noov

Stel me graag even voor! En twijfels....

Recommended Posts

noov    0

Hoi meiden,

 

Dit forum is niet geheel nieuw voor mij. 14 jaar geleden was ik hier vrij actief te vinden; nu een nieuw account aangemaakt.

Na de geboorte van mijn jongste ben ik 14 jaar geleden overgegaan op een BV, mede vanwege een behoorlijke a-symmetrie. Toentertijd ronde protheses laten plaatsen van 240 en 260 CC (lekker behoudend hé ;-)). Merk weet ik niet meer. Wel vrij stevige protheses.

 

In maart 2017 heb ik een prothesewissel gehad bij een goede kliniek met een geweldig lieve arts. Echter....we hebben elkaar niet helemaal begrepen, vrees ik.

Ik had aangegeven grotere vollere borsten te willen en sowieso weer ronde met protheses (vanwege de bolling aan de bovenzijde). Na een paar gesprekken werd mij aangeraden te kiezen voor Motiva Ergonomix Round Silksurface. Ik kon kiezen uit 3 of 4 soorten; uiteindelijk gekozen voor de meest bolle, met nogmaals de opmerking dat mijn borsten best vol mochten worden.

 

Nu enige maanden later ben ik niet blij. Dat voelt best een beetje dubbel; ik denk dat veel vrouwen het juist graag zo zouden willen: keurige bescheiden en natuurlijke borstjes. Ik heb zelfs het idee (en dat zegt mijn man ook) dat ze kleiner lijken!! Ondanks dat er nu voor 340 en 380 CC gekozen is. De bolling zit niet meer aan de bovenkant maar juist aan de onderkant. Die ronde protheses van Motiva vormen zich blijkbaar erg anatomisch. Nu heb ik ineens een push up bh nodig om een leuk decollete te vormen.

 

Dus ja, de chirurg heeft keurig werk geleverd. Ik kan niet klagen, maar toch......ik wil nog een keer! Erg, vind ik dat van mezelf ;-)

Maar goed, dan wil ik dus wel bij een andere kliniek en andere protheses.

 

Misschien moet ik toch maar kiezen voor kliniek in 't Gooi of het Westen ipv het behoudende Noorden, haha! Hier lijken ze het niet helemaal te snappen...doe maar gewoon ;-)

 

Kan iemand mij een kliniek aanbevelen waar ze niet bang zijn voor rond en vol (het hoeven niet meteen pornotieten te worden, maar het mag best groter!) in plaats van natuurlijk en druppelvormig.

 

Alvast bedankt!

 

Groetjes, Danee

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Desert-Rose    739

@noov

 

hoi hoi.

 

Als je 14 jaar geleden lid bent geweest, dan was dat op borstenforum.nl ( deze bestaan inmiddels niet meer) en wij zijn Borstenforum.com en bestaan sinds maart 2009, dit alleen even ter info, dus zou ik zeggen, welkom hier.

 

Als je een pc zoekt die niet bang is voor groot te plaatsen, dan zou je kunnen kiezen tussen Dr. Nio  of Dr. Plovier, dit zijn bij uitstek de pc's die niet terugdeinzen voor een maatje meer, en vol en rond.

Over beide pc's is hier voldoende info te vinden, kijk even via de zoekbalk, voor Nio zoek je op SLAZ, of OLVG, of Park kliniek, aangezien de zoekbalk 4 letters of meer nodig heeft.

 

 

veel succes met zoeken.

 

x

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden