Donna25

Even voorstellen!!!

Recommended Posts

Hi meiden,

 

Hier Donna, nieuw op het borstenforum. Ik kwam erachter dat ik me al een heel lange tijd geleden had aangemeld bij dit foum. Handig om allemaal tips en verhalen van andere dames te lezen. Ik heb er verder destijds niks mee gedaan omdat ik altijd (en nog steeds) twijfelde aan een borstvergroting. Inmiddels ben ik 2 consults verder en staat er een afspraak ingepland. Ik vind het allemaal heel erg spannend. Zou ik het wel of niet doen? Die vraag blijft continu door mijn hoofd heen gaan. Zoals ik het net al zei wil ik het al een heel lange tijd (inmiddels al 9 jaar) en heb ik een goed gevoel bij de plastisch chirurg. Het enige wat mijn tegen staat is, waarom snijden in een lichaam wat helemaal gezond is? Er kunnen complicaties optreden en dan ben je natuurlijk verder van huis. 

 

Waarom wil ik een borstvergroting?

Ik heb me nooit geschaamd voor de borsten die ik nu heb, ik wil ze alleen groter. Vooral met het kopen van een bikini of BH eindig ik vaak op push-up modellen omdat ik van grotere borsten hou. In principe is daar het probleem al deels mee opgelost maar het blijft 'nep'. Ook onder alle leuke kleding die er nu bestaat (body's, tops en jurken met een open rug), heb ik altijd een probleem; er moet een BH onder.

 

Ik heb van mijzelf een 75B/70C cup. Mijn linkerborstkas staat iets naar voren waardoor mij is aangeraden twee verschillende protheses te laten plaatsen. Door mijn 'scheve borstkas' (wat mij zelf nog nooit eerder was opgevallen), heb ik niet al te veel keuze in de maten. Mij is 315/375cc anatomisch of 375/425cc rond aangeraden. Ik hou zelf van de natuurlijke borstvergroting dus mijn eerste voorkeur gaat naar de 315/375cc anatomisch. Ik ben benieuwd of er meer meiden zijn waarbij het aangeraden is verschillende protheses te laten plaatsen. 

 

Hopelijk krijg ik via dit forum de antwoorden op mijn vragen. Uiteindelijk maken we allemaal onze eigen beslissingen, maar een beetje hulp is nooit erg!

 

Liefs,

 

Donna ^_^

Edited by Donna25

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Welkom hier!

Mag ik vragen bij welke pc je geopereerd gaat worden? En wanneer? Of heb je nog geen datum afgesproken? :)

Als je de prothesen achter de spier, of dual plane geplaatst krijgt, dan maakt het eigenlijk niet zoveel uit of je anatomisch of rond neemt. Ik kan wel voor je nakijken welke prothesen het meeste projectie (volume naar voren) geven, maar dan moet ik weten welk merk en welk profile de prothesen zijn. Liefst heb ik dat dan in pb, zodat ik het makkelijker kan beantwoorden. 

Bij een verschil in borstkas, komt het idd vaker voor dat er een verschillend aantal cc aanbevolen wordt. Uiteraard zijn er pc's die ook gewoon een gelijk aantal cc plaatsen, maar toch zie je dan vaak wat ontevredenheid naderhand. Hoe groter de borsten, hoe meer het gaat opvallen dat er een verschil is dan. 

Veel leesplezier hier!

Rechtsboven zit ook een zoekbalk, voor het geval je iets zoekt op trefwoord

 

xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites