Sign in to follow this  
christel506

christel506 : uitgesteld : Dr. de Boer : Catharina Ziekenhuis in Eindhoven

Recommended Posts

Goede middag allemaal.

Ik kijk nu al een tijdje op dit forum ,ivm mijn komende bvk die 24 december gaat plaatsvinden .

Ik ben hier nu al 10 jaar mee bezig en heb vorige maand de knoop doorgehakt om hier verder mee te gaan ,na een afspraak met de huisarts ben ik met een doorverwijziging naar het catharina ziekenhuis in eindhoven gegaan .

daar een gesprek/onderzoek gehad ,en de pc was het met me eens dat een operatie voor mij wel eens een opluchting kon zijn.

Ik ben namenlijk 1,59 en weeg 58 kg en heb 75 g dus een beetje uit proportie .

de machtiging werd aangevraagd na 2 weken kreeg ik de goedkeuring thuis gebeld met ziekenhuis en nu dus operatie 24 dec .dus binnen 1 maand alles rond .

maar nu ben ik dus enorm bang niet voor wat er gedaan word hier kijhk ik naar uit maar voor de narcose ben al 3 keer eerder geopereerd maar nooit angst gehad ,waarom nu wel dat snap ik ook niet .

Mijn man denkt dat het komt doordat de operatie een keuze van mij zelf is en geen moet ivm ernstige ziekte .heb er echt heel veel zin in dus het is een beetje dubbel .

Wie heeft dit ook gehad en kan mij hier mee helpen.

groetjes christel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het groot verschil tussen een gewone operatie en een bvk is dat er uiterlijk verschil is.

Een bvk geeft een andere vorm van borst en dat blijft altijd spannend.

Deze is ook een noodzakelijke operatie, een grote natuurlijke cup geeft vaak last.

Gewoon heel rustig over blijven, en vaak met je man of hier praten over wat je zenuwachtig maakt.

Ik heb zeven jaar geleden een bvk gekregen en het is echt een eitje hoor. En was enorm blij dat ik het gedaan had.

Share this post


Link to post
Share on other sites

goede dag allemaal.

Ik ben nieuw op dit forum dus ik zal mezelf even voorstellen.

Ik ben christel van den bogaart getrouwd en moeder van 3 kinderen

Ik word 24 december geholpen in het catharina ziekenhuis in eindhoven aan een bvk.

heeft iemand ervaring in dit ziekenhuis met een pc ,

ik krijg woensdag pas te horen wie mij gaat opereren maar ga er van uit dat iedere chirurg weet wat hij doet.

Ik heb nu 75 g bij 1,59 en 58 kg en wil een kleine c maak me wel erg druk het is allemaal nogal snel gegeaan .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je hebt gelijk voor mijn gezondheid is dit noodzakelijk,en het lijkt mij ontzettend fijn om van de zomer me gewoon vrij te voelen in mijn doen en laten ,verberg het nu altijd .

Gelukkig staat mijn man voor de volle 100 procent achter me anders had ik het niet aangedurfd om de stap te nemen ,bij toeslaande twijfel is het mijn man die me zegt waarvoor ik dit allemaal doe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat leuk dat hij zoveel steun geeft, doet echt veel he!

Ben heel benieuwd naar je traject, en wens je al super veel succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bedankt ,ga natuurlijk schrijven hoe het is gegaan en ondertussen heb ik veel aan de verhalen op het forum,had geen idee dat er zoveel vrouwen waren die hier ook mee zaten.

Dacht dat de meeste vrouwenmet grote borsten tevreden zijn over hun lichaam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denk dat er wel veel hun borsten niet zouden opereren als het niet zoveel minpunten aan waren.

Niet alleen het lichamelijke, maar ook winkelen enz enz je kent het wel is niet fijn met borsten die niet bij je lichaam passen.

Gelukkig is een borstverkleining een heel aanvaardbare operatie, hoe reageert je familie erop?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Christel, welkom hier !! Goed dat je de knoop hebt doorgehakt... en je zenuwachtig voelen. Is echt nergens voor nodig. De operatie duurt niet lang, in het ziekenhuis zijn ze allemaal even lief voor je en ja, de eerste week is wat vervelend, maar daarna gaat het alleen maar vooruit !! Niet zenuwachtig zijn hoor !! Gaat helemaal goed komen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn moeder reageerde toen ik vertelde dat ik hiermee bezig was ontzetten negatief

je laat toch niet in je snijden als je gezond bent ik heb uitgelegd hoe ik me voel en waar ik last van heb maar ze vond het onzin ,ik heb dus nu ook niet verteld dat ik 24 december word geopereerd ik moet nu echt alleen aan mezelf denken en me nergens anders mee bezig houden.

Mijn schoonouders staan vierkant achter me ze weten dat ik hier mee zit en vinden ook dat ik dit voor me zelf moet doe.

Ik wil nog wel even zeggen dat mijn moeder veel om me geeft maar nogal over bezorgd is en natuurlijk er ook aan denkt dat er iets mis kan gaan .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind het alleen een beetje onduidelijk hoe lang ik in het ziekenhuis moet blijven ,In de folder en uitleg heb ik begrepen 2 nachten 3 dagen maar zou het zo zijn dat ik de volgende dag al naar huis mag als alles loopt zoals het zou moeten lopen het is natuurlijk kerst ,hangt het af van de drains pijn enz of is het standaard de dag na operatie naar huis .

hoe zijn jullie door de narcose gekomen ?dat is eingenlijk waar ik me het meest over druk maak operatie verkleining kijk ik echt naar uit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey christel,

Welkom!

Spannend zeg, binnenkort ben je al aan de beurt! Heb je titel een klein beetje aangepast, als je nog even je arts doorgeeft zet ik die er ook bij.

Gek hé, dat je je zo'n zorgen maakt om die narcose, aangezien het niet je eerste keer is, de meesten maken zich daar veel zorgen om, maar dan gaat het ook meestal om de eerste keer hihi, denk dat ik me er niet zo druk meer zou om maken de volgende maal.

Wens je vast nog veel lees- en postplezier hier op het forum en veel aftelplezier naar je operatie! Komt helemaal goed, zal vast een last van je schouders vallen!

Liefs,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ondertussen gezien dat je nog een tweede topic had geopend, heb deze samengevoegd, las dus dat je nog niet de naam van je pc weet, dus zodra je het weet zullen we het dan bijvoegen in je titel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoe ik door de narcose ben gekomen??? Nou dat is heeeeeel makkelijk te zeggen; ik deed mijn ogen dicht......... en toen deed ik ze weer open. en zo simpel is het . Maar ik denk dat je bedoeld pijn...... ja ik heb pijn gehad toen ik uit de narcose kwam ..maar ik kan me niet meer herinneren hoe dat voelt. Ik kreeg morfine en ik ben echt de pijn vergeten hoe het was. En zo simpel is dat ook..... Hoe lang heeft het bij mij geduurd voor de narcose uit mijn lijf was ?? 3 weken. Na 3 weken voelde ik op een ochtend; "ik ben er weer " alsof een verdoving die je bij de tandarts hebt gehad uitgewerkt is...... Zo is het voor mij gegaan, en ik hoop dat het voor jou ook zo zal zijn .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Christel.

Welkom hier en fijn dat je wat aan de verhalen hebt hier op het forum. Je zal zien hoe blij je bent als het straks achter de rug is. In principe mocht ik de volgende dag naar huis met drains en al maar omdat ik nog al beroerd was na de operatie heb ik besloten om nog een nacht te blijven. De drains zijn 4 dagen blijven zitten en daarna begon het genezen. Ik ben nu ruim 4 maanden verder en heb er geen spijt van. Er zijn zelfs dagen dat ik vergeet dat ik geopereerd ben. Je zal zien hoeveel voordelen je dalijk ondervind als ze klein zijn.

Maak je niet te sappel en laat het maar gewoon over je heen komen en dan krijg jij het mooiste kerstkado ooit voor jou.

Groetjes, Ivonne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bedankt merk dat de zenuwen omslaan in gezonde spanning weet nu dat meer vrouwen en meisjes mij voor zijn gegaan en inderdaad zit me nu al te verheugen op de zomer, topjes misschien wel strapples.dit heb ik nooit gedurfd omdat ik zo zwaar ben.

bikini broekje 36 /38 en dan topje dat niet past moest vaak 2 sets kopen om te switchen .de drains worden er toch uitgehaald in het ziekenhuis ?in iedergeval als de operatie lukt ben ik ontzettend blij .mijn dochter van 11 heet nu 70 b en ik hoop dat als ze mij achter na gaat ook die keuze kan /gaat/wil maken om er iets aan te doen .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this