ceyda

Wisselen of toch hierbij laten?

Recommended Posts

Dag dames, 

 

mijn naam is ceyda en ik ben 25 jaar. 

In 2013 heb ik een BV gehad in het welnesskliniek in Belgie door Dr Verdonck. Netjes een consult gehad en verschillende protheses gepast. Ik had zelf 75AA hij gaf zelf aan dat 280 cc mij een natuurlijke look zou geven. Ook zei hij dat er op den duur ook striemen bij je decolte or onder je oksels zichtbaar kunnen worden als het te groot wordt. Ik ben uiteindelijk akkoord gegaan met 280cc. Alles is soepel verlopen wel de eerste weken wat pijn gehad maar dat ging vanzelf over. Nu ongeveer 5 jaar later ben ik enorm aan het twijfelen of ik misschien toch een grote cc kon nemen. Ik merk aan mijzelf dat ik alleen bhs met grote vulling koop omdat ik ze zonder vulling te plat vind onder mijn kleren. 

Ik vind mijn borsten niet groot genoeg terwijl ik vriendinnen heb met het zelfde postuur die voor 375 cc zijn gegaan. Ik zit te denken dat als ik bhs mer grote vulling koop dit niet betekent dat ik helemaal 100% tevreden ben. Ik zit te denken aan 360 cc dual plane ronde siliconen.  Toch ben ik bang dat ik dadelijk spijt krijg omdat er misschien complicaties op kunnen treden. Wie heeft een tweede bv gehad en kan zich aan mij relateren? Ik ben 1,68 en weeg 62 kilo. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Elisa85

@ceyda ik lees je verhaal. Het minste wat ik kan doen is reageren. Of jij er iets aan hebt is aan jou....

 

Ik begrijp je rwijfel en dat je aangeeft gevulde bhs te kopen is in mijn optiek wel teken dat je ze iets groter wenst eigenlijk.... 

Zelf ben ik 168 & 53 kg heb nu 70b en krijg as maandag 400 cc motiva rond full dualplane. De striemen heb ik nergens eerder gelezen of gezien hier op forum en heeft mijn pc nix over gezegd. Het kan zijn dat ik ze hier over hoofd heb gezien natuurlijk echter denk ik dat hiervan pas sprake is bij plaatsen van te grote implantaten waar je eigenlijk geen rek genoeg voor hebt....ma goed ik kan t fout hbbn.

Daarnaast lees en hoor ik wél overal dat je kleine 10% meer moet nemen dan je wenst gezien je er snel aan went en dat je anders binnen paar jaar terug bent voor tweede vergroting. Vandaar dat ik samen met pc kies voor 400cc. 

 

Hopelijk reageren er nog meiden die je wat kunnen vertellen over hun tweede bc of iets dergelijks. X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @ceyda, het feit dat je nog steeds gevulde bh’s koopt omdat je je anders plat voelt met kleding aan, geeft mij de indruk dat je inderdaad niet tevreden bent.

 

Het wel of niet krijgen van striemen heeft geloof ik ook te maken met je huid, de een heeft daar helaas meer aanleg voor dan de ander. Ik ben nu 4 weken po, en heb 400 en 450 cc ronde Mentor protheses dual plane gekregen. Ik heb nog geen striemen opgemerkt. Dit is mijn eerste bv, dus ik heb nog geen ervaring met een eventuele wissel. Het risico op complicaties is er helaas altijd, of het nu om je eerste bv gaat of een wissel. Ik geloof dat je bij een wissel wel meer cc kan nemen dan de eerste keer, omdat alles wat meer is opgerekt. 

 

Ik ben 1.70 cm en 62 kg, dus we schelen niet veel! Ik kan je toevoegen aan mijn album. 

 

Succes en ik ben benieuwd wat je beslissing gaat worden! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

   

@Elisa85 bedankt voor het reageren! De twijfel is er zeker. Vooral doen het verband eraf mocht en de mevrouw bij de huisarts vroeg of ik een verkleining had ondergaan ipv een vergroting. Daar was ik best wel overstuur door. De striemen komt denk ik door mijn huid die toen der tijd echt niet opgerekt kon worden. Wel zei de Pc dat als ik op de operatietafel nog zou zeggen dat ik een andere cc wens hij dit zou doen. Hele fijne chirurg! Nu ben ik mij wederom aan het orienteren. Hoeveel cc en over ik moet gaan voor een HP of MP. Wel dualplane als dat kan want ik heb hier na de 1ste operatie geen last van gehad. Geen bloedingen of vochtophoping.. (even afkloppen). Ik zal nog even nadenken over mij keuze! Aanstaande maandag je operatie? Wat spannend!! Succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

@Aloysa   Bedankt voor je reactie! 

Inderdaad denk ik ook dat ik mij meer moet orienteren en kijken waar ik mijzelf het fijnst bij voelt. Ik denk ook dat het nu meer opgerekt is inderdaad. Ik ben heel benieuwd hoe 400cc eruit ziet ik wil eigenlijkook niet te groot nemen. Ik zal denk ik weer moeten passen voordat ik kan oordelen! Heb je gekozen voor high profile of middel?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb gekozen voor high profile. Ik heb je toegevoegd aan mijn album, mijn ene borst was meer een A, daar zit nu 450cc in en mijn andere meer een B, daar zit 400cc in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb bijna precies hetzelfde als jij gehad. Ook eerste bv in België met weinig cc (260cc) en daarna spijt. Dan heb je een bv gehad en nog steeds amper borsten! Ik ben 2 jaar later voor een wissel gegaan in Nederland met 345cc. Het ziet er nog steeds heel natuurlijk uit. Begrijp niet waarom ze me dit niet in België hadden geadviseerd. Ik ben best wel dun (jouw lengte en weeg tussen de 52 en 54 kg), dus kan me niet voorstellen dat het bij jou ineens een onnatuurlijk resultaat zou geven. Tweede bv vond ik persoonlijk veel minder zwaar, maar begrijp je angst voor complicaties. Ik ben me nu, 11 jaar verder, aan het oriënteren op een derde bv en het blijft spannend. Heel veel succes met je keuze!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ceyda Hi! Ik ken je gevoel.. ik ben pas twee maanden geleden geopereerd en heb 250cc gekregen. Vind ze ook veel te klein. Heb nu al push up BH”s gekocht om het nog wat te laten lijken in kleding.

Ik ben zelfs al bij twee chirurgen geweest voor een second opinion. Beide zeggen ze dat ik tot de 390cc kan gaan. Maar als ik jou was zou ik gewoon een aantal consulten plannen. Volgens mij staat Verdonck wel bekend om weinig cc.. (net zoals mijn huidige PC (vd Weij)) dus zou sowieso nog elders consulten plannen.

 

@Rosanna123 Hi Rosanna! Ik ga ook een wissel laten doen, en mij is 345cc of 390cc geadviseerd. Heb jij de 345cc van Mentor anatomisch?

En zag jij na de wissel veel verschil? Ben bang dat ik met 345cc niet mega veel verschil ga zien, al zeggen beide chirurgen van wel. 

Ik wil/krijg ze op de spier, en de 390cc zou namelijk net op het randje zijn...Ik ben namelijk ook best slank (165cm en 51)

 

xxx 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Met 345cc krijg je echt wel een groot verschil hoor! Bij mij oogde het met 260cc als een volle b-cup, terwijl nu met 345cc is het een volle c. Toen ik 260cc had, droeg ik dus ook altijd push up bh's en dan leken mijn borsten wel groot. Nu ziet het er zonder bh uit als toen met push up.

 

Heb jij anatomisch? En ga je daar ook voor bij je wissel? Ik heb de ronde van natrelle (heette toen nog mcghan) en voor de wissel had ik anatomisch.

 

Ik ga nu dus weer voor een wissel. Mijn arts adviseerde me 400cc, maar ik wil echt niet nog een halve cupmaat groter. Wat ik nu heb, vind ik eigenlijk al op het randje. Echt heel moeilijk die keuze he? Ik twijfel mezelf ook gek. Succes!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja dat heb ik nu ook, dat het oogt als een volle B cup! Ik wil graag een volle C cup. Welke bh maat draag jij nu?

 

Of je een volle cupmaat groter gaat ligt echt aan de breedte en projectie van de prothese, niet aan het aantal cc! Ik las dat je projectie en breedte het zelfde blijven bij de 400cc, toch? dan zou je dus dezelfde cup behouden als dat je nu hebt.. volgens mij komt dat overigens omdat de ergonomix als een druppelvorm valt. BestBoobie kan je hier meer over vertellen! Maar snap dat het lastig is hoor als je niet groter wil....

 

Ja ik heb nu ook anatomisch en dat wil ik graag zo behouden.. vind dat echt heel natuurlijk ogen + dat het voor de spier kan.. Ik wil ze liever niet achter de spier omdat ze dan minder natuurlijk meebewegen doordat de spier ze vasthoudt + je kans hebt op gekke bewegingen bij aanspannen van de spier.

De 345cc heeft een projectie van 5,8 dus ik zou als het goed is wel een volle C krijgen voor het zicht.. maar toch twijfel ik niet of ik voor de 390 moet gaan hihi, maar de arts zei wel dat dit dan maar net aan gaat voor de spier.. en wil natuurlijk geen randen zien!

 

 

Xx

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja klopt wat je schrijft over de 400cc van Motiva, die heeft inderdaad dezelfde projectie en breedte als die ik nu heb van 345cc. Had hier al even met best boobie over gechat en als ik haar goed heb begrepen, komt dit door de hogere dichtheid van de ergonomix gel. Toch zei mijn pc dat ik met de 400 op een halve cupmaat meer zou uitkomen. Raar toch, gezien de afmetingen gelijk zijn? Zou door die dichtere gel de cup dan groter uitvallen...

 

Ik draag nu 70 d of 75 c, die zitten wel goed gevuld. Het is op de rand van de d. Voor de wissel droeg ik ook wel eens 75c, maar dat zag er toch echt anders uit dan nu. Moet wel zeggen dat ik ze met 260cc natuurlijker vond aanvoelen.

 

Ik ben het helemaal met je eens over de anatomische protheses, zoveel mooier! Heb jij die van mentor? Ik zou nu gaan wisselen naar de ergonomix omdat die in een druppelvorm valt, hoop weer dat mooie anatomische effect te krijgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooo Hmm wat vreemd dat je Pc dit zegt!

 

het verbaast me eigenlijk dat je een 70D hebt met 345cc. Ik heb dat namelijk nu ook met 250cc. maar nep borsten ogen altijd een cup kleiner dan natuurlijke borsten. 

Ik hoop qua cupmaat wel een 70E te krijgen minimaal met 345cc...(en die dan ogen als een grote C)

 

Nee ik heb nu van Natrelle maar wil die van Mentor! Heb nu de speciale 510 van Natrelle, die is extra hard ook dus dat vind ik ook minder... motiva ergonomix lijkt mij trouwens ook echt heel fijn!! Maar dat zou dan onder de spier moeten en dat wil ik eigenlijk niet... maar heb nog Ff om te denken hihi. 

 

Kan me trouwens niet voorstellen dat je met 400cc van Motiva op een C weer zou komen inderdaad.. dat zou dan eerder een d worden..Maarja dat heb je nu natuurlijk ook niet me dezelfde projectie... lastig zeg!!

 

Xx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

@Desi3 j ik twijfel enorm welke chirurg en of het hndig is om wederom de zelfde PC te hebben. Aan de ene kant denk ik ja, ik had er een prettig gevoel bij. Het is heel mooi gehecht en geen complicaties heel vriendelijk allemaal. Plus ze kennen mijn dossier Aan de andere kant denk ik hij adviseerde mij iets en haalde mij over misschien zal het 2de consult bij hem wel tegen vallen. Misschien moet ik mij orienteren op iemand in nedrland en meerdere consults bezoeken, praten en vooral passen! Ik ztt te denken aan 375 cc.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

@Rosanna123 dag rosanne bedankt voor je berichtje! Jaa mijn huid was toen erg dun! Ik merk dat ik er steeds meer aan denk ook grotere te nemen. Gewoon ondat ik ook echt het gevoel heb dat de eerste keer gewoon niet voldeed aan mijn verwachtingen. Ik denk vaak waarom ik een Bv heb gehad als ik toch pushup bhs blijf dragen met veel vullig. Dat zou dan eigenlijk niet meer hoeven toch? Ik ga me iig veel orienteren en even bedenken wanneer ik de stap ga nemen! 

Share this post


Link to post
Share on other sites