Zomerwens

Zomerwens : 18 juli 2018 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hoi dames, na 18 jaar dromen (ik ben 35) ga ik dit jaar eindelijk mijn grootste wens uit laten komen. Van een kleine B naar een kleine A (na 2 kids) is de tijd nu echt gekomen. Ik wil komende week een consult in gaan plannen bij Boerhaave en bij Heyendaal. Misschien nog bij een andere kliniek maar daar ben ik nog niet uit. Ik wil graag begin juli de operatie plannen. Vreemde planning in de zomer? Niet voor mij, ik werk in het onderwijs en dan heb ik een lange rustige periode om te herstellen.ik hou rekening met max 3 weken ziek thuis na de operatie. Is dit te lang? Kort? Ik ga jullie ervaringen lezen en erachter komen wat er allemaal bij komt kijken. Ik heb er zooooooo veel zin in ❤️ Groetjes Sonja 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee Sonja! Heel fijn dat je eindelijk de knoop heb durven doorhakken. Ik ben maandag aan de beurt bij boerhaave.. en vind het ook heel spannend! Maar heb er alle vertrouwen in. Het wachten is idd een hell, ik moest maar een 1,5 maand wachten maar de tijd gaat dan zo langzaam als je de datum eenmaal weet. Maar het is het wachten zeker waard want voor dat je het weet loop je met een mooie volle boezem om trots op te zijn!! 

 

Als je informatie nodig heb over het boerhaave stel gerust je vraag en als je wilt dat ik je op de hoogte houd na mijn operatie let me know! 

 

Xx Savennah 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi sonja ik ben donderdags geopereerd en maandag een week later begonnen dus 10 dagen, eerste week was pittig maar nu in mijn tweede week en dat gaat prima

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Zomerwens

 

Hoi, 

 

Ik zie in je status dat je een operatie datum hebt, ik heb daarom gelijk de titel aangepast en het topic verhuisd , hier in dit topic kun je je verslag en alle verdere updates neerzetten, zodat je alles netjes en overzichtelijk bij elkaar hebt staan.

 

x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Operatieverslag:

 

Gisteren was dan ein-de-lijk de grote dag! Erg gespannen maar geprobeerd zo rustig mogelijk te blijven. Nuchter blijven zorgt ervoor dat je dat ook wordt haha.

 

om 13.45 uur mocht ik mij melden in Rosendaal. Om 14.15 uur werd ik opgehaald. Omkleden, OK jurkje aan, mutsje op, sokken aan, afscheid nemen van manlief en hup naar binnen. Gezellige verpleegkundige die infuus (in 1x goed) wist aan te brengen. Na wat kletsen met de anesthesist en verpleegkundige kwam Frans aftekenen. Welke maat wil je? Ze hadden drie opties besteld. Uhmm de grootste? Hij wist nog niet zeker of dat ging lukken. Ik laat het aan jou over, ik vertrouw je. Toen de OK in, over op een ander bed en daar werd ik helemaal ingepakt met warme dekens. Volgens mij ga ik flauw vallen zei ik nog, ik voel me zo raar... nee hoor mevrouw, slaap lekker. 

 

En toen.... werd ik wakker met boobs :33: de narcose was goed ingeslagen het duurde erg lang voordat ik wakker was. Hup waterijsje om wat beter wakker te worden en daar was Frans weer om te vertellen dat alles goed was gegaan. De grootste protheses paste inderdaad niet maar dit resultaat is ook helemaal super. 

 

Ik was de laatste van die dag en lag helemaal alleen op de zaal. Even snel in de spiegel gekeken en toen de bh aan en de borstband aan. Ik kreeg een beschuitje en wat drinken. Viel steeds weer half ik slaap. Toen ik geplast had mocht ik naar huis. In de rolstoel op weg naar de uitgang viel ik bijna flauw dus weer toch weet even terug naar bed. Ik kreeg toen ook nog een pilletje onder mijn tong tegen de misselijkheid.  Even later lukte het wel en rond 20.15 uur was ik weer thuis. Afgelopen nacht nog erg goed geslapen, volgens mij van de narcose nog ofzo in combi met de Celebrex. Vandaag is de pijn prima te doen, gewoon rustig doen en regelmatig even lopen door het huis. Blij dat ik het gedaan heb :wub:

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Echt fijn dat het zo goed gegaan is. Nu genieten van je mooie :01:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat fijn dat het goed is verlopen!! Gefeliciteerd met je boobs :D

 

Ik word in september door Straten geopereerd. Wil je mij toevoegen aan je album als je foto's plaatst? Ben heel benieuwd!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gefeliciteerd Zomerwens !

Fijn om te horen dat Frans zo eerlijk is geweest tegen je mbt de passende grootte.

 

Een goed herstel periode toegewenst!

 

Ik september zal ik geopereerd worden door Frans, dus jouw verhaal doet me weer goed !

Liefs.x

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank je wel! Ik zal je toevoegen al heb ik nu nog geen foto’s. Succes met aftellen naar september!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoe gaat dag 2 bij jou @Manni?

afgelopen nacht was wat pittiger omdat ik niet lekker lag. Plat lag vervelend, lastig ademhalen en toen wat hoger maar ja nog niet echt mogelijk om te verliggen en dat valt niet mee (normaal hop ik snachts 100 keer van de ene zij naar de andere). Vandaag hele dag beneden maar dat kost wel energie. Verder goed te doen wel. Hopelijk bij jou ook?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja de nachten zijn bij mij nog erg vervelend. Last van mijn rug waardoor ik geen goede positie kan vinden. Verder gaat 't overdag wel oké. Ik heb niet veel pijn en de steken zijn een stuk minder. Ik heb ze alleen nog niet durven uitpakken. Jij? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel herkenbaar @Manni, gisteravond heb ik de bh uitgedaan om even te spieken. Ik wilde ook graag douchen maar was zo hard aan het trillen dat ik snel weer ben aangekleed. Daarna had ik ook flink wat steken in mijn rechterborst. Kon haast niet in bed komen. Vandaag hele dag beneden, zitten en lopen. En even in de tuin gezeten ook. Vanavond nieuwe poging om te douchen. Het is erg beurs onder mijn borsten, valt niet mee om steeds op de staan. Nou sterkte ermee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ZomerwensIk heb vanmiddag gekeken. Nou er zit wel wat hoor :33:. Erg blij mee, iets minder met de strakke bh en borstband maar alles voor 't goeie doel he. Doe maar rustig aan met douchen, dat komt wel op z'n tijd. Washandje doet ook wonderen. Jij ook sterkte en hopelijk een goede nacht vannacht. :lazy2:

Share this post


Link to post
Share on other sites