Suzanne1

Ongelijke borsten na bv. Wie heeft dit nog meer gehad!?

Recommended Posts

Hoi,

 

ik ben vrijdag 3 nov geholpen door Dr Nio, 550 cc Dual plane. Toen ik wakker werd zag ik al gelijk dat me borsten niet gelijk zaten. Gister heb ik Dr Nio een mail gestuurd en een foto erbij. Ik kon gelijk in de avond langs komen. Ik hoef nu geen hesje/ sport bh meer aan. Ik kreeg een borsrband. En die moet nu me rechter borst naar beneden gaan drukken. Hij had er zelf ook geen verklaring voor van hoe dat kan. Ik vind het zelf echt vreemd. Zijn er meer die ongelijke borsten hadden na een bv? Ervoor waren me borsten gelijk. En dat het dragen van een borstband je borst echt zo ver naar beneden kan drukken? Ik hoop echt dat dit nog goed komt!

IMG_8765.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Toetje1993

Hoi @Elle84

Ik ben 24 oktober geholpen aan een borstvergroting en bij mij zie je ook verschil in hoogte. Het us bij mij wel wat minder dan bij jou, maar bij mij komt het door verschillende dingen denk ik: ik ben rechtshandig, dus gebruik die spier meer waardoor die langzamer zal ontspannen dan links. Ook had ik in mijn linker borst meer volume dan rechts waardoor die borst van nature al lager zat. 

 

Ik heb polyurethaan protheses en heb alleen een borstband gekregen na de operatie, die moet ik nu nog een week dragen. Ik denk dat het nog een kwestie is van geduld hebben en (voor mij) proberen om meer dingen met links te doen ipv rechts. Anders gewoon je kliniek contacten om te blijven vragen en op de hoogte houden zodat zij steeds  bij tijds advies kunnen geven:) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind het bij jou wel meevallen. Zien er netjes uit. Ik moet over 2 weken weer op controle. En ik moet me rechter arm zo min mogelijk gebruiken. Maar ik ben zo bang dat hij iets fout heeft gedaan en dat die implantaat niet echt ver meer gaat zakken. Want het verschil is aardig groot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Elle84 je bent pas een paar dagen geleden geopereerd misschien gaat het nog zakken. Ik zag bij iemand op dit forum dat de borsten ook veelste hoog zaten, maar toch na een aantal weken waren gezakt. Ook is het zo dat je borsten de eerste paar weken erg veranderen.. Dus misschien komt het nog wel goed :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! Ik ben 14 oktber geopereerd. Bij mij was na de operatie mn rechterborst een stuk groter dan mn linker terwijl ze ervoor gelijk waren. Dit kwam door meer bloeding aan deze zijde tijdens de operatie en kon wel 6/8 weken duren tot het gelijk was zei de pc. Nu 3,5 week na de operatie is het verschil al een stuk minder! Komt bij jou ook vast goed maar duurt dus allemaal lang...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jawel ik ook... en zit bijna op de 4 maanden en ik heb het nog steeds :23:

 

Ik wil je absoluut niet bang maken want het is nog heel erg vers bij jou... 

 

Zorg dat je je borstband goed draagt

En anders stuur @best_boobie even een persoonlijk berichtje misschien dat zij je een beetje gerust kan stellen nog wat tips voor je heeft

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar dan hebben ze toch gewoon iets niet goed gedaan? Hoe kan het anders zo ongelijk zijn.

 

ik heb haar al een bericht gestuurd Thanks. 

 

Dus jij hebt die borstband ook gedragen. En heeft het iets geholpen? 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probeer ook niet te gaan vergelijken met anderen... Elke arts heeft zijn eigen techniek, en niet elk resultaat is dus gelijk.. 
Probeer rustig te blijven meid.. Je kunt er nu niks aan veranderen, zoals ik in pb al zei :) 

Het moet nu met de borstband geprobeerd worden, je kunt nu  niet direct weer onder het mes. 
Met een week of 10-12 po moet zichtbaar worden hoe het eindresultaat gaat worden, en als het dan niet goed is, dan zal Nio er zeker voor zorgen dat het goed komt. Hij is de beroerdste niet :)

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fijn dat je haar al een berichtje heb gestuurd... Dit heb ik namelijk ook heel erg veel gedaan :blush: 

 

Ze heeft gelijk hoor probeer aub niet te vergelijken met andere en rustig te blijven. Nu kunnen ze toch nog niks. Ik weet dat dit echt niet leuk klinkt maar je zal echt even geduld moeten hebben. 

Geef het aub even de tijd... het is nog zo vers. 

 

Ik ben door een andere arts geopereerd

 

Je borsten zijn twee verschillende wonden zo noem ik het maar die moeten genezen. Er kan echt nog heel veel gebeuren echt waar!

 

Bij mij heb ik de hoop wat opgegeven

En denk ik idd dan hebben ze toch iets niet goed gedaan...

Maar dat wil niet zeggen dat jou borsten ook zo blijven... heb geduld zorg goed voor jezelf. Neem de rust die je nodig hebt

 

Ik heb moest mijn borstband 8 weken lang 24 uur per dag echt iedere dag om.

Ik deed deze alleen maar even uit als ik ging douchen. 

Na 8 weken dacht ik hou hem gewoon nog om... maar mijn arts zei dat dit niet meer nodig was.

 

Er gebeurt nog heel erg veel met jou borsten geef het aub nog even de tijd

 

Liefs Xx

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dus die borstband heeft bij jou niks geholpen? En hebben ze je verteld hoe dit kon gebeuren? 

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

ik heb ook Borstverschil ben 5 weken po. Ik hoop en ga er van uit dat het vocht is, of dat mijn kleiner borst meer tijd nodig heeft om te ontspannen.. De grote is ook al een stuk verder gezakt! Ik had iets verschil voor de operatie, en ben ook erg bang dat je het verschil nu beter ziet door het vergroten.

jij bent echt nog maar kort po, dus geef het even de tijd.. Echt heel lastig, vertel mij wat! Maak me er ook elke dag druk om, maar er zit niets anders op als 3 maanden afwachten :(

 

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi... Ik kan niet zeggen dat de borstband niet geholpen heeft want links was vrij snel ingedaald. Ik ben mijn borstband wel anders gaan dragen na een paar weken.. 

 

Volgens mijn arts was de borstband niet om ze naar beneden te duwen maar meer dat mijn protheses niet zouden gaan wandelen.. Ik heb echt 8 weken lang aan de telefoon gehangen omdat ik me zo druk maakte.. heb veel gehuild

Zelfs geroepen dat ik ze eruit wilde laten halen...

Ik er nooit aan had moeten beginnen 

Zo onzeker en nog steeds hoor dat geef ik toe...

 

Ik wil terug gaan bij de 6 maanden omdat als ik nu al ga hij toch nog niks voor me kan betekenen. Rechts is wel iets gezakt maar nog steeds kleiner harder hoger en blijf er pijn aan houden. Ik had van te voren ook wat verschil... en probeer maar steeds nog te denken dat rechts meer tijd nodig heeft dan links. Mijn arts heeft gezegd dat het wel 6 maanden of zelfs een jaar kan duren dat je het eindresultaat zeg maar heb... ze zolang nog kunnen veranderen. 

 

Geef het de tijd.. en anders maak eens iedere keer als je een weekje verder bent foto's. Dit heb ik ook gedaan tot de 10 weken... om zo eens terug te kijken of ze veranderden. 

 

Je sportbh goed aanhouden en je borstband... je borsten goed insmeren met nivea 

Dit heb ik ook echt dag en nacht 8 weken gedaan... en het smeren 2x daags dit doe ik nog steeds trouwens 

En mijn littekens met littekencreme 

 

 

Nogmaals weet dat het echt niet leuk klinkt maar geef het de tijd... 3 weken is echt nog zo vers... 

 

Xx

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites