happynewboobs

happynewboobs : 27 november 2017 : Dr. van der Weij : Boerhaave

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ookal heb ik ze nog niet, heb ik toch gekozen voor de naam "happynewboobs".

Sinds ik na mijn consult met Dr. van der Weij van de Boerhaave kliniek, afgelopen augustus, heb besloten om m'n borsten te laten vergroten, is er zo'n last van m'n schouders gevallen.

En daarom voelt het nu, een week voor de operatie, of het bijna oud en nieuw is en ik aan een volgend hoofdstuk ga beginnen: "Mijn leven met borsten"

Klinkt dramatisch en dat ben ik normaal eigenlijk helemaal niet. Ik zie mezelf als een evenwichtig en stabiel persoon. Ben nooit extreem ongelukkig of ontevreden, omdat ik vind dat je 1 situatie, ergernis of tegenslag niet je hele leven mag laten bepalen. Maar ik vind wél dat je als die situatie, ergernis of tegenslag aan je blijft knagen, iets moet doen om er verandering in (proberen) te brengen. En in mijn geval denk ik dat een borstvergroting me nóg gelukkiger maakt.

 

Ik had altijd al kleine borsten. In m'n pubertijd heel misschien een kleine B, maar daarna niet groter dan een A-tje. En ik moet zeggen dat ik me daar altijd wel van bewust was, maar er nooit zo mee zat. En toen werd ik zwanger van m'n eerste dochter. En gingen ze groeien. Nooit gedacht dat ik m'n borsten zo mooi zou vinden met een maatje meer. Helemaal na de bevalling, toen ik borstvoeding ging geven. Heb er vaak over nagedacht om daar nooit meer mee te stoppen;)

Nadat meisje nr2 was geboren, raden jullie wel wat er gebeurde. Er is niks meer van over. Ik kan zeggen dat ik cup AA heb, maar dat is nog te optimistisch. Feit is dat ze kleiner zijn dan die van m'n man. En ik me gewoon vrouwelijk, sexy en mooi wil voelen in mijn lichaam, waar voor de rest weinig mis mee is.

Ik ben 38 jaar, 1.73 m weeg 62 kilo en heb nu gekozen voor anatomische protheses, 300CC, Dual plane geplaatst. Ik zie erg uit naar de operatie en vooral naar het eindresultaat. Het aftellen is begonnen....

 

Ik heb al veel gelezen op dit forum en het is zo fijn om te zien dat er vrouwen zijn met dezelfde onzekerheden. Alvast bedankt dat ik jullie verhalen mocht lezen en daarmee antwoorden kreeg op mijn vragen. Nu ik member ben, hoop ik daar ook aan te kunnen bijdragen voor vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

“Feit is dat ze kleiner zijn dan die van men man.” :D:D:D Ik kom niet meer bij :D (En moet bekennen dat ik me die bedenking zelf ook al eens hag gemaakt haha)

 

Welkom hier en alvast proficiat met je toekomstige borsten :) 

Herken me wel in jouw verhaal. Had me (zeker) de laatste jaren ook neergelegd bij men borsten en had er tot op een bepaalde hoogte vrede mee genomen. (Wou eerst kindjes + durfde me vroeger niet laten opereren)

Droeg ook geen push-ups meer ofzo, het was hoe het was :D 

Nu na de operatie merk ik toch wel dat er ook mentaal echt veel beweegt en verandert. Gek hoor!

Je hebt een gezonde en realistisch mindset lijkt me, komt goed!

Tijd nu om onszelf te belonen nu, je hebt groot gelijk :) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Eecc15il Haha, fijn om te horen dat jij er ook zo in stond en dat de ingreep je toch mentaal sterker maakt.

Maandag is het zover... Kan nergens anders meer aan denken! 

Iemand nog laatste tips? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik had wat dingen gelezen wat wel goed kon zijn. 

Een cola (light) voor na de operatie. Neem ook dextro mee, is toch fijn die extra energie. Een voedingskussen zodat je niet gaat draaien in je slaap. (Zij slaper) of kussens onder je benen doen. 

Groene thee en brandnetel thee voor na de operatie. Helpt bij vocht afvoer.  En alles op een lage hoogte plaatsen omdat je natuurlijk tirex handjes hebt in het begin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veeel succes en plezier vandaag!! hoe staat het met de zenuwen? En hoe laat ben je aan de beurt?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi! 

 

Heel herkenbaar hoor jouw verhaal!

 

ik ben afgelopen dinsdag bij dokter van der Weij geweest. Het viel en valt me tot nu toe mee en ben nu al erg blij met het resultaat. 

 

Vandaag is het voor jou zover! Spannend maar iedereen bij Boerhaave is erg aardig en je merkt niks van de operatie zelf.. 

 

Succes vandaag! Liefs, MamaMia :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel veel succes! Hopelijk loopt alles voorspoedig en heb je straks eindelijk je nieuwe boobs!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mamamia @Judith Het is me inderdaad zó meegevallen!

en wat is iedereen aardig zeg! Ik had al goede verhalen gelezen, maar alle lof voor alle medewerkers van Boerhaave!!!! Voelde me erg op m'n gemak en, klinkt misschien raar, welkom en belangrijk! Terwijl de rest van de operatiecrew heel lief en gezellig was, bleef dr van der Weij zijn kalme, aangename,professionele zelf! Gouden combinatie! 

Heb inderdaad niks meegekregen van de operatie, BH aandoen etc. Werd wakker op de zaal met m'n lief naast m'n bed en kreeg een lekker beschuitje en thee. 

Volgens mij is het resultaat heel erg natuurlijk, maar ik heb nog niet heel erg goed durfen kijken. 

Heb dus nog geen foto, maar als ik die heb zet ik hem in m'n album!

@Chellebel@Utopia @Aloysa Bedankt voor jullie gelukswensen! Xxx

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sophiee

Wat fijn zeg! Lekker ook dat het achter de rug is.

ik hoop dat je straks heeeeel blij bent als je het resultaat ziet.

Ik ga kijken of mijn ervaring morgen hetzelfde is ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites