Ga naar inhoud

Ervaring dokter de meyere?


SBA

Aanbevolen berichten

Hey iedereen ik heb op 6 februari een eerste afspraak bij dokter de meyere ( wat spannend ik kan

aan niks anders meer denken) ik ben

heel zenuwachtig,ik heb twee kindjes twee borstvoedingen achter de rug waardoor alles heel erg slapjes is geworden en uitgerekte huid bovenaan heb, ik vroeg me af welke ervaringen er zijn bij dokter de meyere? Ik ben alleen met twee kindjes dochter 2,5 en zoon van 10  ik heb sowieso aan men zus gevraagd of ze de eerste Week komt helpen omdat ik de hulp zal kunnen gebruiken, enkel mijn zus is er van op de hoogte verder wil ik het niemand vertellen in mijn directe omgeving, ik heb heel veel schrik voor de pijn erna ik ben iemand die heel vlug flauw valt ik ben nog nooit onder narcose geweest maar ik wil hier echt mee doorgaan iemand die mij nog wat positieve duwtjes kan sturen of het al

bij al meevalt hoe lang de pijn duurt? Hoe lang je echt niks mag doen?( ik ben nogal een bezige bij...alvast bedankt :) 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat

 

Hey SBA, ik ben ben 2 januari op consultatie geweest bij dr De Meyere en ik had een heel goed gevoel bij hem.

Ik heb hem uitgekozen op basis van de goede reacties van op dit forum en ik wou persé een bv voor de spier en niet achter de spier. 3 chirurgen raadden me aan achter de spier 2j geleden omdat mn huid dunner was dan 2cm , ik had me berust dat het niet zou gaan, dacht ik althans. Mn dochtertje was toen ook nog maar 1 jaar en mn zoon 3 dus echt nog veel pakken en dragen en ik ben een zelfstandige van beroep. Ook een bezig bijtje dus! En ik dacht nee achter de spier lukt me nooit met al mn verantwoordelijkheden die je toch zo maar geen 6 weken kan ontlopen. 

Enkele maanden geleden kreeg ik terug het ongelukkige gevoel van in de spiegel te kijken telkens ik mn gevulde bh's uit deed. Ik heb ook 2 keer borstvoeding gegeven en dat is zichtbaar. Het zijn kleine zakjes geworden. Wel nog ok van vorm maar zoooo immens klein, van 75C naar 75AA.

Dus ik verdiepte me terug in dit forum en kwam bij enkele meisjes terecht die ook mager waren en die door hem toch geopereerd waren voor de spier. Pijn is véle minder en herstelperiode korter. Zoals alles heeft voor de spier ook enkele mini nadeeltjes maar die wogen voor mij niet op tegen over de voordelen. Op zijn website van Artemedis staan deze ook heel duidelijk uitgelegd vind ik. Door dat hij hierin gespecialiseerd is, heb ik ook wel wat vertrouwen in hem.

Hij kwam heel zelfzeker en professioneel over. Hij zei dat ik idd te weinig bedekking had voor een ronde prothese voor de spier (waar hij het liefst mee werkt) en stelde de allerghan style 510 voor. Deze is een druppelvormige prothese die vanboven een heel dunne rand heeft en naarmate de tepel dikker wordt. Lijkt me heel natuurlijk en zou aan mijn wensen voldoen. De maat kan je hiervan niet kiezen omdat hij moet passen in jouw pocket. Hij nam mijn afmetingen en het zou 250cc worden. Ik wil helemaal geen balonnen of grote borsten, terug wat opvulling zoals vroeger is prima.

Hopelijk heb ik jou een positieve duw kunnen geven.

Wel zal je ff met je kindje moeten oppassen om ze niet te tillen en ook huishoudelijke taken zoals stofzuigen zou ik best ff laten. Goed op voorbereiden is hier de boodschap. De prothese moet nl ingekapseld worden de eerste 6w.

Maar wat is natuurlijk 6w als je er zoveel jaren plezier aan beleefd.

Veel succes 

Helena

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Helena super bedankt voor je reactie en de geruststelling!! ben blij dat je me zoveel uitleg hebt geschreven en ik wil net hetzelfde gelijk jij beschrijft gewoon naturel ik weeg maar 46kg en nu een 75A dinsdag is mijn afspraak en ik wil het ook zo vlug mogelijk laten gebeuren ik heb een vriendin die een weekje bij mij blijft logeren vooral dan voor de zorg voor men dochtertje ik heb er heel veel schrik voor maar toch al veel gelezen dat het voor de spier minder pijnlijk tot enkel spierpijn kan zijn dus ik hoop dat ik bij deze groep van pijntjes ga zitten Nogmaals bedankt voor je berichtje stelt me al terug een pak geruster 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga je me een verslagje sturen hoe het is verlopen bij u? Juist nog een vraagje hoeveel tijd heeft er tussen uw eerste afspraak en de uiteindelijke dag gezeten? Ik wens je super veel succes ik duim voor jou dat alles vlotjes verloopt :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weeks later...

Hey SBA! Seg sorry dat ik niet reageerde! Maar ik kreeg hier geen melding van!

Ik zie nu pas dat jij iemand bent geweest met vragen ivm De Meyere en dat ik daarop geantwoord heb!

Mijn excuses daarvoor! Heb jij dan enkele uren daarvoor een persoonlijk bericht gestuurd? Want daar heb ik wel melding van gekregen maar van jouw verdere berichten hier niet! Vandaar dat ik vroeg wie jij was :rolleyes:

Nu pas zie ik dat raar maar waar. 

Soit ik heb jouw vragen persoonlijk beantwoord in dat ander bericht! Hopelijk krijg jij wel de meldingen! 

Groetjes Helena xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.