Liesxx

Liesxx : 20 februari 2018 : Dr. Corion : Bergman Clinics

Recommended Posts

Hoi ik wil me even voorstellen!

Ik heb 11 november een operatie bij Dr. P. Schellekens in de CosMed Kliniek in Bosch en Duin, ik ben hier terecht gekomen via praktijk Diana Gabriels. Ik ben nu al super zenuwachtig. Ik krijg 200cc, maar ik twijfel nog heel erg. Ik heb 5 november nog een consult en ik wil sowieso nog even wat grotere maten passen. Ik lees zo veel dat je erg snel aan de maat gewend raakt, ik wil wel dat mijn borstvergroting zin heeft, en niet dat ik over een paar jaar weer wil. Zijn er vrouwen hier die geopereerd zijn bij Dr. P. Schellekens? Op internet lees ik hele positieve ervaringen, dus daar word ik blij van! En zijn er misschien ook vrouwen die ook voor 200cc hebben gekozen of hierover nadenken? Ik zou graag met jullie in contact willen komen :)

 

Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Draakje84

Heb je inmiddels een nieuwe datum voor de operatie?

 

Bij mij moesten ze ook bloedonderzoek doen ivm ondergewicht maar dit was gewoon goed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

 

Zie dat je inmiddels al geopereerd bent. Hoe is dit bevallen? Alles goed gegaan? Ik ga woensdag op consult bij dokter schellekens. En 2 januari staat de operatie gepland. Mag ik vragen welke cup je had? Vind 200 cc best weinig. Ik ken iemand die ook door hem geopereerd is en een kleine cup had. En die heeft 380 cc gekregen. En een vriendin van mij is vorige week op consult geweest en die krijgt waarschijnlijk 450 cc. Zij heeft nu een D cup. Zal ook vast wel liggen aan wat je eigen wensen zijn. Maar was even benieuwd. 

 

Groetjes Nathalie 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Nathalie,

 

Sorry ik zie je berichtje nu pas! Ik ben inmiddels niet geopereerd.. Mijn bloed was gewoon goed maar ze belde me een paar dagen voor de operatie dat ik afgekeurd was omdat mijn kalium niet goed was. Deze was dus wel gewoon goed volgens de dokter maar volgens de contactpersoon van dokter Schellekens mocht ik niet komen.. Hoe is het bij jou gegaan? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ow.. jeetje zeg.. 

Voor wanneer staat je operatie nu gepland, dan kunnen we je titel aanpassen.. En dan weet ik ook waar je aanvraag voor de club februariboobs vandaan komt :)
Tag of citeer me hier ff. 

Graag in dit topic, zodat je niet te veel topics hebt en het hier een wildgroei wordt en je het zelf niet meer in 1 overzicht hebt :)

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

M'n operatie staat inmiddels 20 februari gepland bij een hele andere dokter, dokter Corion van de Bergman Kliniek, hier had ik uiteindelijk toch een beter gevoel over. Dit topic mag anders ook wel verwijderd worden hoor! 

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oké,  dat is prima, dan passen we de titel aan, en dan kun je dit topic blijven gebruiken. Hebben we liever dan dat er weer een nieuw topic geopend wordt.

 

Ik stuur je vanavond ff een pb over de club! En doe ik dat niet, laat me er dan aan denken!!!

 

Xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee! 

 

Wat leuk we worden ze zelfde dag geopereerd! Ik ook bij Bergman in Bilthoven. Welke Bergman ga jij?

 

groetjess

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Mij krijg links 405 en rechts 450 omdat ik nogal een verschil heb tussen beide borsten. Nu gaat mijn rechter iets groter worden. Super spannend! Vooral benieuwd naar het resultaat! Twijfel nog altijd wel een beetje over de maat is het niet te groot. Hoeveel krijg jij?

 

groetjess

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik lees van veel meiden dat ze verschillende maten krijgen door verschillende grootte van de borsten. Ik heb het hier eigenlijk helemaal niet over gehad met mijn PC, want volgens mij is er bij mij ook wel een klein verschil. Ik krijg 295cc, nog steeds twijfelend over de maat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Operatieverslag 20 februari:

 

Ik werd om half 5 s'ochtends al wakker want ik kon niet lekker slapen. Ik dacht zoveel na. Ik ben pas 19 is dit geen overhaaste beslissing, had ik niet nog even moeten wachten, zou ik misselijk worden, zouden ze lelijk uitvallen, hoe is de operatie etc. etc. Tuurlijk heb ik de operatie goed overwogen, maar op de dag zelf voelt het toch ineens heel definitief allemaal. Ook ben ik nog nooit geopereerd geweest. 

 

Mijn operatie stond pas om 10 voor 4 gepland, eerst baalde ik van deze tijd maar gelukkig had ik nog lessen op school, had ik een beetje afleiding. Om kwart over zeven stond ik al bij de bushalte, gelukkig begon in lekker op tijd. Hiervoor nog wat gegeten en om half 10 nog even een beschuitje en een crackertje.

 

Ik was om 1 uur thuis en reed iets later met mijn moeder naar Rijswijk, ik moest er tien voor half 3 zijn. Eenmaal daar aangekomen kreeg ik een eigen kamertje, heel schattig zag die eruit, waar ik alvast wat informatie kreeg. Ook kreeg ik het welbekende blauwe schort aan. Daarna moest ik wachten tot ik werd opgehaald. 

 

Het was een beetje vertraagd, ik werd om kwart voor 4 pas opgehaald maar dit vond ik niet heel erg. Afscheid genomen van mn moeder en naar het infuus gereden. Ik was bang voor 3 dingen: 
1. Het infuus

2. In narcose vallen

3. Hoe werd ik wakker?

 

Natuurlijk had ik het geluk dat mijn linkerbloedvat te dun was en daarom moest mijn infuus twee keer geprikt worden, top! Ik werd een beetje duizelig want ik kan echt niet tegen naalden dus mocht plat liggen. Fluitend kwam mijn PC dr. Corion aanlopen, zo een relaxte man. Ik wou nog kiezen tussen 295cc en 265cc want door mijn twijfel had hij ze beide besteld. Uiteindelijk voor 265cc gegaan, deze adviseerde mij ook omdat ik liever te klein heb dan te groot (al is het verschil bijna niet te zien, maar meer voor de gevoelskwestie). Rijdend naar de operatiekamer vroeg ik de anesthesist nog of er ooit iemand doodgegaan is door narcose (geen schaamte op dat moment haha) en hij moest lachen. Mijn PC vroeg van wat voor muziek ik hou en ik zei ehm Ronnie Flex ofzo. Hij zette een nummer op van Ronnie Flex, ik zag wat zwarte vlekken en werd wat licht in mn hoofd. Toen was ik weg.

 

Later werd ik rustig wakker op de uitslaapkamer, had geen pijn en voelde me opzich wel prima. Ik kreeg een waterijsje maar begon daarvan zo te trillen dat ik hem weer teruggaf. Ik mocht eigenlijk meteen weer terug naar mn eigen kamertje waar mn moeder op me zat te wachten. Het trillen ging niet weg en ik begon ook te klappertanden, terwijl ik het niet koud had. De verpleegkundige zei dat het door de spanning kwam, en toen ik een beetje probeerde te slapen ging het ook weer weg. Ik ben 4 uurtjes gebleven, dat is verplicht bij Bergman maar ging zo voorbij. Heb gerust, geappt met mn vriend en wat vriendinnen en 4 handen op een buik gekeken (love that). Ik kreeg ze even te zien, er zit wat zwelling aan de zijkanten daarom vind ik ze nog niet echt wauw, maar dat hoort zo en trekt allemaal bij. Geduld is een schone zaak. Daarna ging mn infuus eruit, kreeg ik mijn sportbh (maat 70D), kreeg ik heel veel informatie en nog een pijnstiller en mocht ik naar huis.

 

Ik was heel bang dat ik misselijk zou worden aangezien ik dat heel veel lees hier, maar de verpleegkundige zei dat het bij hun (bijna) nooit gebeurd. De eerste nacht is goed gegaan, 8 uurtjes geslapen en maar 2 keer wakker geworden.

 

Nu lekker rustig aan, durf er niet echt aan te zitten en vanavond lekker douchen. 

 

Edited by best_boobie
Foto's verwijderd op verzoek, geen idee waarom er nog tekst van blijft staan...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Veraxx3

Hoiii!!

 

Ziet er mooi uit hoor :wub: Fijn dat het zo goed gaat!

 

Wat was je voorsituatie?

 

liefs Veraxx3

Share this post


Link to post
Share on other sites