Grownbabe

iemand ervaring rond 220cc Motiva Full?

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik heb vandaag een consultatie gehad bij dr Verdonck. Een vriendelijke man. 

Ik ben 165cm en 53kg.

Mijn wens is van 75a/b naar c te gaan en dat is 220cc. Ik heb wat opgezocht en ik zie dat de meesten minimun 250cc hebben.

Ik ben wel heel fijn gebouwd aan mijn bovenlichaam en wil geen grote borsten maar gewoon meer volume aan mijn borsten.

Liever kleiner en natuurlijker dan groter en een beetje fake uitziend.

Verdonck zei dat het misschien aan de zijkant te zien gaat zijn als het te groot wordt. Dit wil ik absoluut niet.

Aangezien dit een heel klein volume is, zie ik niet zoveel voor/na foto's.

Heeft er iemand ervaring met kleine implantaten? en zou ik voor/na foto's mogen zien?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoihoi!

Ik lees met je mee.. Ik krijg ook 220cc Motiva 11 december :-)
Ik kies bewust voor 220cc omdat ik groter niet bij mijn lichaam vind passen. Ik weet ook hoe ik ben, als ik het eenmaal te groot vind is het drama en vergaat mijn wereld. Haha dus beter te klein dan te groot. Ben met alles tevreden groter dan dit :-) Ik twijfel zelfs nu al of 220cc niet te groot is haha. Ik ben trouwens ook 165 en weeg 50/51 kilo.
Op internet kan je wel een aantal voor- en na foto's zien van vrouwen die tussen de 200cc- en 250cc hebben!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest B00bies

@Grownbabe @Desi3 jullie zouden bij de foto’s van @Cccccc @Jules83 kunnen kijken. Cccccc heeft uit mijn hoofd gezegd 230cc en Jules heeft 180cc. Hun foto’s staan openbaar :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Iedereen zegt dat het in het echt kleiner uitkomt dan tijdens passen dus ben ik toch aan het twijfelen voor 230-240cc. Want 20cc maakt precies niet zo veel verschil. Als ik 8 weken gecrepeerd heb wil ik toch wel een duidelijke resultaten. Maar ik wil ook niet te groot of fake uitziend :/ 

Ik zal volgend jaar pas geopereerd worden dus ik volg je! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Dank u! Zien er echt mooi uit. Ik vond wel raar dat sommige meisjes precies dezelfde bh maten hebben als mij maar toch veeeel grotere cc aangeboden krijgen en toch c-cup uitkomen.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest B00bies

 

Adviezen per pc verschillen wel vaker. De ene pc durft meer dan de ander en ze hebben allemaal een eigen visie. Daarom wordt ook vaak geadviseerd om bij meerdere pc’s op consult te gaan. Als je twijfelt zou je een consult bij een andere pc kunnen inplannen of bij meerdere. Maarja ik weet niet in hoeverre je al een operatiedatum hebt vastgelegd en of je bijvoorbeeld al hebt betaald. Dan zou je je twijfels aan je pc kunnen voorleggen. 

 

Ik kan je in ieder geval dr Nio aanraden. Ikzelf zou je ook eerder aanraden om net voor iets meer cc te gaan. Er valt veel weg in kleding en het went zo ontzettend snel en je wilt liever niet na een paar jaar weer onder het mes. Dus ga nog een keer passen of plan bij een andere pc een consult in, zodat je toch wat zekerder wordt over de maat. Ikzelf ben vrij tenger en heb 320cc monobloc hydrogel. Ikzelf vindt het heel natuurlijk ogen. Als je mijn cupmaat hoort schrik je, maar voor het oog is het gewoon een volle C of Dcup. Nep borsten ogen immers vaak kleiner. Ik kan je eventueel toegang geven tot mijn album. 

 

Maar het is natuurlijk ook maar net wat jij mooi vindt en wat bij jouw postuur mooi staat :) 

 

Succes! xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Grownbabe door alle verhalen hier en foto’s twijfel ik nu idd ook.... ik wil idd wel uitkomen op een mooie B/C dus dacht misschien is 235cc dan beter.. is toch net iets groter dan 220cc. Zou het zonde vinden als ik nauwelijks resultaat zie.

net gebeld met de consulente en dit uitgelegd maar zei zegt dat ik maar een breedte heb van 10cm en dit best wel klein is, daarom is gekozen voor 220cc. Ze ging het nog overleggen met de dokter.

 

weet iemand of je met 10cm breedte van de borst en 220cc groter uitkomt dan als je borst bijv. 12 cm is? Klinkt wel logisch opzich? 

 

Iemand die dit weet? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Lijkt mij inderdaag logisch. Verdonck zei ook dat de implantaten te hard uit komt aan uw zijkanten (waardoor het minder natuurlijk uitziet) en binnen de borstenlijn wou blijven. Ik denk dat ik toch 240cc ga nemen aangezien de meeste zeggen dat het kleiner uitvallen dan verwacht. 20cc meer is ook geen enorm groot volume. Ik wil niet dat ik na mijn bv B cup heb ipv C cup

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Grownbabe nee precies, daar ben ik ook bang voor. Hoop ook op 235cc. MAar 240cc? Die bestaat toch niet bij motiva full? Alleen bij corse. Weet jij wat de breedte is van jou borsten? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb je vraag even in je eigen topic beantwoord. Dit is het topic van Grownbabe, en dan gaat het nogal door elkaar heen lopen :) Op deze manier blijft het overzichtelijk. Dus @Grownbabe, het antwoord staat in het topic van Desi3.

 

 

240 bestaat alleen in Corsé, is een prothese die smaller is en een andere projectie heeft.. Denk niet dat dit de juiste prothese is voor jou...

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Grownbabe

Ik ben bijna 6 maanden po.

Ik heb 235cc motiva en ben ook door Dr. V geopereerd. Ik ben 1.69m en weeg 55 kg.  Ik wilde dat  het  natuurlijk zou passen bij mijn lichaam.

En dat is goed gelukt. Ik heb kunnen kiezen tussen 235cc en 255cc.

Ik heb de kleinste maat gekozen. Ik was bang dat iemand iets zou zien of dat mijn pubers het zouden weten en ook een beetje door mijn leeftijd. Ik ben 44 jaar. Maar gelukkig niemand ziet iets.

Ik stak mijn bh vroeger met vanalles vol om volume te hebben en nu kan ik gewoon zalig mijn bh aantrekken en ziet het er zeer natuurlijk uit.

Ik kan je niet helpen aan foto's. Ik heb geen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Grownbabe Ik kreeg 2 weken geleden 220cc Motiva ergonomix aangevuld met lipofiling, mijn voorsituatie was een lege B, Nu heb ik een mooie volle C. Ik ben er heel tevreden mee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey dames,

 

Ik ben 1.68m en 61kg. Voor mijn bv had ik een 70A en nu een 70D/70E, maar zo ziet het er absoluut niet uit. Heb overigens 275cc Motiva. Klinkt heel veel maar het ziet eruit als een C-cupje. Ik had het achteraf liever groter gehad en was vooraf ook heel bang dat het te groot en fake zou worden. Sommige gaan bij Verdonck? Dan hoef je echt niet bang te zijn op fake uitziende boobies. Daar houd hij niet van en zal hij ook nooit plaatsen ;)

 

Kwa lichaamsbouw kom ik niet echt overeen met jullie volgens mij, maar je mag altijd mijn foto's zien. Geef maar een gil en ik voeg je wel toe. Mijn foto's staan namelijk privé ;) 

 

Ohja je zou trouwens ook even kunnen kijken bij Koko. Zij is wat lichter dan mij maar heeft 325ccMentor prothesen laten plaatsen bij kliniek Heyendael. Heel mooi vind ik en ook dat ziet er echt niet uit als porno of fake in mijn ogen. 

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@LaurenT Zou ik je foto's mogen kijken a's je er een hebt? Wat was de omtrek van je borsten? Waarom zijn die eig aangevuld met lipofiling?

 

@Ellen125ja idd! Daarom dat ik speciaal voor verdonck heb gekozen voor natuurlijke resultaten. 

Waarom zijn de voorsituatie anders bij u? Want 70A/B heb ik ook nu :)

Volgens mij ben ik al toegevoegd. Had je geen twijfels dat je borsten niet gelijk waren?

Share this post


Link to post
Share on other sites