Jump to content

Pienn : 3 november 2017 : Dr. Nio : Park Kliniek


Recommended Posts

Hoi iedereen,

ik ben nieuw op het forum en ben erg blij jullie te hebben gevonden!! Ik twijfel al jaren over een borstvergroting na twee kinderen te hebben gekregen en weinig borsten. Nu ik op vakantie ben en weer m'n bikini's aan moet, heb ik besloten volgend jaar het wel leuk te vinden om een bikini aan te doen met mooie borsten. Ik had een kleine b cup maar twee kinderen is er niet veel meer over! Ik heb echt geen idee hoe groot ik wil en dergelijke en hoop hier inspiratie op te doen. Ik ben zelf best lang 183 en weeg 68 kilo. Ik twijfel over monobloc hydrogel en ik lees goede verhalen over dr Nio. Ik hoop veel aan jullie verhalen te hebben!! Xxxx

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 137
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...
13 uur geleden zei Pienn:

Nou het is bijna zover! 3 nov word ik geopereerd door dr. Nio. Ik krijg 440 cc monobloc hydrogel. Begin nu wel echt het super spannend te vinden. Ik moet mij om 12 uur melden. @Desert-Rose wil jij dit topic verplaatsen? 

Nog maar een paar dagen!!!

Hoe voel je je?

Link to comment
Share on other sites

Hoi @KK-love Jaa het aftellen is nu wel echt begonnen! Ik merk dat ik er nu alleen nog maar aan denk, omdat het zo dichtbij komt! Vind het mega spannend maar heb er ook zin in! Jij ben jij al geweest of ga je binnenkort?

@Mirtje ik word ook in Parkkliniek geopereerd? Was het je goed bevallen? Hoe voel jij je na acht weken? Helemaal blij met het resultaat? Hoeveel cc heb je?

Link to comment
Share on other sites

@Pienn Ja ik zeg ook al telkens: Blij als het er op zit dan kan ik mij tenminste weer op mijn werk en studie focussen haha

Standaard zin van mijn vriend is nu: "Zit je nou alweer op het forum naar tieten te kijken?!" hahaha

 

Ik kom via het OLVG maar word geopereerd in Park kliniek. Krijg 650cc Dual Plane :3:

Ik krijg Motiva maar zit nu te googlen welke, want ik dacht de Ergonomix maar die gaat maar tot 590cc. Want ik wilde niet de ronde maar ook niet de anatomische. Nu weet ik het dus even niet meer. Dat word morgen dus weer bellen:154:

Link to comment
Share on other sites

@Pienn hetis  me daar prima bevallen, mooie ruime kamer voor jezelf, super vriendelijke verpleegsters en zelfs op de ok maken ze nog grapjes, was totaal niet zenuwachtig.

de nazorg is ook prima, je kan altijd bellen als je ergens mee zit.

ik heb dinsdag weer een controle de 4e in 8wkn omdat ik best veel vocht/oud bloed links had zitten wilde Nio me om de 2,5 week zien, en dat hoor je niet vaak bij andere klinieken.

ik ben nu super blij met het resultaat ook al verander het bij mij ook nog steeds, ze zijn nu heerlijk zacht.

ik heb de eurosilicone 85% gevuld hp en dp 350cc 

ik zal je toevoegen aan mijn album kun je even spieken, sommige foto s zie je dat ze wat groter zijn ivm vocht. de laatste foto is met rose shirt en zwart topje....omdat ik daar een shirt aan hebt kun je net niet zien dat ze taps aflopen daar lijken ze meer rond.

succes voor jou en ik ga je volgen.....

Link to comment
Share on other sites

Klinkt wel fijn idd dat Nio je dan goed in de gaten houdt. Nu het meeste vocht weg? Had je daar erg last van? Ik zou graag even in je album willen kijken idd, maar ook al heb je mij toegevoegd ik zie geen album van je?

Link to comment
Share on other sites

37 minuten geleden zei Pienn:

@Sanv Oeh spannend voor jou 1 weekje later dan ik. Komt ook dichterbij!!!

Jaaa komt wel steeds dichterbij!! :blush: wanneer wist jij hoe laat je je moet melden? Ook vrij kort op je D-day zeker?^_^ alvast veel succes!

Link to comment
Share on other sites

15 minuten geleden zei Mirtje:

@Sanv ik heb je toegevoegd, spannend en al bijna voor jou

Ik ga je volgen.....

Jaa heel spannend! Die van jou zien er al mooi uit zeg!! Nio levert wel vakwerk ^_^ succes met je herstel! 

Link to comment
Share on other sites

14 minuten geleden zei Pienn:

Ohhh meiden ik vind het nu wel heel spannend worden over precies 24 uur moet ik mij melden. Kan echt niet meer normaal functioneren Hahaha.

Wat spannend!!! ik moet nog 49 dagen 19 uur 45 minuten wachten ....... ging de tijd maar wat sneller...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.