Opelke

Bilvergroting met eigen vet

Recommended Posts

Hoi sommigen kennen mij misschien al want ik ben al een tijdje actief op het  forum. Na mijn borstvergroting overweeg ik nu een bilvergroting. Het zal niet voor direct zijn want ik wil me eerst goed inlezen en misschien dat er ook nog een correctie aan mijn borst volgt. Maar het inlezen zorgt alvast voor wat afleiding zodat niet steeds in gedachten met men borsten bezig ben. Ik zou graag een vergroting willen met eigen vet, protheses spreken me niet zo aan. Nu ben ik op zoek naar een goede kliniek maar ik vind het moeilijk. De wellnesskliniek valt zowiezo al af. Dan is er diana gabriels waar pommeline van temptation island haar billen heeft laten doen. Ook hier heb ik al zowel positieve als negatieve verhalen van gehoord maar het ging dan wel over borstvergrotingen. Het spreekt mij wel aan dat ze daar een grote hoeveelheid vet (500cc per bil) in 1 keer kunnen plaatsen. Weet er nog iemand betrouwbare klinieken waar ze mooie resultaten boeken? Ervaringen en tips zijn welkom!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik ben ook benieuwd, wil het ook met eigen vet doen.

maar kan geen goeie kliniek met veel ervaringen vinden.

 

hoezo valt wellness kliniek af?

weet jij waar de litteken zit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@flege Wellnesskliniek valt af omdat ik met een meisje heb gesproken wat haar billen hier heeft laten doen. Resultaat = 0,0 Ook ben ik hier zelf op consult geweest voor een borstvergroting  (maar niet geopereerd) en weigeren ze achteraf mijn medisch dossier te geven. Ze willen het zelfs niet aan mijn huisarts geven en vragen bijkomende (niet wettelijke!) kosten. Na aandringen word ik genegeerd. Dus als ze over een dossier al zo moeilijk over doen wil ik niet weten hoe ze doen als het mis gaat.. met eigen vet zit het litteken bovenaan tussen de billen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

okok thnx voor de info... heb je misschien een andere kliniek waar er wel resultaat is?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb vet genoeg aan mijn buik dus liefst ergens waar ze een grote hoeveelheid transplanteren :P Liposuctie en bilvergroting, 2 vliegen in 1 klap :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou mij even goed inlezen over een bil vergroting met eigen vet (ook met een borstvergroting )deze methode verdwijnt het vet met de jaren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Olaaa @Opelke

 

Billen opvullen met eigen vet ( brazilian buttlift) begint langzaamaan in NL een beetje op te komen maar vindt persoonlijk niet dat ze erg ervaring hierin hebben :106:

 

Heb je zelf een beetje bil maar wil je die een beetje "pushen" met vet dan kunnen ze je oorspronkelijke situatie verbeteren en de plooien opvullen. Uiteraard blijft het je eigen vet en deze zal op een natuurlijke manier iets afnemen als je afvalt of je huid toch met vadertje tijd meegaat :45: We blijven naarmate we ouder worden toch te maken hebben met onze huid he :P 

 

Wil je echt countouren en shapen en die billen een metamorfose geven ( a la Kardeshian) dan kom je al heel snel bij andere soort artsen terecht met heeeel veel ervaring en dan is er eentje in spanje die je kan googlen;  dr.

. Er zijn wel andere artsen hierin gespecialiseerd maar die zitten veelal over de grote plas in de USA.

 

Wil je je eigen natuurlijke bil terug dan kun je misschien de resultaten bekijken bij Parkkliniek? Ze doen het daar ook met/zonder prothesen. Dacht zelfs dat ik ooit Nio voorbij zag komen in een review maar weet dat niet zeker. Ik ken hem alleen van de borsten en weet dat hij hierin goed is maar billen... geen idee!

 

Goodluck with the research

xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ank hey ik dacht dat het vet inderdaad deels verdwijnt maar dat je na een aantal maanden wel op het definitieve resultaat zit? (tijnzij je gaat afvallen/bijkomen). 

@flege ach soms moeten we moeder natuur een handje helpen waar ze tekort schoot. 

@BrownieG ik heb van mezelf vrijwel geen billen :P mijn broeken zakken ook altijd af omdat ze zo plat zijn :D ik hoef echt geen achterwerk als kim kardashian hoor, is me wat veel van he goede :45:. Maar gewoon een beetje meer zoals de Brazilian lift vind ik wel mooi. na mijn ervaring met mijn borstvergroting ga ik liefst niet voor hele kleine aantallen cc's want als nog zoveel verdwijnt wil ik natuurlijk wel nog iets overhouden. Misschien is de parkkliniek wel het overwegen waard.

 Ik ben een beetje terughoudend als het gaat over operaties ver van huis. Als er dan iets mis is ga je niet zomaar op en af.. maar als het voor hun daar dagelijkse kost is en ze boeken  daar mooie resultaten... ik  weet het niet goed haha

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Opelke Je hebt van die billenbroekjes toch tegenwoordig? hebben een hoop vrouwen aan onder hun kleding :) 

 

En begrijp je hoor want ben zelf ook geen voorstander om in het buitenland geopereerd te worden. Maar deze dokter in de EU komt wel ok over maar wat je zegt, als er wat is... ga je met je billen op het vliegtuig in case of?? Zou gewoon bij diverse PC's op gesprek gaan in Nederland en veel reviews lezen. Ook kijken hoe ze met de nazorg of complicaties omgaan. Heb er ook over nagedacht om de boel te verstevigen want sportschool trek ik niet :45: 

 

Hou me op de hoogte als je zover bent en een goeie PC die bij je wensen aansluit heb gevonden!! Lijkt mij best lastig om er een te vinden omdat er niet zoveel ervaring wordt gedeeld. 

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@BrownieGik houd je zeker op de hoogte! Billenbroekjes?  nooit gezien? Misschien wel handig om eens te "passen".  Ik kom uit België en daar lopen ze wat achter :45: jammer dat er zo weinig over te vinden is. Zou er zo weinig vraag naar zijn? nee sportschool is ook geen optie voor me. Ben ik veel te lui voor. Het geld van het abonnement spaar ik liever uit. Hoewel.. ik steek het via een omweg toch in men reet :45::45:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

:45::45:  

 

billenbroekjes; bestaan al heel lang hoor maar heb geen ervaring hiermee..dus testen zou ik zeggen. Vriendin draagt ze soms wel eens bij een strak jurkje want dan lijkt ze niet op een strijkplank. En moet eerlijk zeggen dat ze een subtiel achterwerk heeft als ze het draagt. Niet extreem maar net genoeg zodat het jurkje achter goed valt.

 

Onderstaande links kunnen je op weg helpen totdat je zover bent om de boel op te spuiten in je achterste :P 

 

 

xx

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @BrownieG wat leuk. En het heeft dus wel degelijk een (subtiel) effect? Leer ik weer eens wat bij  :D  wat heb jij al laten doen? pff ben zo onzeker de laatste tijd.. naast mijn billen zou ik nog vanalles willen laten doen. Maar echt vanalles hè :45: Gelukig ben ik niet rijk, ik zou nog eindigen als iemand waar niks meer natuurlijk aan is

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Opelke Oh niet veel hoor behalve een bv... is al stoer genoeg vind ik :45: Ben niet z'n held al heb ik wel wensen zoals een brazilian buttlift ( subtiel, geen KK billen maar wel een stevige shape). Misschien botox bij die eeuwige denkrimpel tussen mijn wenkies. Voor de rest heb wel een goeie dna meegekregen. Moest ECHT alleen die tieten bijkopen :45: 

Tja, die lovehendels... die verdwijnen hopelijk ooit richting m'n reet :44: 

xx

 

..onzeker over wat?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites