Ga naar inhoud

75F 80 E???


Sabrina27

Aanbevolen berichten

3 uur geleden zei Sabrina27:

De eene honkemoller zegt dat ik 75F heb en de ander 80E. Wat is nou het verschil??

 

@Sabrina27

Een 80E heeft een grotere omvang dan een 75F. De grootte van de cup is eigenlijk hetzelfde. De borsten zijn dus bij beide maten even groot, maar in verhouding tot de omvang kleiner bij een 80E. 

 

In Europese cupmaten is een 60I gelijk aan een 65H = 70G = 75F = 80E = 85D = 90C 

 

Je kan je beter op laten meten in een wat betere lingeriespeciaalzaak. Het is namelijk wel belangrijk dat je je nieuwe borsten goed ondersteunt. Houdt er rekening mee dat je borsten vooral steun uit de band onder je borsten moeten halen en niet uit de schouderbandjes. Daarnaast moet je een bh altijd op het loste haakje kunnen dragen, zodat je hem een haakje strakker kan zetten als hij iets is opgerekt. Ik denk dan ook dat je eerder een 75F hebt dan een 80E.

 

Ikzelf kan je Superbra in Rotterdam aanraden. Je wordt er ontzettend goed geholpen, een groot aanbod aan maten en ze hebben betaalbare bh’s. Ze hebben ook een online shop. Dus je zou er ook een keer heen kunnen gaan om je op te laten meten er een aantal bh’s te kopen en daarna online te bestellen. Zij werken echter wel met dubbele maten, dus net een ander systeem dan Europese cupmaat. 

 

Hier een artikel van hen over hoe bhmaten werken: 

 

https://superbra.nl/blogs/news/hoe-werken-bh-maten

 

plaatje dat illustreert hoe bh-maten werken:

 

 

 

Succes! xx

 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.