Guest acer

acer : 15 februari 2018 : Dr. Verduijn : Bergman Clinics

Recommended Posts

Guest acer

Hallo meiden,

 

Net mezelf lid gemaakt om mijn volgende verhaal te kunnen delen en vooral om advies te vragen:

 

Ik heb altijd erg weinig borstgroei gehad. Eindelijk de stap genomen om hier wat aan te gaan doen en wat bleek: mijn borstgroei is zo weinig, dat ik de vergroting vergoed krijg vanuit mijn basisverzekering! :) 
Ik ben 35 jaar, moeder van 2 kinderen en erg slank. Ik ben 1.74 m en weeg 58 kg. Omvang bh 70 cm. Cup kleine A.

Ik laat me opereren bij de Bergmankliniek. Krijg ronde, gladde protheses, dual plane geplaatst.

 

Mijn probleem is het volgende: ik ben erg onzekere over het aantal cc dat ik moet doen: 210 cc of 240 cc? Ik begreep dat 200 cc 1 cup groter is, dus met een kleine A lijkt me dat het minimale.

Mijn hele leven heb ik al verdriet i.v.m. het onzeker zijn/je niet vrouw voelen door mijn borsten. Nu ben ik bang dat ik door een verkeerde keuze te maken dat gevoel houd.

Ik zou graag een mooie B cup willen, niet teveel maar ook niet te weinig dat ik spijt krijg.

Zou 210 cc voldoende zijn om dat te bereiken? Vooral omdat ik zo rank ben van boven? Wordt 240 cc te groot en onnatuurlijk?

Of is (omdat ik zo weinig heb) 210 te weinig en 240 beter? Ze gaan het dual plane plaatsen, dus achter de spier. Ik begreep dat de spier het ook platter drukt. 

Bij het passen was ik al onder de indruk van 200 cc, omdat ik niet gewend ben borsten te zien... Bij 250 cc was het wel wat groter, maar niet heel veel. Dan gaat er nog 10 cc vanaf (krijg 240 cc) en wordt onder de spier geplaatst.

15 februari is mijn operatie. Ik ben de hele dag in mijn hoofd bezig met deze vraag. Loop internet af te zoeken naar foto's van voor en na de operatie met 210 of 240 cc.

 

Wie kan mij helpen met advies? Ervaring delen of dat ik misschien wel wat foto 's kan bekijken om mij te helpen een zo goed mogelijke keuze te maken.

Alvast bedankt voor de moeite! 

 

Groetjes van een erg onzekere vrouw

 

Edited by acer
spellingfout

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey welkom hier!

Proficiat met je operatiedatum, aftellen nu :) 

Je bent zeker niet de enige hier die zo twijfelt over die cc’s hoor :D 

 

Kan je nog eens langsgaan bij je pc om nog eens te passen?

Je kan misschien foto’s zoeken van vrouwen met een gelijkaardig postuur waarvan je de maat van borsten mooi vindt. Als je dit eens voorlegt aan je pc kan hij mss beter zeggen of je dat resultaat kan bereiken met wat jullie hebben afgesproken?

Staar je zeker en vast niet blind of het aantal cc’s want de diameter en projectie van een prothese kan enorm veel verschillen ook al hebben ze dezelfde cc’s.

Veel succes nog!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misschien kan best_boobie advies geven @best_boobie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi acer,

 

Zo te horen heb je ongeveer hetzelfde postuur als ik, mijn bmi is zelfs nog lager. Tijdens mijn eerst bv had ik 260cc en dit oogde heel natuurlijk. Ik vond het zelfs te klein en het al snel spijt. Met 240cc denk ik niet dat je bang hoeft te zijn dat het nep gaat ogen, zeker niet als het dual plane wordt geplaatst. Dan drukt de spier de bovenkant toch een beetje platter. Momenteel heb ik 345cc dual plane en zelfs dat oogt nog natuurlijk.

Maar ja, dit is mijn ervaring. Uiteindelijk weet jij het beste wat bij je past. Ik zou vooral nog een keer langs gaan bij je pc als je twijfelt, met de tips van Eec15il. Beter een keer extra langs gaan dan achteraf spijt hebben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Acer! Wij komen van een vergelijkbare voorsituatie: ik ben 173 en weeg 59 kg. Mijn omvang is 68/70 en ook ik had cup A. Heb insectenbeet 275CC achter de spier laten plaatsen en kom nu qua bhmaat uit op ongeveer 70D/E (voor het zicht een volle C cup). Je maat na de operatie hangt ook af van het soort prothese en de projectie, daar kan @best_boobie je inderdaad beter mee helpen.

Als je wil meekijken in mijn album om te vergelijken hoor ik het wel! X

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Acer,

 

Ik sluit me aan bij wat Rosanna zegt. 240 cc lijkt me zeker niet te groot voor jou. Ik ben zelf 1.70 en 56 kg en ik heb 295 cc dual plane. Oogt heel natuurlijk en past precies bij mijn lichaam. Ik hoop dat je hier iets mee kunt. En je pc nog een keer extra om advies vragen kan natuurlijk ook geen kwaad. 

 

Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Draakje84

Hoi,

 

Ik denk zeker niet dat 240cc te groot is. Ik kon ook kiezen uit 210 en 240 en ben blij dat ik 240 heb gedaan met mijn 1.65 en 48 kilo. 

Het ziet er heel natuurlijk uit en het went echt heel snel.

Zelf kwam ik van een A70 en zit nu op ongeveer (voor het oog) een C. In bh maat weet ik nog niet want ik heb nog geen bh’s geshopt met cupmaat. Probeer anders nog een keer te passen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest acer

Hoi!

 

Wat ben ik blij met jullie reacties!

 

Ik denk dat het inderdaad goed is om nog een keer een afspraak te maken met mijn pc. Er komt zoveel op je af bij zo'n afspraak. Hij gebruikte ook andere pasprotheses dan mijn vorige pc (Ik ben overgestapt, omdat ik van hem niet het gewenste advies kreeg. Er was niet echt een gesprek met hem mogelijk. Daarom schaam ik me ook een beetje om weer een afspraak te maken. Het wordt dan de 2e keer bij mijn huidige pc maar de 4e keer in totaal :blush:)

 

Bedankt voor het advies om ook naar diameter en projectie van de prothese te kijken. Ik had daar nog nooit van gehoord en dus ook niet besproken wat dat is met de huidige prothese.

 

Fijn om te horen jullie een vergelijkbare bouw hebben als ik en dat 240 dan nog natuurlijk oogt. Ik ben een beetje bang omdat ik bijna geen borsten/vet heb, je de prothese goed ziet en dat ik dan van die onnatuurlijke rondingen krijg. Ik wil graag na mijn operatie niet meer onzeker/verdrietig zijn over mijn borsten. Nu schaam ik me (zelfs voor mijn lieve man) en ik wil me niet na mijn operatie onzeker voelen/schaamte voelen omdat het niet mooi/natuurlijk is geworden.

 

 Ik zou graag Jules90 in je album willen meekijken om te vergelijken! Hoe kan ik dat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@acer ik heb je toegang gegeven (mijn album staat op privé dus dan moet ik je toegang geven). Als je op mijn profiel kijkt heb je een drop down menu met o.a. ‘bijdragen’. Als je daar op klikt kun je ‘album) aanklikken en dan wijst het zich vanzelf ^_^ xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi, 

 

ik ben door dr blecourt afgelopen vrijdag geholpen die ook in de Bergman werkt. Ik ben 164. 53 kg en ik heb 325cc achter de spier gekregen en dit is zeker niet groot en onnatuurlijk. 8 jaar geleden hebben ze bij mij maar 140cc geplaatst en ik ben er nooit blij mee geweest, amper verschil en het is toch een operatie:( en wat het kost maar buiten dat. Maar ik was jong en ik dacht; zij weet het wel. Nou mooi niet. 

1 tip: kies niet voor het minimale cc.  Heel veel succes met je keuze! Ik weet zeker dat het mooi word en het natuurlijk zal ogen :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@acerje mag me altijd een pb sturen. Ik wil best ff met je bakkeleien over welke prothese met welke bh maat en welke zichtmaat overeen gaat komen ongeveer :) 

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @acer

 

Wat spannend he! Kan me heel goed voorstellen dat je bang bent dat het te groot gaat worden. Ik had een beetje hetzelfde, zeker tijdens het consult. 

Voor je beeld; ik ben 169 en 64kg. Maar heb uiteindelijk toch gekozen voor 400cc, wat aan de flinke kant is. Echter als ik kijk naar dames met ongeveer mijn postuur ( en dat zijn er hier best redelijk veel ) vind ik dat 350 heel mooi is maar alles daalt ook nog in en zwellingen trekken weg. 

Ik denk niet dat je bang hoeft te zijn dat het snel te groot is, wel denk ik dat omdat we het totaal niet gewend zijn prachtige boobs te hebben, we sowieso in het begin heel erg zullen moeten wennen aan onze nieuwe tweeling. 

Ik zou inderdaad @best_boobie een berichtje sturen! Ze kan je heel goed helpen! Veel succes met je keuze.

 

Ow en mocht je het leuk vinden.... We hebben voor de dames die in februari geopereerd worden een besloten clubje om vanalles te bespreken wat we de komende periode gaan meemaken. ( kun je vinden in het menu bij clubs )

 

x Auks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest acer

 Hoi!

 

Bedankt voor je advies! Ik zou het leuk vinden met jullie te blijven kletsen over de operatie in februari, dus ga me zeker toevoegen! Bedankt voor de tip. Zie ik je daar weer.

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @acer!

 

Ik ben 1.70cm en 62 kg, en heb 27 december 400 en 450 cc high profile dual plane ronde mentor protheses gekregen. Mijn ene borst was meer een A en de ander een B cup. Ik was erg bang dat het te groot ging worden, maar ik ben er nu heel blij mee! Ik zal je toevoegen aan mijn album :) succes met je keuze!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze zijn ook echt prachtig! 

Haha nu ben ik nog jaloers ;) straks heb ik hopelijk ook zo'n prachtige tweeling! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites