Jump to content

Nieuwe kandidaat borstlift (dr Plovier)


Roumy

Recommended Posts

Ik ga me eerst voorstellen. Ik ben 30 jaar, heb 2 kinderen van 6j en 1j en ben alleenstaand. Ik ben in de loop der jaren flink afgevallen en na tweemaal borstvoeding te hebben gegeven de nodige schade opgelopen aan mn borsten. Ik kom nu van een volle D/E naar een slappe C. Er zit eigenlijk niets meer in. Ik ben op consult geweest bij drie pc's, elk heeft zn eigen mening waardoor ik flink in de war ben. Ene zegt enkel liften, prothesen pas na een jaar. De ander zegt liften en kleine prothesen en de derde zegt hele grote prothesen zonder liften. Wat ik eigenlijk wil is liften en een dubbele D. Ik wil absoluut geen hang meer zien, ben er bijna getraumatiseerd door (heb nogal pijnlijke opmerkingen te horen gekregen van mijn ex). Ik wil mooie volle borsten. Ik ben nu aan het denken om een afspraak te maken bij dr Plovier aangezien ik hier veel lees dat hij mooie borsten maakt.

Link to comment
Share on other sites

Ow ja, ik weet ook niet of ik voor of achter de spier moet nemen. Dames die hier ervaring mee hebben, wat is het verschil en wat is het beste volgens jullie. Ik wil wel graag hp prothesen aangezien ik veel vulling bovenaan wil.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.