Jump to content

Borstverkleining twijfels verschillende methodes


Recommended Posts

Hoi Allemaal!

Ik ben een jonge vrouw van 23 jaar die 65GG/H heeft op dit moment. Ik ben 160 en weeg 52 kilo. Veel ste groot voor mijn postuur dus. Ik denk er dus over na om een borstverkleining te doen. Nu vind ik mijn borsten niet mooi, te grote tepels, ze hangen en veel ste groot. Toen ik cup D/E had vond ik ze eigenlijk perfect maar toen die richting de F ging vond ik het al niet meer mooi. Ik krijg heel veel aandacht van de mannen, ze zien mij allemaal als een sex-object. Ik word op de verkeerde manier benaderd en kan niet meer mooie jurkjes aan. Ik houd heel erg van mooie jurkjes, maar met mijn borsten word ik al gauw een pornoster.Daarnaast heb ik al een rugafwijking in mijn onderug(komt niet door de borsten) Maar denk zeker dat het mij echt verlichting zal geven voor mijn rug.
Als ik erover praat zijn dit genoeg redenen om ze te laten verkleinen zal je denken. Alleen op een een of andere manier twijfel ik heeeel erg. Ik weet niet zo goed waar het aan ligt, maar denk wel dat het om een aantal redenen gaat: ten eerste wil ik ze gewoon niet te klein. Ik vind dat grote borsten bij mij hoort en ik was er heel lang trots op. Totdat ik de F passeerde dan. Dus het liefste zal ik ze niet te klein willen. Dus een D/DD/E lijkt mij eigenlijk perfect. Aan de andere kant ben ik erg bang dat als ik het verklein naar een DD bijvoorbeeld dat ik na een aantal jaar weer de F heb. Ik ben 23 en de laatste 2 jaar zijn mijn borsten van een F naar een GG/H gegroeid. Zal het bijvoorbeeld kunnen dat ze nog groeien?? Ik ben verder niet echt aangekomen. Ik ben redelijk stabiel in mijn gewicht altijd tussen de 50 en 55 kilo. Daarnaast twijfel ik heel erg over het resultaat. Bij sommige borsten op de voor en na fotos vind ik ze heel mooi en op de andere denk ik, ik vind de eerste foto eigenlijk mooier. Nu vroeg ik mij af wat het verschil is in verkleining met de sleutelgat en ankermethode. Soms vind ik de borsten op de na fotos vierkant ogen. Veranderd dit nog? of is dat bijvoorbeeld de ankermethode en worden ze bij de sleutelgat wat ronder? Verder vroeg ik mij af iemand wat fotos zou willen sturen van hoe ze er nu uitzien na een aantal jaar en hoe ze er in het begin uit zien. Ook ben ik benieuwd naar fotos van sleutelgat methode en ankermethode zodat ik het verschil kan zien. Daarbij vroeg ik mij af of een sleutelgat methode wel mogelijk is met een GG/H cup, hoewel ik ze wel naar ongeveer DD wil verkleinen. 
Excuses voor dit lange verhaal
Ik hoop dat iemand antwoord zou kunnen geven op mijn vragen. 

 

groet,

 

Mieke

Link to comment
Share on other sites

Op 9-9-2017 om 20:27 zei mar44:

ik zit met dezelfde twijfels, de na fotoos vind ik heel vaak vierkant ogen. Ik ben gek op hoe mn boobs eruit zien, ze zijn alleen zoooooo zwaar! Maar mij vallen de na fotoos soms ook heel erg tegen

Vandaag gesprek bij dr koopman gehad. Hij kon mij niet echt uit mijn twijfels halen. Hij liet bijvoorbeeld helemaal geen voor en na fotos zien.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hey!

 

Ik had een H-cup en ze hebben deze verkleind via de ankermethode alhoewel ze eerst zeiden sleutelgat. De chirurg zei ook dat hij ze niet te klein kon maken omdat dan de vorm van de bors verdwijnt. Dus nu 6 weken postop heb ik een D-cup. Voor mij ogen die klein, maar als ik ze met andere vrouwen vergelijk heb ik toch een mooie volle cup. Ik ben er blij mee!!! Direct na de operatie had ik ook geen nekklachten meer! De beste beslissing ooit!!

 

Groetjes!!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.