Liesxx

Ben ik te gehaast?

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

11 november staat er een borstvergroting gepland voor mij (als het goed is, maar daar kom ik zo op terug). Echter ga ik 24 december op vakantie naar curacao. Ik heb gelezen dat je 6 weken niet in de zon mag en niet mag zwemmen, ook moet je die speciale bh dragen en kunnen je borsten nog gevoellig en hard zijn. Op 23 december zijn er net 6 weken voorbij. Ik wil het zo graag maar ik twijfel of ik niet veel te gehaast bezig ben. Hoe ziet de situatie na 6 weken eruit? Is het dan mogelijk om op vakantie te gaan? En hoe voelen je borsten of hoe zien die eruit? 

 

Verder heb ik ondergewicht, altijd al gehad en ik ben hard mijn best om aan te komen, ik loop ook al een tijd bij een dietist, maar ik kom gewoon heel langzaam aan. Mijn bmi is iets te laag en het zou kunnen dat er hierdoor risico's ontstaan, ik heb aanstaande zondag een test waaruit blijkt of het verstandig is om de operatie te ondergaan. Ik ben 170 en weeg 50,5 kg. Zijn er mensen die in dezelfde situatie zitten/hebben gezeten? Mij is 200cc geadviseerd, dit past goed bij mijn lichaam. Ik ben benieuwd of er vrouwen zijn die ook 200cc hebben en mij zouden willen vertellen wat ze ervan vinden en wat de cup is! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hey Liesxx,

 

Even over je vraagje of er vrouwen zijn met 200cc. Ik heb vrijdag 2 weken geleden mijn operatie gehad. Bijmij werd er 230cc geadviseerd omdat ik te weinig vel/vet onder mijn borst had. Ik had een kleine A cup. Ik wou heel erg graag van een A naar een C gaan en was dan ook een beetje teleurgesteld als de dokter zei dat er maar 230 cc mogelijk was bijmij. Dat zou dan een goede B cup zijn. Nu bijna 2 weken verder heb ik mijn borsten al gezien en ik schrok enorm van het resultaat tot nu toe. Ik dacht dat het veeell kleiner zou zijn. Ik ben 1m65 en 62kg. Ze zijn nu toch al wat ontzwollen en qua grootte passen ze al goed bij mijn lichaamsbouw. De chirurg en dokter zeiden me ook dat ik echt niet groter mocht gaan en als ik heg nu bekijk hebben ze ook gelijk anders zou het heel erg onnatuurlijk zijn en te groot voor mijn lichaamsbouw, dat is wat ik zelf vind bij mezelf natuurlijk. :D Samengevat : Ik dacht dat ik met 230 cc niet tevreden ging zijn en dat mijn borsten te klein zouden zijn maar uiteindelijk ben ik zeker tevreden ! :P Hopelijk heb ik jou toch een beetje kunnen helpen. :D

Groetjes en heel veel succes voor binnenkort ! Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aah goed om te horen, dankjewel voor je reactie! De anesthesist heeft mijn operatie helaas gecanceld, want volgens bloedonderzoeken was mijn natriumgehalte te laag, heel gek want volgens de dokter was dit gewoon goed! Dus ik ga er nog even achter na, is voor mij wel een hele teleurstelling!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoe ziet de situatie na 6 weken eruit? Is het dan mogelijk om op vakantie te gaan? En hoe voelen je borsten of hoe zien die eruit? 

 

Eh ja hoe ze eruit zien na 6 weken, bij mij waren niet meer zo lelijk als in het begin maar zeker niet zo mooi dat ik er mee in bikini wilde. Ook vond ik het totaal niet fijn zonder sportbh toen ik die na 6 weken ineens niet meer 24/7 aan hoefde. 
Bh's zaten allemaal nog niet lekker, mijn baksteentjes wilden daar echt niet in. Laat staan bikini's haha. 

Mijn borsten waren nog best hard na 6 weken en waren nog wel redelijk gevoelig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Girls

 

Kan iemand mij misschien de cc’s uitleggen? Als je een kleine A cup heb en je gaat voor 200 cc op hoeveel zou je dan ongeveer uit moeten komen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Draakje84

Hoi!

 

ik zit in zelfde schuitje qua BMI, ik ben 165cm en weeg 48 kilo. Altijd al mega slank geweest, zelfs na geboorte dochter 4 jaar geleden.

 

Mij is maximaal 240cc geadviseerd, deze zijn afgelopen dinsdag geplaatst.

Ze hebben voor operatie bloedonderzoek gedaan om te kijken of ik verder wel gezond ben en dat was het geval.

 

Op welke cup ik nu uitkom vind ik lastig te zeggen. Ik kwam van een A en denk dat ik nu op een B of C uitkom. De tijd zal het leren!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Draakje84

Nee, de mentor en Nagor. Uiteindelijk is het de laatste geworden omdat mentor protheses breder zijn. Nagor plooit ook niet zo als mentor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah oke! Is de operatie verder goed gegaan? En het herstel? Volgens de dokter was ik gewoon gezond, dat was te zien aan mijn bloed. Maar alsnog mocht de operatie niet doorgaan van de chirurg. Ik vind het zelf ook best eng omdat er risico's aan zitten. Ik ben nu bezig met aankomen maar ik word maar niet zwaarder dan 52 kilo.. Hopelijk gaat het me wel lukken en kan het alsnog gebeuren over een tijd. Bedankt voor je reactie!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Draakje84

Hi! Ja de operatie en herstel

zijn prima gegaan. Niet teveel pijn en al gauw kon ik zonder pijnstillers.

Wat vreemd dat jouw operatie niet door kon gaan als je bloed aantoonde dat je gezond bent. Aankomen lijkt mij lastig, is mij nooit makkelijk gelukt. Alleen sporten hielp iets (Krachttraining). Hopelijk kan je snel geholpen worden!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben 169 en weeg nu 51 kg. Afgelopen jaar veel afgevallen, mij is 320 of 360cc aangeraden. Best veel als ik dat hier zo lees, met mijn magere bouw. Ik heb geen cupmaat (aa zou ik denken dan?). Ik ben nu een beetje bang dat het misschien wat veel is als ik dit zo lees hier met max 200cc? De pasprotheses stonden wel erg mooi en op zich wel in verhouding met mijn lichaam(/sbouw).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Hoera,

 

als het jou mooi stond en je was tevreden dan denk ik dat het wel goed is! Ik denk dat 200cc voor mij ook echt te weinig is, ik hoor niemand over 200cc en vrouwen met mijn postuur hebben vaak rond de 300. Misschien kun je het even met je arts overleggen? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als ik het zo snel even vergelijk met mij is jouw bmi ook niet gezond toch? Mag bij jou de operatie zonder problemen doorgaan? Of heb je je bloed getest?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Nee ik heb inderdaad ondergewicht, maar ik denk doordat bij mij de oorzaak van het afvallen bekend is en ik hiervoor onder behandeling ben er geen probleem is? Zowel de chirurg als iedereen tijdens het preoperatief onderzoek heeft er niets van gezegd in ieder geval?

Share this post


Link to post
Share on other sites