Jump to content

Roxen : 22 september 2017 : Dr. Klein : Bauland Kliniek : Mill


Recommended Posts

Ook ik zal mij even voorstellen. Ik ben 27 jaar en moeder van 3 kinderen. Altijd ben ik slank geweest en heb ik kleine borsten gehad. Terwijl ze in mijn familie juist grote borsten hebben.  Tijdens de zwangerschappen was ik elke keer zo ziek dat ik erg afviel en daardoor nog maar 47 kilo weeg (helaas lukt het niet om aan te komen). Daardoor hield ik geen borsten meer over en heb ik nu een 75AA of misschien nog wel kleiner :(
 
5 jaar geleden toen de jongste een paar maanden oud was heb ik daarom een afspraak gemaakt bij de Wellnesskliniek voor een borstvergroting. Hoop geregel met 3 kleine kinderen dus de ene dag het consult en de volgende dag meteen de operatie. De afspraak van het consult liep 2,5 uur uit en het was inmiddels al bijna 18:30 uur. Dr. Damen wou volgens mij gauw naar huis, binnen 10 min stonden we weer buiten. Hij vroeg welke maat ik nu had, wees naar de protheses en zei kies maar wat uit. Vol verbazing vroegen we welke cupmaat het ongeveer zou worden met welke prothese maar, dat wist hij niet. Ook mocht ik niet passen. Wel kon het zijn als ik bijv. de grootste nam dat ze aan de zijkanten zouden uitsteken omdat, ik zo smal ben. Maar dat zien we dan na de operatie zei die. 

Ik heb besloten om het daar niet te laten doen, het voelde niet goed en wou niet met een verrassingspakket wakker worden. Daarna had ik besloten dat ik maar, moest accepteren hoe mijn borsten waren. Maar in de afgelopen 5 jaar ben ik er steeds meer mee gaan zitten dat mijn borsten zo klein zijn. Ik ga niet met de kinderen zwemmen, niet naar het strand etc. inmiddels beïnvloed het een groot deel van mijn leven en ben ik daardoor niet meer gelukkig. Ik wil gewoon weer gelukkig zijn en ook met de kinderen kunnen zwemmen of lekker naar het strand gaan. 

Daarom heb ik vrijdag 21 juli een afspraak voor een consult bij Faceland. Erg veel zin in en ook erg spannend! 

Meer mensen hier die slank zijn en een smalle borstkas hebben? Hoeveel cc hebben jullie? 
Ik ben 1.64 cm en weeg 47 kilo 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Hoi @Roxen, ik heb een hele andere bouw dus kan niks zeggen over cc. Maar mijn consult bij Faceland was een heel andere ervaring dan die van jou 5 jaar terug. Wat Elke mij wel vertelden is dat ze niet van te voren kijkt  naar CC en naar cupmaat. Ze gaan je helemaal opmeten want er is voor elke bouw een maximum.
Dan ga je samen passen wat je mooi vind en past bij jouw wensen. Daar komt er een CC uit en cupmaat wat bij jou past.

Link to comment
Share on other sites

Hoi @Roxen heel herkenbaar jou verhaal. Het lage gewicht, het niet naar het strand gaan en al helemaal niet gaan zwemmen. Inmiddels ben ik 12 kilo aangekomen en en zit ik op 60kilo, maar de kleine borsten blijven zoals het was. Nu ook eindelijk de stap genomen voor een borstvergroting (28sept) 

succes met je consult!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Deprinsesopdeerwt

Ik ben erg slank met een smalle borstkas en word 31 juli geopereerd door dokter Fresow van Faceland. De maten van mijn borstkas staan in mijn profiel en ik krijg 350cc. Zou nog wel groter willen, maar ja, te smal dus. 

Link to comment
Share on other sites

@Henrique fijn dat ze bij Faceland wel meten. Dan weet je tenminste zeker dat het past. Dat ze niet de cupmaat zeggen vindt ik niet zo erg, als het maar past. 

 

Dat deden ze bij de Wellnesskliniek niet. Leek meer op een broodje uitkiezen bij de bakker ;)

 

@Loumi wat vervelend dat je borsten niet groter zijn geworden nu je bent aangekomen. Als mensen afvallen worden borsten gauw kleiner maar, bij aankomen wordt die plek vaak weer overgeslagen. 

 

Heb je 28 september het consult of echt al de operatie? Spannend hoor! 

 

@Brabbeltje nog maar 2 dagen, gaat snel he! Wat jammer dat jij ook niet naar het strand gaat. Het lijkt mij zo leuk om met lekker weer op het strand te kunnen liggen. En gewoon weer leuke dingen te gaan doen. 

 

@Deprinsesopdeerwt zal zo even kijken in je profiel! Heb je enig idee op welke maat je uitkomt met 350 cc? Krijg je ronde? Denk dat er bij mij ook niet veel in zal passen. Hoop maar dat ze straks niet te klein worden. 

Link to comment
Share on other sites

@Brabbeltje Haha ja dat snap ik, je leeft er zo naar toe.

 

Vrijdag heb ik de afspraak bij Anke en neem aan dat ik dan daar te horen krijg wie eventueel de operatie gaat doen. Hoor veel positieve verhalen over Fresow dus hoop wel dat hij het gaat doen. 

Link to comment
Share on other sites

Guest Deprinsesopdeerwt

@Roxen Met 350cc zal ik op een D uitkomen, maar ik ga het morgen voor de zekerheid nog eens navragen (heb dan een extra consult). Ik ben namelijk bang dat ik het uiteindelijk te klein ga vinden en vraag me af of die D naakt is of de bh-maat.

 

Ik word geopereerd door dokter Fresow in de Bauland Kliniek in Mill (maar dus wel via Faceland) en krijg het merk Motiva, rond, dual plane.

Link to comment
Share on other sites

Ik volg ook even! Ben niet superslank (1.71cm en 65 kg) maar wordt 7 augustus geopereerd door Dr. Fresow. Wordt ook via Faceland door hem geopereerd. 

 

Zit zelf nog heel erg te twijfelen tussen 355 cc full of 400cc. Vaak kiezen dames voor de grotere variant maar Fresow vond de 355cc mooier. Ben alleen ontzettend bang dat dit te klein zal zijn en dat ik spijt ga krijgen!

 

Zal waarschijnlijk toch een nieuwe pasafspraak inplannen.

 

Wat ben ik toch blij met dit forum! Toch altijd leuker om niet alleen te zijn met je bv gedachtes haha!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi...ik ben 167m en weeg 53 kg met omvang 70 cm .... ik heb 375cc gekregen twee jaar terug en ik zit op 70 F ....weet je wat het is, hoe smaller je omvang hoe groter je cupp uitkomt...zou ik nu bijvoorbeeld omvang 80 gehad hebben met de zelfde aantal cc had ik waarschijnlijk op een 80D uitgekomen! 

Dus met de maten die jij aan geeft met jou gewicht zou je toch zeker uit komen op een grot D/E ...mijn zusje weegt 49 kg en heeft 325cc en heeft een 70E....en inderdaad hun meten je helemaal op en zorgen dat je met een mooi resultaat naar huis gaat maar onthou wel dat fressow absoluut niet van de "porno" borsten is maar echt van het natuurlijke dus vind hij dat er volgens hem niet meer in kan gaat hij het ook niet doen! 

 

Veel plezier bij je consult!

 

xx m 

Link to comment
Share on other sites

@Brabbeltje nee dat doet hij ook echt niet hoor....schrijf alle vragen die je hebt op een briefje neem die mee want als je daar eenmaal zit vergeet je alles door de spanningen en het mogen passen e.d...het gaat vast goed komen!

ik ben morgen aan de beurt, word om 12 uur geopereerd dus de spanning is niet te houden haha

Link to comment
Share on other sites

@Brabbeltje ja ik ga wel fotos maken van nu en straks en ja hoor de protheses kosten 575 p.s.

 

en qua tips wat je vragen moet is lastig...dit is per persoon anders maar ik neem aan dat je wel met vragen in je hoofd zit ..b.v: krijg ik high profile (er is keuze uit low medium en high) zit verschil in projectie.

* heb je kids ...zo ja wat kan en mag je allemaal niet.

* hoe lang moet je eventueel vrij nemen van je werk.

* hoe lang moet ik hulp regelen (eerste twee weken mag je simpel weg niks)!

 

dat soort dingen, gewoon alles opschrijven wat je te binnen schiet zodat je achteraf niet denkt ooo dat ben ik helemaal vergeten te vragen!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.