Mamavan2meiden

Mamavan2meiden : 12 januari 2018 : Dr. Damen : Wellnesskliniek

Recommended Posts

Hallo allemaal, ik ben een trotse mama van 2 mooie meiden van 5 en 3 jaar oud! Ik heb altijd redelijk goed borsten gehad een 80c/D ongeveer. Na mijn 2e zwangerschap is daar echter helemaal niks van overgebleven, ik ben dan ook 2 keer veel bijgekomen en ook weer veel afgevallen. Na lang wikken en wegen heb ik daarom besloten om voor een berstvrgroting en misschien wel borstlift te gaan. Ik heb een afspraak voor mijn eerste consult op 25 november bij de Wellness kliniek bij dr. damen. Ik lees verschillende ervaringen hier van iedereen. Ik ben dan ook heel benieuwd?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mamavan2meiden Welkom hier!! 

Dus na die 2 meisjes nu een cadeau voor jouw eigen lijf!! Succes de 25e, liefs Nicoline

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mamavan2meiden,

 

ik ben ook nieuw hier en heel benieuwd naar je gesprek, denk dat we een beetje in hetzelfde schuitje zitten. Succes met je gesprek!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo, ik ben vandaag op consult geweest bij Dr. Damen. In tegenstelling tot wat ik hier vaker over hem gelezen heb vond ik het een erg vriendelijke man. Ik heb mijn wensen aangegeven, zo natuurlijk mogelijk maar wel mooi gevuld. Hij raadde mij 200 cc aan, achter de spier. toen ik dit paste zag het er erg mooi uit met een wit truitje. Ik vond dit dan ook prima en heb gelijk een afspraak gemaakt voor 12 januari! Spannend! Maar nu ik hier nog eens heb rondgeneusd zie ik bij heel veel dat ze meestalmeer dan 300 cc gebruiken om te vergroten! Ik begin dan nu ook erg te twijfelen of ik dit wel genoeg ga vinden. Zijn er meerdere hier die 'maar' 200 cc hebben gehad. En kan ik dit nog aangeven bij de arts of moet ik dan weer op gesprek? Alvast bedankt voor jullie reacties!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krijg je lift en 200 cc of zonder lift en 200 cc?

 

Ik ben 168 en 64 kilo en krijg tussen de 380 en 450 ongv in. Tussen de spier.

Heb ook hangende borsten na 3 kids nu een lege C 

 

Groetjes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Afhankelijk van de breedte van je borsten, past er meer of minder in. Uiteraard speelt ook de voorkeur van de pc altijd een rol, daarom is het soms helemaal niet slecht om nog ergens een consult te plannen, om te kunnen vergelijken.
Een wit truitje, vergroot trouwens wel uit he, dus vergis je daar niet in :) 

Liever een keer te vaak gaan passen, dan dat je naderhand teleurgesteld bent.

Ik pas meteen even je titel aan. Mocht er iets veranderen, dan kun je mij of Desert-Rose altijd taggen om iets aan te passen :)

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gisteren dan eindelijk de operatie gehad! Om 08:10 moest ik me melden! Toen ik aankwam mocht ik nog wat papieren ondertekenen en de betaling voldoen. Daarna werd ik naar mijn 'kamer' gebracht en werd uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Om half 10 kwam de verpleegster mij halen om mee naar de ok te gaan. Daar werd het infuus aangebracht e.d. En toen werd er gevraagd of ik nog vragen had voor Dr. Damen, aangegeven dat ik die niet had. De anesthesiste kwam binnen en vertelde wat ze ging doen en dat ik binnen een halve minuut in slaap zou zijn. Opeens werd ik wakker en zag op de klok dat het kwart voor 11 was, en dat ik dus al klaar was. Op dat moment het ik geen pijn maar ik had het ontzettend koud, ondanks lekker warm dekentje enzo! Ik mocht toen terug naar

mijn kamer waar mijn man zat te wachten! Hij schrok een beetje dat ik zo erg aan het rillen was. Na een half uurtje ongeveer en 2 broodjes en een cola later ging het al een stik beter. Ik hen naar het toilet gegaan en heb me aangekleed! Om 12:00

liepen we naar buiten om naar huis te gaan! Ik voelde me top! Even naar de apotheek om alle medicijnen op te halen en daarna lekker naar huis. Mijn man is toen de kindjes gaan halennxienheel erg lief voor me waren! Tot de avond ging het heel goed en had ik vrijwel geen pijn! Tegen de avond werd de pijn erger en midden in de nacht voelde ik me alsof er een tractor over me heen was gereden. Weinig geslapen dus. De ochtend ging het weer iets beter en rot nu toe hoop ik datbhet zo blijft! Ik heb alleen behalve gezwollen borsten ook een opgeblazen buik. Zijn er meer die hier last van hebben? Vind het ook jammer van het verband, kan namelijk nog niks zien van het resultaat. Kan dis niet wachten tot de 2 welen voor bij zijn!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi mamavantwee, 

 

wat toevallig! Ik ben ook gisterochtend geopereerd door dr. Damen! Ja die opgeblazen buik heb ik ook enorm last van! Schrok me dood gisteravond! Slik jij je extra pijnmedicatie of niet nodig? Ik heb vooral pijn aan me rug, herkenbaar bij jou of komt het doordat ik zo een slechte rug heb? 

 

Jammer hè dat we twee weken moeten wachten! Alsof je een kind een snoepje geeft en zegt dat die het pas over twee weken mag opeten..

 

Hoe gaat het jou af in combinatie met je kids? 

 

Xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad toevallig! Ik slik de antibiotica en de brufen! Tot nu toe gaat het me goed af met de kindjes, maar mijn man is natuurlijk ook thuis die veel taken van me overneemt. Hoe gaat het met jou? Is het je meegevallen? Op dit moment voel ik me alweer een heel stuk beter, ik merk dat ik minder last heb als ik blijf bewegen. Is bij jou de prothese ook achter de spier geplaatst?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gefeliciteerd met je boobs :52:Die gezwollen buik is normaal is van de narcose veel water drinken :).

Wat is het uiteindelijk geworden?

Fijn herstel gewenst xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja de eerst dag en nacht vond ik wel heftig! Gister de zaldiar geslikt, daarop ging het wel goed, maar werd er heel misselijk van. Sinds vandaag gaat echt stuk beter. Probeer idd zoveel mogelijk te bewegen en alles zelf te doen. Alleen vanuit bed opstaan lukt me nog niet zelf. Ik heb wel veel last van me rug, juist wat minder van me borsten.. Jup hier ook achter de spier. Hoeveel heb jij laten plaatsen? Ik vind ze zo weggedrukt in het verband maar klein uitzien haha. Ik denk wel dat het vanaf nu iedere dag beter word en makkelijker gaat! Dinsdag heb ik weer de volledige zorg van me kleine man op me, dus ben benieuwd hoe dag me afgaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is 200 vv geworden, was bang dat het te groot zou worden, wilde echt een natuurlijk resultaat. Behalve mijn man weet ook niemand dat ik dit heb laten doen. Dus hoop ook dat het ee hetzelfde uitziet als normaal met een bh met vulling:)

Share this post


Link to post
Share on other sites