Annuh

Annuh : 17 februari 2018 : Dr. Hupkens : MFIV

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik ben Annuh en ben blij *juich*. Na 15 jaar van wel willen maar niet durven heb ik besloten er toch voor te gaan. Ik zal me eerst nog even kort voorstellen voordat ik verder ga.

 

Ik ben een vrouw van 40, moeder van twee jonge mannen (16+19) in wording. Ik werk full time, volg een master studie en dans graag traditionele semba en kizomba. Ik ben een zonaanbidder, maar loop nooit graag in bikini. Simpel weg omdat ik geen buste heb. Ik ben 1,68 weeg en weeg 59 kilo, niets om over te klagen zou je denken. Toch wel dus, slanke bouw betekent bij mij ook geen vetweefsel in mijn borsten. Ik ga op dit moment dus nog met met een 70/75AA soms een 70A cup door het leven. Mijn buikje was (waar veel vriendinnen zeggen; welk buikje) soms voller dan mijn boven gevel :83: Je zult begrijpen dat ik echt nooit een bikini kon vinden waar ik blij van werd en voelde ik me nooit echt vrouwelijk of sexy in een lingerie. Maar hier gaat dus verandering in komen. :43::43:

 

Zaterdag 17 februari is de dag dat ik voor mijn gevoel een echt vrouwenlichaam ga krijgen. Het klinkt misschien gek, maar zo voelt het. ik heb gekozen voor dr. Hupkens omdat ik een goed gevoel had bij hem. Hij was duidelijk, no nonsens. Ik had 400 en 450 cc gepast DG en dr. Hupkens gaf aan dat ik tot 500cc kon. Ik had deze niet gepast bij de intake en heb daarom een tweede afspraak gehad om 500 cc te passen. Ik werd zo blij van wat ik zag. Ik heb dus gekozen voor 500cc. Op de dag van de operatie zal de Dr. Hupkens kijken wat het beste en mooiste is 400cc, 450cc of 500cc. Geen idee op wat voor cup ik ga uitkomen ben daar wel nieuwsgierig naar maar uiteindelijk zegt dat toch ook weer niet zoveel. 

 

Oh ja, ik krijg ronde Mentor cohesieve protheses met een iets stevigere silicone om rimpelvorming te voorkomen. De protheses zullen dual plane geplaatst worden. 

 

Nu een maand (ik ben inderdaad aan het aftellen) voor de operatie zit ik toch nog wel met een paar vragen en ik hoop dat jullie antwoorden en specifieke ervaringen willen delen. 

 

Mijn vragen zijn: 

Hoe heb jij je op de operatie voorbereid?

Ik drink veel water, sport 3 tot 4 keer per week om in zo'n goed mogelijke conditie te zijn. Is het verstandig om ook supplementen slikken? 

 

Ik heb 2 weken vrij genomen. Ik ben deels administratief medewerker en deels (team)coach en hoop dat ik de derde week in ieder geval weer achter de pc kan werken en wat gesprekken met mensen kan voeren. Is dit te optimistisch of een redelijke verwachting?

 

Hoeveel Postoperatieve BH's heb jij aangeschaft en wat heb je daadwerkelijk gebruikt? Mij werd een L en XL aangeraden, maar ik dacht bij mezelf: ik wel toch een extra hebben om te kunnen wassen? ik wil toch een schone aan? hoe deed jij dat?

 

En tot slot wat kan je doen om het herstel zoveel mogelijk te bespoedigen? wat is jouw ervaring hierin?

 

Fijne avond, groetjes Annuh

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kom er niet uit..... :wacko:

 

Ik heb gepast en kwam uit op 400 of 500 cc. Ik ben 169 lang en weeg 60 kilo en heb een 70/75AA cup en soms een 70/75A cup. Na veel struinen op het forum lees ik dat er bij genoemde lengte vaak niet meer daan 300 tot 350 cc geplaatst. 

 

Ik vraag me af of ik nu voor te groot ga of dat het bij mij wat kleiner valt. Ik wil gewoon graag een mooi volle borst, maar geen lustobject worden of pornolook krijgen. Wie heeft ervaring of kan en wil met me meedenken zodat ik tot een weloverwogen besluit kan komen?

 

Ik heb pasfoto's bijgevoegd graag lees ik jullie gedachten. 

foto jeans is 450cc en zwarte broek is 500cc. Heeft iemand enig idee in wat voor maten dit uit gaat vallen? 

  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind dat 500cc beter bij u past! Dat viel mij meteen op... Qua verhoudingen met uw heupen. Ik vind u er dan slanker uit zien.

 

Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat waren ook mijn gedachten. Het klinkt misschien raar, maar ben ook wel bang dat het misschien in de weg gaat zitten.... Na 20 geen boobies te hebben gehad, is dit wel een behoorlijke overgang :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Annuhlastig he het aantal cc! Ikzelf heb ook getwijfeld tot het moment van aftekenen of het niet te groot ging worden. Waar ben je op consult geweest?

 

Ik vind dat je allebei kunt hebben hoor, waar had je zelf het beste gevoel bij? Je kunt best_boobie een prive bericht sturen, zij kan je aan de hand van je huidige maten en welke protheses je krijgt een schatting geven op welke maat je uit zou kunnen komen. 

 

Ikzelf ben 1.70 cm en 62kg, dus we schelen niet heel veel! Mijn ene borst was meer een A en de ander een B cup, ik heb 27 december 450 en 400 cc, high profile, dual plane, ronde Mentor protheses gekregen. Ik ben pas kort po, maar ik zal je toevoegen aan mijn album, misschien heb je er iets aan!

 

heel veel succes met je keuze! :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

400cc is natuurlijk ook al een vooruitgang wat je nu hebt! Kijk maar in mijn album, dan zie je wat ik had en nu heb met 400cc.

 

Ik zou als ik jou was de 500cc nemen... Het accentueert zo te zien je rondingen die je nu al hebt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb net je foto's bekeken en vind de resultaten bij jou heel mooi geworden. eigenlijk is het zoals ik het in gedachten heb... 500cc heeft mijn eerste voorkeur als ik kijk naar mijn rondingen en hoe het eruit ziet. 

 

Keuzes keuzes keuzes... niet mijn sterkste kant. :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Hai, dank voor je tip. ik ga best boobie een prive bericht sturen. 

 

Mijn gevoel gaat uit naar de 500cc. Maar mijn twijfel ook. ik lijk slanker en mijn rondingen komen beter uit. maar ik dans ook graag en wil niet dat mijn voorgevel dan in de weg zit. 

 

Ik heb consult gehad bij (2 keer) diana grabiels en sta gepland bij dr. Hupkens. Mentor protheses cohesie II (rond) en zal dual plane geplaatst worden. 

 

Ik ga even bij jouw foto's kijken. We schelen idd niet heel veel. alleen dat ik van AA en A kom, maar dat zullen de paar cc dan wel ongeveer compenseren neem ik aan.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben benieuwd wat best-boobie te melden heeft! Hou me op de hoogte :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Annuh,

 

Erg moeilijk altijd die cc's. Zelf ben ik 1.65 en weeg 57 kilo, misschien wel vergelijkbaar in verhouding. Ik ben zelf voor 450cc gegaan. Mijn album is openbaar mocht je willen kijken. Echter gaat het er natuurlijk om wat je zelf het beste bij jezelf vind passen. Ook ik vind de 500cc bij jou lichaam erg in verhouding!

Succes met je keuze!

 

Liefs, 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welke datum heb je eigenlijk opstaan bij Hupkens, voor de operatie.
En in welke kliniek wordt je geopereerd?
Dan kunnen we je titel aanpassen en je verhuizen naar de operatieverslagen :)

En dan weet ik ook of ik je kan toevoegen in de februariboobs :)

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Annuh Hey! Ik vind de 500cc het mooiste bij je passen.


Overigens is het niet zo dat er altijd maar 350 word geplaatst bij deze lichaamslengte hoor.
Ben zelf 168 en woog voor de operatie 70kg a 72kg, heb zelf ook 500cc gekregen. 

En met dansen zit m'n voorgevel niet in de weg hoor hihi ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Haihai, ik heb in de operatieverslagen al een topic staan. mijn datum is 17 februari door dr Hupkens via Diana Gabriels. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

haha gelukkig maar, stel je voor dat je weer wilt dansen en het niet meer gaat... dat zou wel een deceptie zijn. 

heb je foto's geplaatst? zou ik mogen meekijken om een idee te krijgen?

 

ik heb besloten dat ik nog even goed ga overleggen met de arts over wat ik wil en dan op zijn oordeel vertrouw. Hij heeft zal het beste kunnen inschatten wat de beste maat is qua breedte en eventueel een and kunnen voelen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Annuh Ja had vervelend geweest, maar ik dacht meer aan de lange termijn. Denk niet dat ik jarenlang blijf dansen, zou wel jarenlang blij zijn met mijn spiegelbeeld. Gelukkig heb ik nu beide haha.
Ik zal je even toevoegen aan m'n album. 

Share this post


Link to post
Share on other sites