Timsy

zachtheid van de motiva

Recommended Posts

Hoi, ik meldde mij een tijdje terug aan op dit forum en vond al heel wat nuttige info terug. Er zitten hier echte kenners bij! Ik heb onlangs een eerste consult gehad bij dr. Verdonck. Na zijn uitleg was er nog wat twijfel tussen de mentor en de motiva, maar ik zou nu toch graag kiezen voor de motiva. Via de website van mentor vind je heel wat before and after foto's die een heel duidelijk resultaat geven van het gekozen profiel. Zo vind ik de moderate profile gel plus van mentor een heel natuurlijk resultaat geven. 

Maar nu ik voor de motiva wil gaan, vind ik jammer genoeg nergens gelijkaardige info terug.  Ook niet via de websites in Amerika. Op één website in Japan vond ik een voor- en na foto met gebruik van de motiva midi en dit gaf een ontzettend mooi resultaat. Heeft er iemand ervaring met dit model? Iemand die wel een interessante link kent om hier wat foto's met gebruik van dit type te bekijken? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgende maand krijg ik mijn nieuwe borsten. Ik koos voor de motiva. Graag had ik eens rond gehoord hoe snel deze nu eigenlijk zacht worden en aanvoelen als eigen borsten. Ik las ook al dat je de randen er van veel minder voelt dan bij andere implantaten. Is dat werkelijk zo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, ik kreeg op 18/10 motiva ergonomix implantaten en nu wordt het al soepeler! Randen voel ik niet hoor :-) 

Share this post


Link to post
Share on other sites