Wanderlust

Even voorstellen

Recommended Posts

Hoi,

 

ik ben Luca en ben 23 jaar. Ik zit er al een tijdje aan te denken om een borstvergroting te nemen alleen heb ik soms twijfels. Natuurlijk door de prijs en ook omdat ik nog maar 23 ben. Ik heb soms het gevoel dat ik te jong ben, maar ja wat is dan wel de juiste leeftijd? Zijn er hier ook mensen van mijn leeftijd die wel de stap hebben genomen? Ik begon vandaag met het lezen van de 'Vergoeding in 2017' topic. Hierdoor heb ik meteen een afspraak met mijn huisarts ingepland. Im not hopefull maar ja als ik het niet probeer dan zal ik het ook nooit weten. Zelf heb ik echt geen idee wat mijn correcte bh maat is sinds ik altijd maar te grote push up bh's koop zo dat het lijkt dat ik soort van borsten heb. Dus ik heb nou echt geen idee hoe klein je borsten moeten zijn wil je een vergoeding kunnen krijgen. Natuurlijk heb ik gelezen over dat je geen borstplooi mag hebben en 1cm max aan borstweefsel maar ja ik heb geen idee hoe dat eruit kan zien. Ik heb overal online gezocht maar ik kan niks vinden. Foto's op het forum kan ik nog niet zien maar hopelijk soon wel. Zijn er hier misschien mensen die me hiermee kunnen helpen? Mij een soort van een idee geven hoe klein je borsten ongeveer moeten zijn wil je in aanmerking kunnen komen? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je moet eigenlijk gewoon plat zijn zeg maar..helemaal niets. Ik ben er ook mee bezig ..heel proces vooral het wachten overal op. Ik heb de echo laten maker deze is beide kanten 0.7mm. 9 feb heb ik een afspraak bij de chirurg deze miet dan vaststellen of je een plooi hebt ja og nee en Aplasie hebt zo heet dat. Hij verstuurd dan de aanvraag naar de verzekering.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier zie je dus een borstplooi. Voor sommige verzekeringen is dit al teveel ja..het is ook een beetje een geluks kwestie heb ik het idee..zo als je ook leest in het topic vergoeding 2017. Ik heb  ongeveer zoals op het plaatje. Maar zal toch al een plooi hebben aangezien ik een kind heb en het " miniscule vel"  hangt. Dus ik ga het ook gewoon proberen. Succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Wanderlust Ik denk dat dat al teveel is. Ik lees vaak van de verzekering dat ze deze regel eigenlijk hebben toegevoegd als vergoeding wanneer je als man, vrouw wil zijn en het na hormonen nog niet gelukt is om een klein beetje vrouwelijke vorm te krijgen. Je moet dus echt zo plat zijn als een man. Je kan het uiteraard proberen maar ik lees dat het een lang proces is waarbij maar weinig vrouwen succes hebben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankje deze foto heb ik net gemaakt ..is wel licht voorover hangend omdat ik de foto zelf moet maken beetje raar zo haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar hier zie je dus ook een licht streepje... als plooi zijnde. Dus en het is echt plat hoor. Dus ik ben benieuwd...hopelijk kan ik ook over een paar weken eindelijk gelukkig zijn met nieuwe borsten

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Wanderlust ja helaas wel!

 

Oh en ik ben 24 jaar en heb volgende week mijn consult bij dokter Straten. Ik wilde wachten tot ik kinderen heb gekregen maar dat zou betekenen dat ik nog 10 jaar ongelukkig over het strand moet lopen, elke keer verdrietig ben bij bh's kopen, bikini's passen en niet slagen, met tegenzin in de spiegel kijken en trouwen zonder dat ik me voor 1 dag de mooiste vrouw van de wereld voel want geen enkele jurk zal zijn zoals ik het eigenlijk wil omdat ik lijk op een tienermeisje en geen vrouw. En wat nou als ik geen kinderen kan krijgen, dan heb ik mezelf zolang ongelukkig gemaakt voor 'niks'.

Ik heb er nu dus heel veel zin in!! Kan niet wachten om te shinen in een triangelbikini op het strand en blousjes dragen zonder dat ik eruit zie als een strijkplank!! Ik heb stiekem nu al zin om m'n bikinis met driedubbele vulling weg te gooien want ik ga ze niet meer nodig hebben deze zomer!!

Als je eens van gedachtes wil wisselen stuur me gerust een berichtje!

Xoxo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@anoniem89 Hopelijk noemen ze het geen plooi, want als dat al een plooi is dan kan ik het helemaal al vergeten. Dankjewel voor de foto. Ben echt benieuwd wat chirurg erover zegt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mrs. Omg I feel you. Dit is dus ook waar ik mee zit. Ik weet dus echt niet wanneer nou het juiste moment is om borsten te nemen. Maar ja then again waarom zou je wachten om jezelf gelukkig te maken? Ik zou ook graag voor deze zomer al wat willen hebben maar ik denk dat ik te hard van stapel loop. We zullen zien wat mijn huisarts zegt. 

Je moet me echt laten weten hoe het consult ging! Ben erg benieuwd. Good luck :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat zal ik zeker doen als ik je niet meer vind na 9 fenruari. stuur me gerust een prive bericht . Sommige hebben het niet vergoed gekregen in mijn situatie. Dus het is echt afwachten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel ik zal het nodig hebben. Ze komen er toch maar dan zal ik langer moeten sparen helaas. Ik zit er ook al mee sinds ik me kan herrineren. Ik ben nu 28. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel goed om er eerst zeker over te zijn. Niet overhaasten en goed kijken waar je het dan evt. zou willen doen. Ik was ook bang hoe mijn omgeving zou reageren omdat ik uit het oosten kom uit een klein dorpje waarbij de instelling; doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' de gedachtegang is. Ik ken niemand in ons dorp met een borstvergroting. Maar omdat ik het er met mijn omgeving over had en merkte dat de mensen die mij naakt gezien hadden,(mijn vriend, vriendinnen, teamgenoten) het heel goed begrepen en konden vertellen over andere verhalen van mensen voelde ik me gesterkt in mijn keuze. Ook mijn ouders snappen het heel goed, mijn moeder heeft zelf ook niks dus mijn vader kent de struggles van mijn moeder. Ik ga je op de hoogte houden! Hou je mij op de hoogte van je doktersbezoek?

Xoxo

Share this post


Link to post
Share on other sites