Sophia18

Wellness kliniek goed?

Recommended Posts

Hi members,

 

Ik ben sinds gister lid geworden van de site, omdat ik na een jarenlange wens toch de stap ga zetten. Ik heb een beetje rond gezocht en zie echt verschillende prijzen.

van 2395 tot 4700. Daar zit wel een verschil in. Ik betaal liever wat meer als ik zeker weet dat het goed is, maar als het minder kan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Ik zie op google verschillende verhalen over de welness kliniek. Is deze kliniek aan te raden ? Ze hebben nu een aanbieding voor 2395 exclusief BTW.

Ik zit te twijfelen tussen een aantal ziekenhuizen/klinieken.

Be-clinic

Welness kliniek

Vliethuis ziekenhuis

 

Hebben jullie hier ervaring mee?

 

Thanks alvast voor het meedenken!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben bij de WK geweest en heb er eigelijk geen klachten over. Heb ook al wel andere verhalen gelezen hoor :wacko:  Maar ben zelf wel tevreden. Het consult gaat mss wat snel als ik een negatief punt mag noemen maar je mag wel kosteloos een 2e keer terug gaan. 

Ben doorverwezen door een vriendin die voor men chirurg gewerkt heeft dus dat was voor mij voldoende om het boeltje te vertrouwen :)

 

Ben ook in Aalst gaan informeren maar was 5000 euro en nu heb ik 2400 incl. btw betaald (actie zomer 2017, operatie in okt gehad). Dusja ik vertrouwde beide chirurgen en Van Zele van de wk nog net iets meer dus was snel gekozen met dat prijsverschil :) 

 

Heb ook heel weinig tot niets negatief gevonden over het type prothese dat ze gebruiken. En heb echt veeeeel gegoogled :D 

 

Ik sta normaal eerder weigerachtig tegen lage prijzen en flitsende gladde websites maar als je daar ff kan doorkijken is het er echt ok. 

Operatie is me ook heel goed meegevallen, was voor mij ook een enorm pluspunt dat ze er met roesverdoving werken ipv met een echte narcose. 

 

Moest je echt een hele specifieke situatie hebben, erge hang, tubulaire borsten, pornboobs willen... zou ik wel echt op zoek gaan naar iemand die daarin gespecialiseerd is. 

 

Veel succes nog met je zoektocht en welkom hier :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super bedankt voor je reactie. Zie nu pas dat ik een reactie heb. Moet nog even wennen aan de site hihi

Share this post


Link to post
Share on other sites