Krissieke

Krissieke : 30 januari 2018 : Dr. Nio : Park Kliniek

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik zal me eens even voorstellen.  Je mag me Kris noemen. Ik ben een vrouw van 35 jaar oud. En heb 3 kids van 1, 2 en 3,5 jaar oud. Ik ben een vrouw die nooit wat te klagen heeft gehad boobies wise. Met mijn 1.58m, 52kg  en een mooie volle 70d. Ook een mooi sportief lijf.  

 

Totdat ik zoals voor velen herkenbaar zwanger werd en borstvoeding ging geven. Na 3 zwangerschappen 26 kilo aankomen en 20 kilo afvallen ben ik gewoon niet meer blij met mijn spiegelbeeld. 

Nu 58/59kg en een lege 75b/c. Als ik in de spiegel kijk zie ik een oude lelijke vrouw. Ja ik ben niet realistisch. Sommige zeggen dat ik er super goed uitzie, andere dat ze blij zouden zijn als ze er zo uitzien na 3 kids. Maar zo voelt het gewoon even niet. Mijn haren vallen bij bosjes uit. (Gelukkig van nature ook gezegend met een volle bos dus ja er zit nog een hoop maar is gewoon niet wat het is geweest) mijn gezicht lijkt ineens stukken gerimpelder (of is dat mijn eigen twisted fantasie). over me buik en boobies niet te beginnen. Dat laatste buikvet lijkt niet weg te sporten te krijgen en ondanks mijn gezondere eetpatroon zie ik alleen de kilos en cm verdwijnen op plekken waar wij vrouwen dat absoluut niet willen. Niks meer over van die mooie billen die ik tijdens zwangerschap had gekregen.  Maar goed het gaat hier over de boobs en de buik heb ik besloten gaat me nog op eigen houtje lukken. Tja de boobs, ja die hangen als slappe theezakken aan me lijf vast. Oke ik moet toegeven. Als ik voor de spiegel sta denk ik soms het valt echt allemaal reuze mee. Waar klaag ik over. Maar zie je het van opzij.... hmmm blehh. Oke. Dan buk je eens voorover na het douchen bijv. en dan bungelen ze daar van links naar rechts.  

En na een tijdje denk je gewoon ik ga er wat aan doen. 

 

Dus zo begon mijn zoektocht. Sorry voor het lange verhaal en voor wat nog komt.  Zoals velen ben ik me eerst gaan verdiepen in de mogelijkheden en heb ik eerst maandenlang stilzwijgend dit forum zitten lezen o.a. en veel wetenschappelijke studies en kliniekervaringenen, dokters reviews etc. 

 

Ik liep tegen verschillende dillema's aan.

1. lipofilling of niet. Ook een topic voor gestart geloof ik. Na 4 consulten besloten dit niet te doen omdat ik 2 a 3 behandelingen nodig had. Dit 3 x zo duur zou worden, de resultaten dan nog niet hetzelfde zou zijn als met bv en zelfs geen garantie op mooi blijvend resultaat van dit.

2. Lift of geen lift. De een zegt ik opereer alleen met lift. De ander oppert een lift maar wil ook zonder doen en nr 3 belooft mooie resultaten zonder lift. Ik heb besloten te gaan voor optie 3, geen lift.  (Zo erg hangen ze toch ook weer niet toch???? Zeg ik mezelf of vraag ik mezelf)

3. Siliconen of de monobloc hydrogel. Nou omdat ik toch al een piekeraar ben. Praktisch alle slechte ervaringen op svs forum gelezen heb over siliconen en deze me natuurlijk het meeste bijbleven. Besloten dat ik me toch beter voel bij de monobloc. 

4. Welke kliniek en welke dokter natuurlijk.

Nou ben begonnen met kliniekervaringen te lezen en dan alle reviews van bepaalde dokters die goed scoorden.  Ervaring meenemen van kennis die via Diana Gabriels is geholpen en tig consults plannen (dr. Don, Bergman, Diana Gabriels, Olvg. O ja tips en goede ervaringen op dit forum natuurlijk. 

 

Mochten hierover vragen zijn dan vraag me raak of stuur me pb

 

Met name door dit forum bij dr Nio terechtgekomen. (Ik wilde nog een extra mening over lift of geen lift) Ook dankzij dit forum begrepen dat de kosten stuk lager zijn als je via het olvg gaat ipv de kliniek in Rotterdam dus daar het consult gehad. We zijn uitgekomen op alleen een bv met 400 cc monobloc hydrogel prothesen voor de spier. Geen idee waar ik nu precies op ga uitkomen. @Desert-Rose enig idee wat dit gaat worden of hoe ik dit kan berekenen.

Hoe zit het btw als je nog beetje afvalt na je bv. Ik ben nml nog in afvallende lijn (laatste kilotjes)

 

Nu staat voor 30 januari al de datum gepland die overigens gaat plaatsvinden in de parkkliniek in rotterdam. En ik vind het nu wel heel spannend allemaal. Twijfel ook nog steeds over de maat maar dat lees je hier overal. Graag hoor ik jullie ervaringen en updates of plaats een reactie. Groetjes Kris uit Rotterdam 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Krissieke leuk te lezen dat je besloten hebt om ook te gaan voor een vergroting. Ik ben 3 nov ook geopereerd door dr. Nio in Parkkliniek. Ook heb ik 440 cc monobloc hydrogel. Ik benauwder blij met het eindresultaat. Dr. Nio is echt een hele goede chirurg!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Pienn leuk om te lezen dat je net en goed bent geopereerd door dezelfde dokter. Hoe is het herstel je bevallen. Was je alleen of had je hulp.  Lukt het redelijk snel/direct om voor jezelf te zorgen? Hoe snel voordat je je helemaal jezelf voelt fysiek en had het ook emotionele impact.  Vraag me ook af of de borsten direct erna als je eigen borsten aanvoelt of niet. Ja veel vragen haha ik had ze allemaal opgeschreveb en dacht ik vraag ze gewoon allemaal gelijk aan iemand.

 

Ik vind het heel spannend. Was eerst vooral bang voor elke mogelijke risicio en complicatie die er bestaat. Nu vooral voor het resultaat. Zoals of het niet te groot wordt en geen grote hangborst wordt.  Heel soms ga ik weer twijfelen of wel nodig is, immers ik heb nog borst en ze hangen niet zeer erg. Maar ja die gevoelens stuiteren alle kanten uit.  Denk dat ik een goede beslissing heb genomen op een goed gebaseerde research.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier bijna exact dezelfde situatie. 1.58 en 56kg, 2 kids (7 en 5) en nu lege 75B. 6 maart consult bij Dr. Nio in de parkkliniek. En wil ook voor de monobloc hydrogel gaan. 400cc of ietsje minder. Dus eigenlijk heb je niks aan mijn antwoord, maar ik wil je wel graag volgen. Hoe dit afloopt en resultaat enz. Succes! Spannend. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest B00bies

Hoi @Krissieke 

 

Hoe is het gegaan? Is het uiteindelijk dual plane of voor de spier geworden en 370cc of 400cc? 

 

Ben benieuwd naar je verslagje! Maar doe nu maar vooral rustig aan, laat je verwennen en veel water en thee drinken. Succes met je herstel! xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Brown Leuk dat je me wilt volgen. Bij vragen of dergelijke mag je me altijd hier vragen of pb sturen. Ik ga straks een verslagje typen. 3 maart consult wat spannend. Nog een maandje wachten. Ik ben tot dusver super tevreden over Nio. Dus denk wel dat je je er goed bij gaat voelen.

 

@B00bies hey ik heb uiteindelijk 370 monobloc voor de spier gekregen. Ik heb ze alleen zonder bril en versuft gezien maar denk dat ze prachtig gaan worden. Als mijn moeder straks komt gaan we samen even kijken/voelen haha en foto maken.

 

Het is verder goed gegaan allemaal. Heb gister al half verslagje getypt. Straks aftypen en plaatsen. Op wat stuwingsgevoel, paar steken linkerborst en rugpijn na gaat eigenlijk gewoon super goed. Zo goed dat ik geneigd ben te doen alsof er niks aan de hand is maar dan merk je ineens dat je toch je rust nodig hebt want dan voel je wel ineens vanalles haha. Dus net terug na bed gekropen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest B00bies

@Krissieke wat fijn dat je je al zo goed voelt! Kijk je wel uit dat je niet te veel doet of gaat doen. Hihi heel verstandig om in bed te gaan liggen.

 

Hihi spannend. Jij kan vast niet wachten totdat je moeder er is! 

 

xx 

Share this post


Link to post
Share on other sites
OPERATIEVERSLAG:
ik verontschuldig mij alvast van te voren voor mijn langdradigheid.
 
 
NIGHT BEFORE 
In de avond voor de operatie nog tot half 1 snachts lopen schoonmaken. Alle bedjes verschoond, tig wasjes gedaan, vuilnis weggegooid, kamers anders ingedeeld zodat mijn moeder niet teveel last heeft van de kleine jantjes. (flat met 3 slaapkamers voor ons, de 3 kids en moeders voor een weekje) Om 24.00u nog even een brownie weggewerkt.
 
MOMENT OF THRUTH:
Smorgens ging de wekker om half 8. De 3 kids douchen en klaarmaken, mezelf klaarmaken, GEEN KOFFIE drinken zeg ik mezelf. Man treuzelt als een malle ( is gisteravond door zijn rug gegaan en heeft eigenlijk altijd wel iets wanneer er iets met mij is. Zo heb ik hem 3 zwangerschappen moeten steunen voor zijn rugpijnen en maagzuurtjes etc). Maar goed we dwalen af, waar was ik. O ja me mannetje laten opschieten. Chop chop. Eindelijk 10.00u zijn we weg. De kids wegbrengen, nog wat taakjes snel doen tussendoor en 5 voor half 12 kom ik zowaar voor de eerste keer ooit ergens op tijd aan.
Ik heb me aangemeld bij de receptie en mag gelijk door naar boven. In een 2persoons privekamer die ik vandaag helemaal voor mezelf heb, mogen ik en partner plaatsnemen.  Rond 12.00 het mooie OK pakje aan en me sokjes brrr heb altijd koude voeten. Dan komt Nio me een 5 minuten later nog even mooi beschilderen.... Ja wordt 370 monobloc. Met 400 of iets meer wordt de borst wel wat meer gelift maar ook dit gaat mooi worden verzekerd hij me. Ja we gaan mooi voor de spier doen want je hebt zat weefsel. Hoeveel vraag ik hem dan netjes nou ja zeker 3 cm. Je hebt mooie borsten ( hmm misschien dus toch helemaal geen bv nodig bedenk ik me maar alaaf). Zie intussen manlief vaak draaien met zijn ogen. Nio gaat daarna weg en even later rond half 1 wordt ik meegenomen door de lieve zuster na de pré/uitslaapkamer.
 
Pffff wat duurt dat lang. Voor mijn gevoel zit ik daar een dik uur gewoon te wachten totdat de dokter me komt halen. Ik heb geen bril op, vergeten mee te nemen, dus kan noch de klok noch iets anders zien. Ook geen phone meegenomen om me even bezig te houden. Eindelijk daar komen ze me halen. Oh nee, is alleen de anesthisist die zich komt voorstellen en een check doet. En jesus wat moet ik plassen. Hopelijk werken me bekkenspieren ook tijdens de narcose anders ben ik echt de sjaak.
 
Eindelijk dan om god weet hoe laat, komt dr Nio me dan toch nog halen en duwt mijn bedje de operatiekamer in. Hehe!! Daar nog even op het ander bedje klimmen in de OK. Door het infuus voel je de koude narcose door je aderen gaan en 1.2.3. inademen door maskertje en weg ben je. Ik had me voorgenomen te dromen van een relaxte vakantie op cuba met mooie boobs in prachtige bikini, maar ik droom helaas nooit datgene dat ik wil, a-fantasy noemt men dat.
 
Voor je gevoel wordt je 5 min later wakker en na even bij te komen vraag ik de zuster hoe lang ik er al lig. Nou nog net geen half uur dus ben vrij snel helder.
Ik voel me goed, beetje moe en suf maar niet misselijk noch pijnlijk. Mijn vriend had ik weggestuurd om nog snel een bh voor me te scoren want ik had me vergist en dacht de eerste dagen een compressievest te dragen en pas na een week de bh nodig te hebben (Stomme oen die ik ben lees ik ook als laatste de algemene behandeling op de site van de parkkliniek waarin dit stond en vergat ik wat er werkelijk in de mail stond die ik vorige week gelezen had). Nu kon ik alsnog een vest kopen daar, maar dat kost 90€ en is volgens Nio totaal overbodig, dus dan liever een hema bh van 2 tientjes. Ze bellen hem op om te vragen of hij er al is en hij is er in 5 min. Dus ik mag alvast terug naar mijn privekamertje en daar gaan ze deze bh aantrekken. Ik zie daar dat het nu 15.00u is. Gelukkig heb ik vriendlief voor de juiste maat op pad gestuurd, een 75E ( reactie vriend: je gaat toch zeker geen E cup krijgen toch!! what happened to subtle!!). Hem moeten uitleggen dat hema bh's en klein uitvallen en dat een cupmaat niet altijd veel zegt. Dat het een cup e kan zijn maar als een c of d kan uitzien en hem nog gelukkig kunnen kalmeren.
 
Maar goed eenmaal bh aan vraag ik of ik gelijk mag plassen maar dat kan alleen op een PO (ooit moeten doen na zwaar ongeluk en is geen pretje oh en tijdens bevalling ook) of ik moet een half uur wachten. Nou dan maar me bammetje eten en cappuchino drinken en bidden dat een half uur gewoon heel snel voorbij gaat. Na 26 min bel ik ze of ze me komen helpen naar de wc te gaan en/of ik al naar huis mag. Ik wordt na de wc geholpen maar moet nog even in bed liggen en wachten op dr Nio en het ontslaggesprek. 5 min later komt Nio gelukkig al. Ziet er goed uit zegt hij. Mooie subtiele lift en zijn niet te groot zoals je wilde beaamt hij nog even. Verder kreeg ik nog wat uitleg en een datum voor de controle en weg was deze. Ik vraag manlief wat zijn eerste indruk is en na een hele diepe zucht volgde er een droge "ik ben blij dat jij er blij mee bent". Om 16.00 wacht ik nog op het ontslaggesprek want wil gewoon lekker zsm naar me huisje. En die volgde snel. Eer we de kids hadden opgehaald, medicatie hadden opgehaald en thuis waren met rotterdamse verkeersdrukte was het alweer iets van half 8. Manlief voor mij een boterham laten maken en daarna samen naar filmpje gekeken met een meter afstand tussen ons.
Ik voel me verder goed. Alleen op me rug slapen was nog een dingetje.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een leuk verslag! Heel herkenbaar allemaal! Fijn dat je je alweer goed voelt. Is de pijn een beetje te doen? Slapen zal even bikkelen worden de komende dagen. Maar ik mocht van Nio al na een week op mijn zij slapen. Dus dat zal waarschijnlijk je vooruitzicht zijn. 

Ben benieuwd naar je resultaat! Sterkte de komende dagen! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

waaauw... echt kersvers!! Hoe voelt het?? Leuk verslagje! Lukt het verder qua pijn enzo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk gedetailleerd verslag! 

 

Goeie herstelperiode toegewenst.

Laat je maar goed verwennen! 

 

Liefs Nina 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx allemaal @Boobs2015 met de pijn  valt het reuze mee. Had in het begin alleen paracetamol genomen. Maar halverwege de dag begin ik wel pijn te krijgen en op aandringen van mijn moeder toch maar de voorgeschreven naproxan genomen.

 

@ellen001 thx dan zal dat ook wel mijn advies worden maandag. Tot die tijd dan nog maar even bikkelen op me rug. Krijg alleen zo een rugpijn van slapen op mijn rug. Maar goed. Draag jij nog steeds de hema heavy support bh?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Elisa85

@Krissieke

 

Hey meissie, wat een leuk verslag en wat fijn dat jij t ook zo positief ervaart.

Hoe gaat t nu met je? Luisteren na je mams he en gewoon je pillen innemen schat, kan heus geen kwaad anders krijg je ze niet mee.

 

Heb t idee dat jij,net as mij, tnt fluitend erdoor heen loopt of lees ik dat fout? Ben namelijk wel beetje warrig door narcose en pilletjes geloof ik hahahaha

 

Wanneer krijgen we hier eerste fotos????

 

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Elisa85 ja denk wel dat je daarmee gelijk hebt. Had alleen cinstante rugpijn maar nu ik toch de oxycodon heb genomen voel ik al helemaal niks. Vandaag thuis met mam en de jongste van 14 mnd en voel me gewoon zo goed dat ik wel gewoon dingen wil doen. Met hen kroelen, hem eten geven, was van de waslijn halen. Is dat mijn moeder het steeds van me overneemt en me terugfluit. Ze zegt ze is toch niet voir niets gekomen.

 

Fotos ga ik even kijken. Vind ze wel mooi maar moet denk ik zelf nog heel erg aan ze wennen. Manlief heeft liever niet dat ik iets plaats. Is elk album dat je aanmaakt prive en kun je dan zelf kiezen wie je er aan toevoegt?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een hoop ervaringen en berichten. Mijn consult afspraak bij dr Nio staat morgen. Ben heel erg benieuwd en ook naar jullie ervaringen. Vandaar dat ik even mee lees. Zal morgen nog een berichtje posten, want ben totaal niet bekend met alle cc en verschillende protheses. Dus zal me eens goed laten informeren. 

Share this post


Link to post
Share on other sites