Ga naar inhoud
Borsten Forum
Dbi

Dbi : 18 januari 2018 : Dr. Luijendijk : Diakonessenhuis

Aanbevolen berichten

Hi allemaal! 

Ik ben een 29 jarige moeder die na jaren wikken en wegen de 1e stap gezet heeft. Na wat aanraders en positieve geluiden heb ik vorige week een 1e consult gehad bij een consulente van Diana Gabriels in Amstelveen. Ik wil namelijk graag door Dokter Hupkens worden geopereerd en hij werkt met hen samen. Dit was, denk ik, een vrij standaard consult. Zij heeft mij meerdere malen het volgende geadviseerd; Dual plane mentor cohesive 2 ronde implantaten 350cc. Ik heb nu een A cup en wil een volle b kleine c. Niet te groot want ik ben vrij slank. Ik ben bang dat 350cc te groot is. Ik heb een consult met de PC gepland over 1.5 week, is het handig om mijn maten van te voren te meten of doet hij dat? Ondertussen lees ik mee met een aantal van jullie want ja.. het is ook zo spannend en nieuw allemaal.. de weg naar mooie tietjes! Ik heb al veel nuttige en waardevolle tips gelezen super fijn!

 

XD

 

 

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hi All!

 

Ik heb mij enige tijd geleden aangemeld op dit forum en heb veel gehad aan de gegeven/gelezen informatie. Helaas heb ik nog niet echt een bijdrage kunnen leveren dus vandaar dat ik nu (e.e.a. Concreet is) mijn verhaal graag wil doen.

 

Al jaren twijfel ik over mijn borsten... ze zien er een beetje 'gek' uit.. noem het preutsheid, schaamte of onzekerheid maar ik heb nooit echt gekeken/vergeleken maar wel geweten dat ze er niet heel normaal uitzien .. 

 

Na jaren denken (en sparen) heb ik de stap gezet om op consult te gaan bij dhr. Hupkens via de praktijk van Diana Gabriels. Nou om maar even met de deur in huis te vallen... wat een KUT afspraak was dat zeg..

 

Allereerst had ik een consult met een consulente.. mevr. Soma Ahmed.. na 4 vragenlijsten te hebben ingevuld mocht ik eindelijk naar binnen... Zonder mijn borsten te bekijken gaf ze gelijk aan ohja ik zie het al.. jij kan het beste 350 CC High Profile Dualplane nemen. Hier pas maar even.. hoppa 2 giga kipfilets in m'n BH en ik wist niet waar ik het moest zoeken.. wel heel mooi maarja ik ben al niets gewend dus dan is alles al gauw een vooruitgang. Na 20 minuten stond ik weer buiten.. niet heel veel wijzer behalve een paar steekwoorden die ik heb opgekrabbeld en maar even moest googelen.

Na met deze consulente gesproken te hebben mocht ik op consult met DE Plastisch Chirurg. (vet spannend!!)

Eenmaal daar aangekomen en 1,5uur gewacht te hebben (dikke vette uitloop) zegt deze dokter nou laat maar zien waar we het over hebben.. Jezus wat sta je daar dan kwetsbaar te wezen zeg pff..

Ooh zegt de heer Hupkens.. heb je zelf niet uitgebreid in de spiegel gekeken? Ik; 'eh, nou jawel maar word daar niet heel blij van daarom ben ik hier'. Ooh zegt ie ja heb je niet gezien dan dat je een misvorming hebt aan je borst. Ja is niet fraai hè ik snap dat je hier bent want je hebt tubulaire borsten dat is een aangeboren misvorming kan je niets aan doen. Maar weetje ik snij gewoon even je tepels uit en die nemen we wat in dat noemen ze een donut.. ken je dunkin donuts? Haha nou zo noemen wij dat dus! Je moet wel wakker blijven maar je wordt plaatselijk verdoofd, we verplaatsen dus even je tepels wat naar boven daar ben ik in een uurtje wel klaar mee en dan kun je na 3 maanden terugkomen en dan plaats ik er 350 CC in.

 

WOOOOOOOOOHH HOLD YOUR HORSES... JE GAAT WAT SNIJDEN ALS IK WAKKER BEN?

 

Ik hoef jullie denk ik niet te vertellen dat ik gillend en uiteindelijk jankend in de auto naar huis ben geracet met gieeeerende banden. (En een heel lief vriendje die werkelijk geen idee heeft wat dit kan doen met een vrouw)

HOEZO TUBULAIRE BORSTEN, WAT IS DAT?!?!? HOEZO MISVORMD?! (Zal ongetwijfeld een goeie gast zijn maar niet goed met het kiezen van zijn woorden I guess)

 

Eenmaal thuis aangekomen eens gezocht op tubulaire borsten... oke. Het kan erger, begrijp nu wel waarom ik met moeite borstvoeding kon geven en waarom 1 borstplooi hoger ligt. Daarna nog 2x contact gehad met Diana Gabriels (niet met haar zelf want schijnbaar is ze te druk met BN' ers en Vloggen) maar ze waren weinig begripvol. Snapten niet dat ik een arts wilde met ervaring met Tubulaire borsten maar zou worden teruggebeld. (nou 't moet nog gebeuren)

Dankzij het advies van BEST BOOBIE (jij bent een topper!) ben ik verder gaan kijken en kwam ik uit bij dhr. Luijendijk. 

Ondertussen tweemaal bij hem op consult geweest en hij adviseert 295 CC Anatomische prothesen. (Mentor, Dualplane geplaatst) Hij dient 1 borstplooi te verlagen maar in mijn tepels hoeft niet te worden gesneden. Het voelt goed en ik heb er vertrouwen in dat hij het mooi gaat maken. Toch zijn er wel weinig verhalen te vinden over dames met tubulaire borsten vandaar dat ik wel mijn ervaring wilde delen.

Ik heb nu een 75A en hoop met 295 CC uit te komen op een mooie volle C cup.

 

Wat mij betreft is de heer Luijendijk echt een aanrader.. neemt alle tijd.. heldere duidelijke uitleg en fijn in de communicatie!

 

Duss.... net akkoord gehad van mijn leidinggevende om lekker 2 weekjes vrij te nemen na de 18de.. :)

En ik probeer te stoppen met roken (echt een uitdaging), zit nu op 3 cigaretten per dag (pfff nog 5 weken en 2 dagen)

Als jullie nog tips/opmerkingen hebben hoor ik het graag!

 

Groetjes DB.

 

 

  • Like 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hey vervelend voor je dat hij zo bot reageerde. Ik heb daar ook bij dokter hupkens last van gehad. Nu moet ik wel erbij zeggen dat bijna alle dokters wel aparte mensen zijn en soms voor ons leken/"normale" mensen abrupte uitspraken maken. Maar ja als je daar jezelf letterlijk en figuurlijk blootstelt en je krijgt dan zo een botte reactie is dat niet leuk.

 

Fijn dat je uiteindelijk een dokter hebt gevonden waar je je goed bij voelde. Je datum was afgelopen donderdag. Hoe voel je je nu? Gaat alles goed met je? Is het mooi geworden zoals je verwachtte. Is natuurlijk nog wat vroeg. 

Jammer dat ik je post nu pas lees. Op www.realself.com lees en zie je namelijk ook heel veel verhalen met foto's van mensen die ook tubulaire borsten hebben. Heb hier heel veel voorbij zien komen en echt mooie resultaten gezien. Heel veel beterschap en succes deze dagen. En als je nog tips en dergelijke voor me hebt voor de operatie of herstel hoor ik dit graag.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hi krissieke! Ik vind t lastig om al wat over het resultaat te zeggen maar het voelt wel goed allemaal. Heb geen bijzondere of afwijkende pijnen. Ik heb mezelf klaargemaakt door veel mn buikspieren te trainen van te voren ivm opstaan en ook slik ik elke dag vitamines. Ik doe zo min mogelijk en neem paracetamol als t wel even pijnlijk wordt. De 31ste mogen de hechtingen er eindelijk uit en ben wel heel nieuwsgierig. Verder drink ik veel water hoop ik op een mooi resultaat. Qua grootte met in achtneming dat het nog iets slinkt ben ik heel tevreden! Zeker met hoe t was hahaha wanneer ben jij aan de beurt? 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hey ja is nog wat vroeg dacht ik al. Ik sport al en let op me eten en drink alleen maar water. Probeer aan de 2l te komen maar dat haal ik vaak niet. Ik rook verder ook niet. Wil me ook wel goed voorbereiden op de operatie en de dagen erna.  Iedereen ervaart natuurlijk heel anders.

Was je de 1ste week alleen of had je hulp. 

Ik wordt de 30ste geopereerd in parkkliniek. Ik zal je voortgang blijven volgen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nee ik ben zeker niet alleen en zou t niemand aanraden om alleen te zijn. Los van t feit dat ik t eng vind om bepaalde dingen te doen of bewegingen te maken hebben ook de medicijnen een bepaald effect op me dat k wat lomer en lomper ben en ik ben veel moe. Kan mn haren niet zelf in een staart krijgen of als ik plat lig niet alleen omhoog komen. Ook alleen een vest aantrekken is nog wel lastig.. het kan misschien wel als t moet maar beter de eerste dagen even zo min mogelijk doen. Ik hoef de eerste dagen zelf niet te koken of op te ruimen mn vriend doet alles die zorgt ook grotendeels voor mn zoon.. brengen halen eten maken etc. Ik ga pas met een gerust hart dingen doen als ik op controle bent geweest en de arts zegt dat t er goed uit ziet en dat t kan.. Ik ben ook wel een schijterd moet ik eerlijk zeggen hahahahha

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ooh de 30ste je hebt t achter de rug voordat je er erg in hebt.. neem n warm vest mee want de eerste dagen lopen klootviolen met je armen boven je hoofd is echt niet fijn! Spannend ik ga aan je denken!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Even een kleine update vanuit mijn kant..

Heel gek precies 7 dagen geleden vorige week lag ik nu klaar om afgetekend te worden. Aan de ene kant gaat de tijd snel.. maar qua irritatie niet snel genoeg. Die bh knelt.. en ik hoor mn bobbies zingen "i want to break free"..

Mn littekens zijn gevoelig maar jeuken ook dus dat is dan wel weer een goed teken! Ik weet dat er 1 borstplooi is verlaagd maar ik heb niet per se meer last aan die kant dus dat is fijn. De 31ste mogen de hechtingen eruit en dan spreek ik dokter Luijendijk weer. Ik ben nog steeds erg blij dat ik voor hem heb gekozen en ik kan dames met tubulaire/tubereuze borsten zeker naar hem verwijzen. Hij is ook goed op de hoogte van de eventuele mogelijkheden voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar en regelt dan ook de machtiging etc. Verder viel mij op dat hij met het aftekenen heel secuur was. Allerlei meetinstrumenten en ik moest verschillende houdingen aannemen enzo dus ik ben heel gerustgesteld mn operatie ingegaan. Enfin 7 dagen verder en ik voel me nog wel beurs en heb gek genoeg veel last van mn rug maar ik neem af en toe een paracetamol en vermaak me verder wel. Xx

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmeldenPremium Theme Designed By IBTheme.com

×