Cassidy

Cassidy : 17 april 2018 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

hoi allemaal,

 

Na mezelf in een gezin van 2 kinderen de afgelopen jaren maar wat op de achtergrond te hebben geplaatst heb ik besloten om wat meer aan mezelf te denken.

Ik ben al jaren ontevreden over mijn borsten. Vroeger altijd D cup gehad volle borsten maar na twee zwangerschappen is daar helaas weinig van over.

Mn volume is Boven weg en hang allemaal beneden. Ook zn verschrompelt huidje wanneer Mn borsten in een BH zitten. Onzekerheid en altijd maar die zoektocht naar de juiste BH of bikini ben ik zat!!

 

Nu dus toch maar voorzichtig gaan oriënteren. Bij toeval kwam ik op dit forum terecht waar ik al het een en ander heb gelezen.

 

over 2 weken heb ik mijn aller eerste consult bij Diana Gabriels kliniek. Nu lees ik niet al te beste verhalen, de twijfel slaat gelijk toe. 

 

Ik wil graag weten wat mij geadviseerd wordt, heb ik een lift nodig of is een prothese voldoende? Daarom toch dus maar een consult aangrvraagd dan mezelf maar af blijven vragen.

 

ik ben benieuwd of jullie ervaring hebben met andere klinieken in de regio zuid-Holland. Of omgeving Amsterdam.

 

Zijn er dames die ervaring hebben met Sureplus in Antwerpen?

 

Ben ook wel benieuwd wie er ervaring heeft met een Borstlift en een donkere huid heeft. Zijn de littekens mooi genezen?

 

ik heb nog 1001 vragen maar die zullen vast gaande weg hier op t forum worden beantwoord.

 

groetjes,

C.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom

Als je een PC zoekt in Zuid-Holland dan zou ik gaan voor de parkkliniek te Rotterdam en dan voor Dr.Nio te

kiezen of in het OLVG te Amsterdam waar hij ook werkzaam is (waar het tarief voor een BV veel lager ligt)

succes

xx Ank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben bij dr Nio geweest afgelopen december. Ik ben enorm blij met mijn Nio boobies!!! Ik heb 370 cc monoblock hydrogel gekregen. Ik wilde geen silliconen in mijn lijf als het even ging. Mijn album staat openbaar dus je kunt gewoon kijken. 

Dr Nio is een hele kordate, vriendelijke en soms best grappige man! En in het park medisch centrum zijn ze allemaal enorm lief en behulpzaam!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

bedankt voor je berichtje! Ik heb me nog niet verdiept in de soorten protheses die er zijn. Er is zoveel informatie, komt enorm veel op me af. Ben je daarover geïnformeerd op je consult of was je vooraf al op de hoogte van wat alle mogelijkheden inhielden?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik had me wel al een beetje ingelezen over de soorten protheses. met name wil ik silliconen of hydrogel? als je dat al weet dan word de keuze voor de kliniek ook al een beetje bepaald. Hydrogel word namelijk niet door heel veel chiirurgen gezt. wil je silliconen dan word het met name bepaald door wat voor merk de chirurg gebruikt en wat jij wilt. wil je neppig of juist natuurlijk... neem foto's mee van wat jij mooi vind. Een goede chirurg kijkt dan naar jou bouw en wat mogelijk is. en met voorbeeld foto's weet hij direct wat jij bedoelt. over de soorten silliconen kan ik je niet veel vertellen. ik heb voor de hydrogels gekozen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb meteen wat van je geleerd, wist namelijk niet dat er nog iets anders bestond dan silliconen. ga mezelf daar even in verdiepen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou inmiddels heb ik een aantal afspraken voor consult gemaakt.

 

de eerste staat komend weekend bij Gabriels. Klopt het dat je pas bij het tweede consult de pc ziet? Ik twijfel nog of ik deze door zal laten gaan.

 

2e consult is op 7 februari bij Face land.

3e 16 februari A-Klinieken (koeijers)

4e 12 maart olvg (Nio)

 

ik heb naar belgian breast en wellnesskliniek ter beoordeling foto’s gestuurd van Mn borsten. Verdonck was een van De pc die me aansprak. Na beoordeling, weliswaar van consulente, verwachten ze dat ik een lift nodig heb. En die doet Verdonck niet. 

 

Helaas zijn er op dit moment weinig vrouwen op dit forum die recentelijk een lift hebben gehad volgens mij.

 

Maar goed ik wacht de komende afspraken even af, wie weet kan Nio nog wat betekenen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag mijn eerst consult gehad bij Diana Gabriels. Ik stond er na het lezen van toch wel vooral negatieve betichten wat bevooroordeeld in. Het is me gelukkig alles meegevallen en ben met positief gevoel de deur uitgelopen. 

Ik heb mijn consult gehad met 1 van de andere consulenten. Zij was erg vriendelijk. Wel kreeg ik t idee dat ze vooral der standaard praatje hield. Gelukkig was er genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

 

Tussendoor kwam Diana nog binnen bij t adviseren van de cc’s, en ik was niet verbaast dat ze 350 adviseeerde. Dat is volgens mij gebruikelijk bij haar, wat ik zo heb gelezen.

helaas heb ik wel een lift nodig, dit was wat ik al vermoedde dus niet een hele grote teleurstelling.

het advies dat ik heb meegekregen is 350 cc mentor rond HP dual plane. 

Ben zelf 1,69 en weeg ongeveer 64 k.

Ik twijfel nog wel over rond. In gedachten zou ik voor de druppelvorm zijn gegaan. Ik wacht t advies van de PC ook nog af. In maart ga ik op consult bij Kevin Peters. Ben benieuwd! In de tussentijd nog even bij andere klinieken informeren. 

 

Kan niet wachten tot het zover is!

 

zijn er dames die al een borstvergroting met lift hebben gehad?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet niet of t wordt gelezen maar ik borduur gewoon verder op dit topic haha.

Ik heb besloten dat ik bij straten op consult ga! 8 maart kan ik langs komen. 

 

Ben tot nu toe nog niet helemaal zeker van de klinieken waar ik ben geweest. Wellicht veranderd dit nog zodra ik de artsen heb gezien. Wat wel belangrijk is dat ik zowel bij de kliniek als bij de arts een goed gevoel heb.

 

kevin Peters twijfel ik over de klinie. Diana gabriels nou dat is wel duidelijk waarom.

 

faceland twijfel ik over de arts dr. Klein omdat ik geen tot weinig werk van hem kan vinden. Gevoel bij faceland zat verder wel goed.

 

als er dames zijn die bij straten geweest zijn, hoor graag jullie ervaring. En mag ik toegevoegd worden aan jullie album?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Cassidy, lastig he al die keuzes! 

 

Ik ben 27 december door dr. Straten geopereerd, ik geloof dat ik je al had toegevoegd aan mijn album. Ik heb echter geen lift gehad.  

 

Ik ben in ieder geval heel tevreden over Kliniek Heyendael en dr. Straten. Ik krijg erg snel antwoord op mijn vragen. Het is een hecht team en de lijnen tussen de consulentes en de pc zijn ‘kort’. Zo maakte ik me in het weekend zorgen om een uitstekende hechting, direct foto’s gestuurd en zaterdagochtend had ik al meteen een geruststellende reactie van dr. Straten zelf. Dit geeft me toch wel een erg veilig gevoel wetende dat de pc zelf ook echt naar je vragen/foto’s kijkt. 

 

Ik zie dat je ook nog een consult bij Nio gepland hebt 12 maart? Wat ik hier op het forum lees kiest hij niet snel voor een lift, maar juist voor wat meer cc wat dan een ‘liftend’ effect zou geven. Allebei in ieder geval hele goede pc’s! Ik zou beiden consulten even afwachten en kijken wat je gevoel dan zegt! Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aloysa jaa super lastig!! En aan de ene kant helpt dit forum mee heel erg maar t laat me ook weer extra twijfelen:lol:.

 

ja jij hebt echt super mooie boobies! Jeetje echt prachtig. Ik hoop dat ik ondanks de lift wel zulk mooi resultaat kan bereiken. 

 

Ben blij om te horen dat je een prettige ervaring hebt bij hun. De assistente aan de telefoon klonk ook heel geduldige en vriendelijk.

 

Mocht t zover komen dan hoop ik dat ze eind april nog een plekje voor me hebben. Kan alleen in deze periode geopereerd worden.

 

van het consult met Nio zie ik af. Ik lees dat hij echt van de grote boobies is en dat is niet t resultaat dat ik voor ogen heb. En om een lift te voorkomen moet er aardig wat cc in waarschijnlijk. Ben dan bang voor grote hangers:unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Cassidy, je hebt inmiddels wel al heel wat uitgezocht zo te lezen!

 

Ik ben ook bij dr. Straten geopereerd, op 20 november, en ik ben ook super tevreden met het resultaat. Ze zijn heel aardig daar en ook redelijk persoonlijk. Dat vind ik zelf heel belangrijk, ik houd niet zo van dat steriele en zakelijke gedoe, het is allemaal al spannend genoeg! Verwacht trouwens ook niet een strakke moderne kliniek als je op consult gaat haha :P (Dat is niet waar de operaties worden uitgevoerd) 

Dr. Straten is een heel rustige en aardige man, laat je ook echt zelf vertellen wat je wilt en vertelt dan wat kan en wat hij mooi zou vinden. Ik heb zelf 345cc anatomisch dp gekregen en ik had van tevoren een 70A/75A, dus wel een heel andere voorsituatie dan jij, maar ik zal je toevoegen aan mijn album zodat je toch even kan kijken! 

 

Bij mij ging het qua operatie inplannen trouwens heel snel, kon al 4 weken na mijn consult, dus hoop dat dat bij jou ook zo vlot kan gaan als je voor Straten kiest. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ja zeker wordt gelezen, hoor.... Ik wordt in april door Nio geholpen. Ben via het OLVG gegaan en wordt in Park Medisch Centrum geopereerd... heel fijn vlak bij huis!! Ik zou zeker overwegen om ook naar Nio te gaan hoor.. hele fijne man en maakt hele mooie boobies.... 

 

-xxx-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zijn echt prachtige borsten zeg! Hoe is je herstel verlopen?

 

ik heb inmiddels een optie bij heyendael op 25 april. In maart heb ik nog 3 consultaties dus ben heel benieuwd hoe t allemaal gaat lopen.

Share this post


Link to post
Share on other sites