Jump to content

PaulaK : 15 juni 2017 : Dr. Feijen : VieCurie : Venray


Guest PaulaK

Recommended Posts

Guest PaulaK

Dag allemaal!

 

Ik heb me aangemeld omdat ik gisteren een BVK ondergaan ben. Loop al jaren rond met dit idee en eindelijk heb ik de stap durven nemen! Ik ben 28 jaar en had een cup 80F. Doordat ik nu kantoorwerk doe, merkte dat die houding nog meer pijn opleverde in m'n schouders, nek en bovenrug. De operatie zelf heeft me altijd tegengehouden om echt die stap te nemen. Toen ik er zon last van kreeg, dacht ik: ik ga het gewoon doen. En gisteren is het allemaal gebeurd! Ben super blij, ook al is alles nog beurs en opgezwollen. Ik heb om een cup C gevraagd en ben geopereerd in Viecurie ziekenhuis in Venray. De pijn valt heel erg mee! Wel twee keer overgegeven na het eten, dus dat kan ik niet goed verdragen. Maar het gaat echt heel goed verder! Ben nu lekker thuis en er wordt goed voor me gezorgd! Ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen van anderen! Hebben jullie tips?!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Wat fijn dat het achter de rug is! Mijn bvk is nu bijna 4 weken geleden en het herstel is nog volop gaande, maar voel me goed en kan gelukkig al weer veel oppakken. In mijn topic kun je mijn ervaring lezen.

 

Voor het herstel is met name de eerste week van belang dat je rust neemt en niet meer doet dan noodzakelijk. Ik ben de eerste week naar mijn ouders gegaan en heb me daar heerlijk laten verzorgen. Ter ondersteuning voor mijn lichaam heb ik voor de bvk en tot 2 weken erna arnica druppels en vitamine c ingenomen. De vitamine c gebruik ik nu nog steeds. 

Link to comment
Share on other sites

Hoi @PaulaK 

Wat onwijs knap dat je de stap hebt durven zetten. Ik kan je niet helpen aan tips e.d. wat betreft een bvk maar ik wil je wel een goed en spoedig herstel toewensen. Ik hoop dat de ingreep je pijn heeft kunnen verhelpen. Veel blijven drinken en goed naar je lichaam luisteren. Beterschap.

Link to comment
Share on other sites

Hoi PaulaK, Wat goed dat je het hebt gedaan! 

 

Ik heb op 30 mei een borstverkleining gehad. Ik ben nu 17 dagen PO.

 

De eerste week vond ik vreselijk. Niet echt pijn, maar had allemaal nare bijwerkingen van de pijnstillers. Dus daar ben ik snel mee gestopt. Had het ook niet echt nodig blijkbaar. Ik ben ook in de eerste week begonnen met de Detox thee van Yogi Tea. Dit werkt supergoed tegen de narcose bijwerking! Na 1,5 week voelde ik me weer 'normaal'in mijn hoofd. Moeheid dat blijft nog wel een tijdje.  Dat heb ik nu nog steeds. Verder je vitamines blijven slikken en als aanvulling magnesium en vitamine C. 

 

Neem je rust...laat je verwennen en over 2 weken kun je al heel wat meer dan nu :)

 

Wel fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die onlangs een bvk heeft gehad. Ik heb geen verslag oid geplaatst omdat ik het idee kreeg dat toch niemand het las. Meer bv's dan bvk's op dit moment

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Dankjulliewel allemaal!

 

ik ben ook super blij dat ik het gedaan heb. Maar nog steeds vind ik het onwerkelijk! Ik slik geen pijnstillers, heb gelukkig geen pijn. Af en toe trekt de wond wel, maar dat is maar eventjes. Vannacht voor het eerst thuis geslapen. Ik moet zeggen dat het beter ging dan verwacht. Ik ben nog steeds geneigd om m'n armen te hoog te doen omdat ik niks voel. Ik voel me verder fit, niet moe. Ben van de morfine wel misselijk geweest. Of ja, door de morfine kon ik het eten niet verdragen dus alles kwam er weer uit. Ik ga die detox thee ook eens proberen! Het klinkt goed! 

 

Hoe hebben jullie het gedaan met het douchen in het begin? Ik mag pas maandag/dinsdag douchen. Maar ik wil tot die tijd m'n wond niet zien. Vind het best akelig uitzien. Dus ik denk dat ik m'n beha gewoon vier dagen dag en nacht aan laat? Hoe gaat het nu met je @Boter_bloem zo na 17 dagen? Kun je weer je armen omhoog doen?

 

@Leeuwin_85 hoe is het met jouw wond? Al goed geheeld? Kun je inmiddels weer alles? Blij met de cupmaat? Zoals verwacht?

 

ik ben zo benieuwd, nog steeds vind ik het onwerkelijk. En lig ik hier maar te stinken in bed, op de bank in dezelfde outfit als gisteren. Haha! Ben heel benieuwd hoe het gaat en wat me nog te wachten staat!

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Ik heb je verslag gelezen @Leeuwin_85! Eigenlijk bijna zoals bij mij!

 

ik was gelukkig niet zenuwachtig. Vond het wel spannend! Had me van tevoren zo goed ingelezen dat ik wist wat me te wachten stond. Die narcose is bij mij ook erg meegevallen. Was wel in de war. De chirurg maakte me wakker en het eerste wat ik dacht was: waar ben ik?! Toen hoorde ik; de operatie is goed gegaan. Het eerste wat ik vroeg; wat is er vanaf gehaald? En ik hoorde iemand in de verte zeggen; 300 nog wat aan de ene kant en 200 gram aan de andere kant. Waarop ik reageerde: DRIE KILO?! Haha, ik was aardig van de wap! Het is leuk om te lezen dat iemand hetzelfde gedaan heeft. Toch altijd leuk dat je ervaringen kan delen. M'n borsten voelen op dit moment wel echt nog beurs. En ik kan niet wachten op m'n eerste beha te kopen! 

Link to comment
Share on other sites

Ik kan inmiddels mijn armen wel wat verder omhoog doen..maar wel met beleid. Dus heel rustig. Herhaalbewegingen en kracht zetten lukt echt nog niet. Elleboog tot schouderhoogte zegmaar gaat wel. Ik rijdt ook nog geen auto. Bovenhandssturen en schakelen gaat echt niet haha.

 

Ik voel me opzich wel weer redelijk goed,maar ik merk dat ik snel moet gaan liggen. Vanmorgen weer wat lichte dingen in het huishouden mee gedaan maar lig nu even een uurtje te rusten.

 

Ik heb meteen de dag na de operatie gedouched in het ziekenhuis. Vond het ook heel eng hoor!! Gelukkig was de verpleegkundige erbij. Vanaf toen elke dag gedouched en nu 2x per dag ivm het 3landen punt wat aan 1 kant open is. 

 

Gewoon lekker gaan douchen meid. Zal je goed doen! Het voelt even gek..alsof je borsten eraf vallen vond ik haha maar wel heerlijk! Wel een tip: lauw douche. De warmte is nog niet goed voor de borsten en je kunt er helemaal akelig van worden.

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Hi @Boter_bloem,

 

o ja? Ik mag pas na 4-5 dagen pas douchen van de arts. Aiiii, dat had de chirurg ook gezegd inderdaad, dat het drielandenpunt wel vaak zon plekje is dat moeilijk heelt. Maar bedankt voor de tip! Daar had ik nog niet aan gedacht! 

 

Wat betreft m'n tepels... ik durf ze niet eens aan te raken. Heb ze nog niet uitgepakt gehad, Haha! Ze zitten nog mooi in m'n beha die ik in het ziekenhuis heb gekregen. Ik wacht nog even fijn met uitpakken. Ik vind het allemaal veel te eng! Haha! Ben je wel blij met je cupmaat? Van welke maat naar welke maat ben je gegaan?

Link to comment
Share on other sites

Ik kom van maat 70E. Mijn borsten waren niet enorm groot, maar hingen heel erg. Vanaf de pubertijd al zo gehad en het is altijd hetzelfde gebleven..zelfs tijden mijn 3 zwangerschappen. Ik kreeg niet eens grotere borsten van de stuwing omdat ik zoveel overtollig vel had dat je dat niet zag.

 

Nu ben ik 28 en kreeg zoveel last van nek en schouders dat ik er iets aan wilde doen. 

 

Nu heb ik in een sportbh maat 75c. Super standaard en daar ben ik blij mee.

 

De vrouw van de lingeriezaak zei toen ze ze zag: Ohhh..wat heb je mooie kleine borsten. Hahaha

 

Ik ben trouwens wel benieuwd welke BH jullie moeten dragen na de operatie?

 

Vanuit het ziekenhuis kreeg ik de eerste 2 dagen een steunverband en daarna adviseerde ze de bh's van Lipoelastic. Ik heb ook nog een goede sportbh aangeschaft, maar draag toch liever de Lipo. Wel telkens ruzie met een omslaande band...grrrr

 

@PaulaK hopelijk kun je snel van je welverdiende douche genieten :)

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Ah dan zal je nu wel heel blij zijn met je borsten of niet? Ik kan ook niet wachten op zon mooie beha te kunnen kopen!!!

 

De dag van de operatie had ik ook inderdaad verband. Volgende dag in de ochtend mocht het er al af en kreeg ik een steunbeha van Carefix. Ik heb m in de bijlage erbij gedaan. Aangezien ik van de arts pas 4-5 dagen later mag douchen, heb ik de beha nog niet uit gehad. De beha zit echt super strak. Af en toe trek ik aan de onderkant zodat de wond wat lucht krijgt :P wel een fijnenbeha op zich. Had zelf ook nog vier sportbeha's gehaald van de Hema. Over paar dagen zal ik die gaan passen. Twee ervan zijn echt van die Tell Sell beha's. En andere twee... ik zoek even een link op. Deze is het: https://www.hema.nl/winkel/dames/lingerie-nachtmode/dames-sportondergoed/non-padded-sportbh-b-e-heavy-support-(99000244)?variant=21720574

 

Had daar in de recensies gelezen dat die ook prima was na de operatie. Dus heb ze gekocht. Bonnetje nog bewaard natuurlijk! Ik ben heel benieuwd. 

 

Ik zal eens googlen wat jij voor beha hebt. Haha er komt veel tevoorschijn. Niet gelijk iets met een bandje. Maar je hebt neem ik aan wel hulp bij het aan doen toch? 

 

 

Pictures visible for members only.

Become a member now.

Link to comment
Share on other sites

Van de HEMA bh hoor ik idd ook veel. En erg betaalbaar. 

 

Ik draag deze bh: 

 

https://eshop.lipoelastic.nl/producten/steun-bhs/pi-extra-variant

 

Heb inmiddels ook de Anita Active momentum in huis. Hele stevige bh en wordt ook vaak aangeraden na borstoperatie. Deze geeft wel meer steun.

 

Vannacht werd ik wakker van een hevige pijn in mijn rechterborst. Echt midden binnenin de borst. Juist de borst die het beste geneest. Dat deed pijn! Ik werd er helemaal naar van :( het is weer weggetrokken en nu geen last meer.

 

Straks douche en kijken hoe het met de wondjes op de linkerborst is. Gisteren middagje op visite geweest. Gewoon gezeten en gekletst en had een uur later al erg pijnlijke borsten. Blijkbaar is dat dus ook inspanning. Hopelijk zijn de wondjes ervan niet groter geworden.

 

Hoeveel dagen PO ben je nu?

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Oh die beha lijkt sprekend op die ik heb van het ziekenhuis! Ook speciaal voor borstoperaties. 

 

Ik ben nu.. eens denken... 3 dagen PO. Woow dat klinkt echt nog vers. M'n dagen thuis duren ontzettend lang en soms ook erg saai. Ik lig alleen maar op de bank en het slapen gaat prima. 

 

Ohhhh nog zoveel pijn na ruim 2,5 week?! Dat is vervelend zeg! Heb je dat vaker of was dat nu uit het niets?

 

Ik merk dat ik ook echt stapsgewijs loop en nog met naar voren gebogen schouders. Dus echt goed lopen gaat ook niet. En ik heb inmiddels ook visite gehad en dan ga ik ook liggen. Hele tijd zitten met m'n schouders naar voren is best zwaar. Onderschat het theeleuten maar niet nee, Haha! Is toch best inspannend. 

 

Hoe zien je wondjes er nu uit? Wel alles al dicht? En de drielandenpunten? Ben je al op controle geweest?

Link to comment
Share on other sites

Wt fijn dat je heerlijk kan slapen! Ik hunker ernaar...:( Ik ben geen rugslaper en kan gelukkig wel sinds 1.5 week op mijn zij slapen met een kussen. Maar wordt van elke draai wakker. Merk aan m'n geestelijke gesteldheid dat dat niet goed doet..snel hyperventilatie en paniekaanvallen. Heb ik snel last van als ik oververmoeid ben.

 

Ik had vorige week mijn 1e controle. Toen was ik 2 weken PO. Alles zag er toen netjes uit. Tape verwijderd, en een enkel knoopje doorgeknipt. Helaas dus sinds afgelopen week het 3 landen punt steeds groter, ook onder mijn tepel een open wond en sinds vanmorgen begon de goede borst ineens veel wondvocht te lekken!

 

Ik voelde me sinds dit weekend ook al niet echt lekker dus voor de zekerheid vanmorgen toch maar gebeld en mocht vanmiddag meteen langskomen. Nu had ik de plastisch chirurg zelf. De wondjes waren 'normaal'maar het zag er wel wat onrustig uit. Uiteindelijk heeft hij uit de wond en allebei de borsten nog een stuk of 8 knoopjes geknipt. Schijnbaar heeft mijn lichaam toch wat moeite met het oplossen van het hechtdraad. Vanwege de roodheid en omdat ik me al een paar dagen niet lekker voel heb ik nu een antibiotica kuur gekregen. Toch het zekere voor het onzekere.

 

Hopelijk is het snel dicht en kan ik weer wat doen.

 

Ik wordt ook gek van het thuiszitten. Mis mijn werk wel een beetje en veel huishoudelijke dingen zijn toch net teveel. Ook de zorg voor mijn kinderen valt me nog best zwaar. Gelukkig heb ik een lieve man :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Ik keek daar ook erg tegenop, op de rug slapen. Maar op de een of andere manier gaat dat me goed af. Maar ik moet zeggen dat ik niet kan wachten om heerlijk op m'n zij of buik te slapen! 

 

Ohhhh kijk dan maar goed uit hè! Geef je lichaam genoeg rust, het is maar een paar weken op je hele leven. Dus nu even genieten van de rust en straks Kun je weer alles!

 

oh nee! Heb je last van je wondjes? Heb je pijn? Ohhh ik hoop echt voor je dat het snel geneest!! 

 

Ik heb vandaag voor het eerst m'n beha uitgedaan en een van dr Hema aangedaan. Bij m'n rechtertepel was m'n huid een beetje geplooid. Door de druk van m'n beha was m'n huid zo gevormd. Hopelijk geneest het gewoon egaal en niet met een vouw erin... moet zeggen dat m'n borsten echt helemaal hard zijn, huid staat goed gespannen. Ik vond de wondjes echt nog eng! Heel akelig! Vind bloed enz allemaal eng!

 

Ik moet zeggen dat ik heel blij ben met de beha van de Hema! Morgen eindelijk douchennnnn! Hoe vond jij dat de eerste keer zonder de beha?

 

O jeej en je hebt nog kinderen! Nou gelukkig heb je iemand die je helpt! Lijkt me heel zwaar, het herstellen én de zorg van de kindjes. 

 

Ik heb nu een puzzel van 1000 stukjes. Dat doodt gelukkig de tijd een beetje. 

 

Hopelijk doet de antibiotica z'n werk en genezen je wondjes snel! 

Link to comment
Share on other sites

Dat opgezette gaat snel weer weg hoor. Het trekt langzaam naar ondere. Bij mij waren ze de eerste dagen ook mega hard en helemaal glanzend. Nu glanst de onderkant alleen nog heel erg, daar is het nog wat gezwollen en staat gewoon nog best wat spanning op.

 

Ik vond de eerste keer douchen best gek. Je bent zo gewend aan je 'oude'borsten en ineens hangt daar niets meer haha. Het voelde heel leeg, maar tegelijk voelen je borsten heel apart aan. Ik was bang dat ze eraf vielen, zo een gevoel gaf het haha. Gewoon lekker de douchekop er langs laten lopen en even genieten. Desnood een krukje of stoeltje in de douche zetten zodat je meer kan ontspannen. Is toch best spannend de eerste keer douchen.

 

De wonden zien er in het begin inderdaad best akelig uit en dan denk je 'komt dit ooit nog goed!'. Maar ook dat gaat snel weg. Ik vindt het inmiddels normaal om ze te zien. De eerste 2 weken echt wel even moeten wennen.

 

Ik heb inderdaad wat wonden. 1 is gelukkig weer bijna dicht, maar nu precies dus op het 3 landenpunt en onder mijn tepel. Beide bij linkerborst. Rechts begint nu dus ook te vervelen met wondvocht etc dus ik hoooooooop dat die gewoon dicht blijft, want wil niet nog zo een wond :( Zo bang dat het lelijk geneest. Ik heb al een superdunne huid zonder rek, wat de operatie ook wel een uitdaging maakte volgens de pc. Uiteindelijk is alles super verlopen met opereren maar de genezing is altijd een verassing wat het doet.

 

Ik neem zo mijn volgende dosis antibiotica in en even lekker douchen. Eens zien hoe de boel er nu uitziet nadat hij alle knoopjes verwijderd heeft.

 

Ik zie trouwens dat we even oud zijn. Leuk :D

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Hahaha ja voelde me al zo porno met die opgezette borsten Haha! Hoop dat ze inderdaad nog wat zakken en slinken.  

 

Ja ik ga er zeker van genieten! Vooral met dit warme weer wil ik toch echt douchen! En lekker weer frisse haartjes!

 

Ondanks dat je wonden dicht waren toch nog wondvocht gehad? Hoe kan dat dat je zon dunne huid hebt? Is dat alleen rondom je borsten of heb je dat overal? Dan kan ik me voorstellen dat als je huid dun is dat de genezing minder snel gaat dan iemand die wat meer heeft. Maar niks is onmogelijk! Het lichaam kan heel veel!

 

Had jij dat ook dat als je per ongeluk je armen boven je hoofd had, niks echt voelde? Dat het voelde alsof het gewoon kon? Ik merk niet echt wat. Soms reik ik per ongeluk te hoog en dan denk ik: O ja, dat mag ik niet. 

 

En en en? Hoe zien ze eruit zonder knoopjes? Ik wou dat ik al zo ver was als jij! Kan niet wachten!!

 

Jaaaa klopt! Alleen ik heb geen drie kinderen. Ooit hoop ik! Haha! 

 

Zo, weer een nacht slapen op de rug, jeuj... Hahaa ahum. Wil weer lekker m'n buikje kunnen liggen of weer met de armen boven m'n hoofd! 

Link to comment
Share on other sites

Wonden kunnen altijd ontstaan, ook als alles al dicht is. Rechts was dus al helemaal dicht en gisteren kwam er zo uit het verticale litteken telkens dikke druppels. Toen zag je nog niet goed waar het vandaan kwam en gisterenavond zag je al echt een plekje. Ik vrees dus dat dit ook open gaat. Dat komt omdat er dan hechtingen naar buiten willen. Is een normale reactie van het lichaam, wel super vervelend. Heb er al prevenief een vet gaasje op gedaan in de hoop dat het dicht blijft. Straks weer kijken na het spoelen

 

De huid van mijn borsten is altijd zo dun geweest. Toen ze gingen groeien toen ik een jaar of 10/11 was kreeg ik ook meteen striae erop. Dat had ik overal op mn lichaam. Gewoon erg gevoelig ervoor. Uiteindelijk verdween de rek uit de mijn huid van de borsten en daardoor had ik vanaf dag 1 dus al hangborsten met tepels ook echt naar beneden wijzend. 

 

Ik had idd ook dat ik toch wel iets hoger kon reiken dan ik dacht! Nu doe ik het alleen als het echt niet ander kan en heeeeel rustig. Soms voel ik het, soms niet. Haren wassen was in het begin ook best een dingetje. Dat lukte bijna niet, net te hoog. 

 

Ik maak straks weer mijn PO foto. Vandaag precies 3 weken PO :wub: Het einde van het herstel nadert en dat is fijn.

 

Ik durf niet goed foto's te posten hier, volgens mij kan haast iedereen die googelt het zien en dat vindt ik niet zo prettig. Dus voorlopig plaats ik nog even geen foto's

 

Vandaag jouw douche-dag? :D

Link to comment
Share on other sites

Hi ladies,

 

Wat fijn voor jullie allebei dat de operatie al achter de rug is. Ik ga zelf over 4 weken onder het mes en vind het superspannend dus erg fijn om even jullie verhalen mee te lezen!

 

Valt het herstel mee of tegen?

 

Succes nog eventjes!! 

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Ohhhh, hmmm dat lijkt me niet fijn. Ik was al blij dat ik geen drains had gekregen. Maar ohhh ik wil echt niet dat m'n borsten gaan lekken. Voelde je daar wat van? Of kwam je er daar per toeval achter?

 

Vetgaasjes, die zijn speciaal voor als er wondvocht uitkomt? Dan moet ik ze maar ook gaan halen. 

 

Ah vervelend zeg. Kan me voorstellen dat je sindsdien niet echt blij bent geweest met je borsten. Ik hoop dat het resultaat dan zo mooi is dat er zo van kan genieten dat je die tijd ook hebt ingehaald!

 

Ik kreeg laat borsten in vergelijking met klasgenoten toen. Maar leken niet meer te stoppen toen ze begonnen te groeien. M'n zusje heeft ook van die joekels. Zij overweegt het ook om volgend jaar een borstverkleining te nemen. 

 

Ohhh ik heb helemaal geen foto's gemaakt! Ik vraag de arts straks of ik de foto's mag. Maar ik snap dat helemaal dat je ze niet hier wil posten. Is toch wel privé hè! Zou het zelf ook niet hebben gedurfd. Zie je al verschil?

 

@claddie leuk dat je komt kijken! Ik moet zeggen dat het me tot nu toe 100% meevalt! Geen pijn gelukkig! En ik slik al vanaf dag 1 thuis ook geen paracetamol of iets dergelijks. Van welke maat naar welke maat ga je? 

Link to comment
Share on other sites

@claddie Super spannend! Dan mag je gaan aftellen!

 

Ik zag het meeste op tegen de operatie. Uiteindelijk viel dit reuze mee. Ook niet echt pijn gehad, alleen direct na de operatie.

 

Wat ik het meest vervelende vindt van het herstel is de 1e week. Je voelt je rot van de narcose (daar had ik best veel last van ) Je bent moe, slapen op je rug, een bh die dag en nacht aan moet. Ik vond het vooral zeer oncomfortabel allemaal. Heb de eerste week ook amper kunnen slapen ondanks dat ik zo moe was.

 

Ik zit nu precies 3 weken PO. Je gaat je echt wel wat beter voelen maar ik vindt dat pas na 2 weken het echte herstel begint. Het is een verassing wat je lichaam doet met de genezing. Ik heb inmiddels 2 open wondjes, al een aantal keren terug naar het ziekenhuis geweest. Nu gisteren hebben ze nog meer knoopjes verwijderd en dit lijkt een succes. Alles ziet er vandaag al stukke beter uit. Heb helaas wel een antibiotica kuur want het leek erop dat de boel aan het ontsteken ging. Ik hoop dat ik ook snel weer aan het werk kan en dat de normale dingen weer gewoon kunnen.

 

Wat tips voor direct na je herstel:

 

-comfortabele sportbh of compressie bh

- Voedingskussen om mee te slapen

- Detox thee van Yogi Tea 3x per dag een kop

 

En je uiteraard goed in de watten laten leggen :D

Link to comment
Share on other sites

@PaulaK Ik had gelukkig ook geen drains..brrr..lijkt me niets.

 

Het wondvocht merk je niet. Schijnbaar komt het langs de gekste plekjes en het is juist goed als het eruit komt. De vette gaasjes gebruik je alleen wanneer je een open plekje hebt, zoals het 3 landen punt oid. Dit zorgt ervoor dat het gaasje niet gaat vastplakken en je het wondje telkens terug opentrekt. 

 

Jullie zijn dan in de familie gezegend met grote borsten:lol: Helaas kan het zoveel ongemak met zich meebrengen. Ik ben steeds verbaast om hier hele grote borstvergrotingen voorbij te zien komen en dat ik dan denk 'wat doe je jezelf aan!' Ik wilde juist van dat gewicht af..altijd die schouders en m'n nek, zelfs tot migraine aan toe.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Ohhh dat vind ik een goeie, @Boter_bloem! Want toen ik gisteren m'n beha uitdeed, bleven allemaal die gaasjes hangen... vond ik ook al zo akelig! 

 

Hahaha! Nou het grappige is dat m'n ander zusje echt weer een andere bouw heeft en gewoon van die schattige borsten heeft! M'n zusje met de grote boobies lijkt ook echt op mij, qua gezicht, lichaamsbouw enz. Maar inderdaad, waarom een borstvergroting!? Een vriendin van mij heeft ze ook laten oppompen. Met grote borsten lijkt je vaak ook forser dan je bent. En ik las hier ook ergens dat iemand met een borstvergroting een borstverkleining wilde... heftig lijkt me dat! Dus nog een keer onder het mes! 

 

Ik heb ook tegen weinig mensen gezegd dat ik geopereerd werd. Ik wilde niet dat mensen dan ineens alleen maar op m'n borsten gaan letten. Nu eens kijken of het m'n vriendinnen opvalt dat er wat veranderd is! Hihihi! Zullen wel veel vriendinnen niet leuk vinden dat ik het niet verteld heb, maar goed... 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@PaulaK Vond je het eng om aan mensen te vertellen? Of wilde je het gewoon liever voor jezelf houden?

 

Ik ben meestal heel open...soms een beetje TE, haha. Eigenlijk weet iedereen het wel. Stomme is alleen dat ik telkens de reactie kreeg 'huh!? Maar je hebt helemaal geen grote borsten' Tjah, in cupmaat een 70E soms een 70D, maar door het overtollige vel en het hang was het continue aanwezig in pijn en ongemak.

 

Moet wel zeggen, zo zonder bh zien ze er mooi en recht uit. Mijn tepel is zeker een cm of 10 omhoog geplaatst. Nu in de compressie bh of sportbh zien ze er kwa grootte nog hetzelfde uit als eerst. Maar daaronder zie je duidelijk verschil.

 

Ik ben ook heel benieuwd op welke maat ik straks ga uitkomen. Met sportbh is het nu telkens een 75C. Heb het al bij 2 zaken laten opmeten en passen met de sportbh en kom op diezelfde maat uit. Zou zomaar kunnen dat een gewone bh een maatje groter is. Vindt een bh met padding altijd wel fijn. Vindt het wel een uitdaging dat ik straks weer een push up bh kan dragen! Als je dan een beetje decollete wilt oid dat dat dan gewoon kan.

Heb dat nooit kunnen dragen, want het vel viel er zo uit:lol:

 

Welke maat sportbh draag je nu?

 

@claddie Welke maat draag je nu en waar hoop je naartoe te gaan?

Link to comment
Share on other sites

Guest PaulaK

Nee, niet eng om te vertellen. Al m'n vriendinnen weten wel dat ik dit al zo lang wil. Maar niet iedereen weet dat ik die stap nu echt gezet heb. Ik ben niet zo van dat iedereen alles mag weten van me. 

 

Wooowww, tien cm?! Tsjee dat is veel zeg!!! Dus jij zal ook nooit zonder beha hebben rondgelopen. Ik denk dat ze bij mij echt maar drie cm hoger zijn gehaald. Dat is wat ik me nog zo voor de geest kan halen toen ze alles gingen uittekenen. 

 

Ik heb ook nog nooit in m'n leven een pushup beha gehad! Ik zou dat nu ook echt een keer willen proberen! Of zon balcony beha van de Hunkemöller! Krijg je ook een mooi decolleté van! 

 

Ik heb nu echt thuis nog stuk of 50 beha's in de maat 80-85E/F... zonde hè! Die vriendin van me met de BV komt ze binnenkort passen en wellicht overnemen! Allemaal nog heel mooi en sommige setjes zelfs ongedragen! 

 

Ik heb nu een sportbeha van de Hema aan in de maat 80D. En heb er nog een liggen in de maat 85C. Hopelijk past die mij! Ik hoop echt dat ik een c heb. Mijn borsten vind ik nu ook nog groot lijken. Deels door de zwelling, maar ik heb ook grote borsten (hoe ga ik dit eens uitleggen?!), grote maar niet echt diepe cups. Groot maar wat platter nu... snap je het een beetje? Haha! Lastig om uit te leggen, m'n borsten passen niet in m'n hand zeg maar. Dus zal nooit een AA kunnen zijn denk ik...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.