Utopia

Utopia : 22 januari 2018 : Dr. Fresow : Bauland Kliniek

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Ik zal me ook even voorstellen. Ik ben een jonge mama van 23 en ik woon in Flevoland. Heb op mijn 18e mijn eerste dochter gekregen en vorig jaar de 2e.

 

Ik heb altijd al een kleine A cup gehad en ben hier al jaren ongelukkig mee. De enige bhs die ik pas zijn de maximizers van Hunkemoller (die zijn tenminste ook nog een beetje leuk) maar sinds ik 4 maande borstvoeding heb gegeven gapen zelfs deze. 

 

Ik denk al jaren over een bv maar ik ben echt een schijtluis wat operaties en hechtingen betreft. Toen ik moest bevallen was ik beide keren zo enorm zenuwachtig dat ik niets anders deed dan overgeven. Dus daar zie ik gewoon enorm tegenop.

 

En ik twijfel of ik het nu moet doen, of dat ik beter kan wachten tot ik geen kinderwens meer heb. Dus als jullie daarover advies hebben of ervaringen willen delen, graag! 

 

Groetjes D.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi, welkom! Beter is te wachten tot na het krijgen van kinderen want je hebt kans dat door je zwangerschap en het borstvoeding geven je mooie boobs weer gaan veranderen. Echter ben ik 27, geen kinderen en heb toch 2 maanden terug een bv gehad.... Ik wild niet nog langer wachten. Als ik ooit kinderen krijg is er dus een kans dat ik opnieuw onder het mes moet, maar dat is dan maar zo.

wat betreft de operatie, die is mij meegevallen, en mijn littekens zien er super uit, geen hechting te zien! Ik was uiteindelijk zenuwachtiger voor het eerste consult dan voor mn operatie zelf!

ik zou gewoon eens een consult inplannen bij een arts, eens horen wat ze te zeggen hebben, protheses passen, kijken wat je mooi vindt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi meid, welkom op het forum.

je kunt op zn minst alvast informatie opzoeken hier op het forum, kijken wat je mooi vind, ervaringen lezen over verschillende pc's en misschien dan zelfs een consult inplannen. En dan kun je daarna beslissen of je de bv meteen wilt of toch nog even wilt wachten. Wees er wel bedacht op dat je borsten weer kunnen veranderen na een zwangerschap en borstvoeding. Wil je op korte termijn proberen voor nog een kindje te gaan? Dan kun je misschien beter nog even wachten, dan kan dat ene jaartje er ook nog wel bij...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Als je al 2 x bent bevallen dan is een bv een eitje hoor ! (Althans bij mij ;)). Zoals hiervoor al is aangegeven, je weet van te voren niet wat voor effect een zwangerschap op je borsten heeft. Het zou zonde zijn als je weer onder het mes moet en dubbele kosten moet maken. 

Succes met je beslissing!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik wilde ook graag een bv na men kindjes, helaas ben ik al 34 zonder bv en zonder kids, ik heb volgende week een afspraak en denk er toch al voor te gaan als alles goed gaat. heb ook gehoord dat als je weinig borstweefsel van jezelf hebt dat er dan weinig beïnvloed wordt.

grts 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb ook altijd wat aan mijn borsten willen doen. "iets" heeft mij tot nu toe altijd tegen gehouden. Ik denk dat dat het veranderen van het lichaam was, tijdens de zwangerschap. Mijn oudste is nu 9 jaar en mijn jongste is net een jaar. Heb 3 kinderen en heb nu de knoop doorgehakt. (na 3 zwangerschappen en borstvoeding is het echt dramatisch).

Succes met je keuze maken! Ik lees ook van veel vrouwen: Had ik het maar eerder gedaan! Nu ben je nog jong.

Groetjes

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hallo meiden,

 

Vrijdag op consult geweest bij Faceland in Utrecht. Omdat ik de operatie vergoed krijg van mijn verzekeraar wordt ik geopereerd onder Baulandkliniek; dit is een overkoepelende organisatie van Faceland.

 

Mij is 355 cc full van Motiva geadviseerd, deze zullen dual plane geplaatst worden. Als er dames zijn die ook ongeveer dit aantal cc hebben en foto’s willen laten zien; graag! 

 

Ik ben nog aan het uitvogelen hoe ik een fotoalbum aanmaak om foto’s van mijn voorsiutatie en het pasconsult te plaatsen.

 

Ik begin nu toch wel heel nerveus te worden! Wat moet ik zo’n beetje nu gaan regelen allemaal? 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Over een goeie week is het al zover.

 

gek genoeg heb ik de afgelopen dagen ook heel veel spanning. Enerzijds gezond natuurlijk maar dat roept ook wel twijfels op. Vooral de napijn zie ik tegenop.. je wee toch niet wat je te wachten staat en daar kan ik niet goed tegen. Ben een echte controlefreak. Herkennen jullie dit??

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Morgen is het zover!

 

wat ben ik zenuwachtig zeg, jullie nog tips? 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden