Jump to content

Iemand ervaring met Dr. Steven Klein, sinds kort werkzaam bij Faceland?


Marloesb31

Recommended Posts

Hoi allemaal!

 

Ik vroeg mij af of iemand een borstvergroting heeft laten doen door Dr. Steven Klein, sinds kort werkzaam bij Faceland. Er is weinig over hem te vinden en op de site van Faceland zelf krijgt hij maar een 2,8 van de 5 sterren door mensen die gestemd hebben, niet echt een hoge score. 

 

Eigenlijk zou ik door Dr. Stijn Bauland geopereerd worden, maar hij is dan op vakantie, dus nu stelt Faceland voor om mij te laten opereren door Dr. Steven Klein. Ik kan echter vrijwel niets over hem vinden op het internet en hoop dan ook dat er mensen zullen reageren die ervaring hebben met deze meneer. 

 

Alvast bedankt!

 

Groetjes Marloes

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Hallo Marloes, 

ik heb binnenkort ook een afspraak staan bij dr steven klein, en ik zit met het zelfde probleem dat ik niet veel over hem kan vinden. Volgens mij ben jij inmiddels al geholpen, kun je mij wat meer vertellen over jou ervaring? 

Link to comment
Share on other sites

Hi Dames,

 

Ik ben ook heel benieuwd naar je ervaring met Steven Klein. Ik word op 24 nov geopereerd. Gesprek met hem voelde goed, maar ook ik loop tegen het feit aan dat er weinig over hem te vinden is.

Dankjewel alvast!

Link to comment
Share on other sites

@MickT ik ben 6 weken geleden door dr Klein geopereerd en zeer tevreden over hem! Hij is heel kundig in zijn werk en ik heb prachtige borsten gekregen, ik vond het ook lastig dat er weinig over hem te vinden was. Maar ik kan je zeggen dat hij heel netjes werkt en dat mijn littekens er ook super uitzagen na 2 weken.

Succes, is aftellen voor jou!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Grappig dit, want ik heb nooit meldingen gekregen van deze reacties en ben ondertussen 5 maanden PO :) Voor de mensen die op zoek zijn naar ervaringen met dokter Klein; vanuit mijn kant alleen maar lof, ben zeer tevreden! 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.