Ga naar inhoud

Tepelcorrectie in combinatie met borstvergroting


Aanbevolen berichten

Er zijn hier een aantal dames die tepelpiercings hebben laten zetten na de borstvergroting, dat is de manier die chirurgen vaak ook adviseren om een ingetrokken tepel te corrigeren.
Mijn advies is dan wel om naar een goede pierceshop te gaan (o.a. Classic in Amsterdam is een goede) die hier verstand van heeft en die dus ervaring hebben met het piercen van ingetrokken tepels.

 

Lang verhaal kort, voor het piercen van de tepel word de tepel eerst naar buiten gelokt, daar hebben ze zo hun truucjes voor. Daarna word de tepel eigenlijk naar buiten gehouden door het staafje wat door de tepel heen zit, om het staafje heen word littekenweefsel aangemaakt (zogenaamde fistula) waardoor de tepel minder snel/makkelijk in zal trekken als de piercing na ongeveer een jaar verwijderd word. 
Vergis je niet, een jaar is het minimum omdat tepelpiercings een genezingstijd van minimaal 6 tot 12 maanden heeft, ook hier geld weer vanaf de buitenkant ziet het er genezen uit maar vanbinnen is het nog erg kwetsbaar. Met name omdat het staafje soms kan draaien, je stoot er wel eens tegen en dit werkt de genezing tegen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.