik wakker met zweet. Ik denk dat dat komt door de narcose. Dat dat nog in je vel zit of door de verhoogde temperatuur van dat je geopereerd ben. Nu heb ik dit bijna niet meer (17 PO)

 

Het is echt op de tanden bijten maar je zult merken dat het na 3 dagen al stukken beter wordt!:106:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@hubje ja vandaag lijkt het precies erger als gisteren! Maar heb er alle vertrouwen in, komt wel goed allemaal nog 2 daagjes deze pijn en dan indd wat beter voelen haha, erna ga ik ook afbouwen met de medicatie. En zweet heb ik ook, ik krijg precies warmte aanvallen zo het komt en het gaat hahah :P 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites