Jump to content

Tessa_97 : 25 oktober 2017 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic


Recommended Posts

Hallo iedereen.

Ik zal me even voorstellen want ben namelijk nieuw hier.. Ik ben Tessa en ik ben 20 jaar en na lange tijd denken heb ik beslist om een borstvergroting te doen (heb een grote a, kleine b). ik weet dat ik nog jong ben maar het knaagt wel aan me.. Nu las is veel goede recenties over Dr verdonck.. Weet iemand hoeveel tijd er zit tussen de 1consultatie en de operatie ? En hebben jullie misschien fotos,recenties.. het zou me echt helpen ! Bedankt

Link to comment
Share on other sites

Hoi Tessa,

welkom op het forum! Hier is de wereld aan informatie te vinden over consultaties, operaties maar ook de verschillende klinieken en artsen. De zoek functie gaat je blij maken. 

Verdonck is een naam die je hier vaak tegenkomt en er zien veel meiden hier door hem geholpen. De tijd tussen het consult en de operatie verschilt heel erg en is afhankelijk van drukte. Soms heb je geluk en kun je 3 weken na je consult al terecht soms duurt het ook langer. Het is verstandig om voor jezelf te bedenken wat voor jou een goed moment is om je nieuwe borsten te krijgen omdat je na die tijd toch rustiger aan moet doen voor het herstel.

Veel plezier met je zoektocht en hier op het forum :) 

Link to comment
Share on other sites

Hallo iedereen.

Ik heb eindelijk een afspraak gemaakt bij Dr Verdonck! 12 oktober is mijn eerste consultatie. 

Ben ontzettend benieuwd! Ik kan niks anders doen als dingen opzoeken, hierop rondkijken, mij focussen op borsten die ik mooi vind haha.

Nu heb ik de vraag is er iemand pas bij Dr Verdonck geweest en weten jullie ongeveer wat nu zowat de wachttijd is? Wat jullie ervaringen zijn?

Ik ben 1m69 en ik weeg 64kg, heb nu grote A, kleine B vermoed ik..

 

Groetjes Tessa

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hoi Tessa, ik ben 1.80 en weeg 66 kilo..mijn begin cub was B75 en nu een D schat ik.. Ik ben 2 dagen geleden geopereerd.. 425 cc rijker. Volgens mij is dat een behoorlijke hoeveelheid. maar omdat ik zo lang viel een C cub al snel is het niets. Jij bent een stukje kleiner maar miss heb je er toch iets aan.. succes!! Groetjes 

Link to comment
Share on other sites

hallo iedereen

 

woensdag 25oktober word ik geopereerd door dr verdonck in de BBC. Ik was eerst overtuigd dat ik een grote C, kleine D wou.. ik heb nu kleine B.. ik ben 1.69m en weeg ongeveee 64kg.. heeft iemand fotos of ervaring hoe het eruit ziet en welke protheses hebbe jullie dan sebbin, mentor of motiva?

hoop dat jullie me kunnen helpen!

Link to comment
Share on other sites

@Tessa_97 Aah ik snap het! En welk volume heeft hij in gedachten voor een kleine C, en welk voor een grote C? Als je dát weet, dan zou je thuis met zakjes rijst (met die 2 verschillende volumes) kunnen gaan rondlopen en kijken hoe je dat vindt! Heb je wel een soft BH nodig om ze in te proppen. Dat hielp mij heel erg bij het kiezen van het volume. 

Én besef je dat je ze nooit kleiner kan laten lijken, maar altijd groter (met een dikke pushup)...

Succes girl!! X

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.