Jump to content

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Even een vraag aan jullie. Ik word over een maandje geopereerd. En naast dat ik het steeds spannender begin te vinden komt er langzaam ook een twijfel. Ik ga van amper een a naar 345 cc anatomisch. Over deze maat twijfel ik niet. Wel ben ik bang voor hoe mijn tepels eruit gaan zien na de operatie. Ik heb,volgens mij, best kleine tepels. Worden die ook wat groter door het meerekken? Gaat het niet misstaan als ik straks ineens borsten heb? Mijn pc heeft het hier echter niet over gehad. Kan ik er van uit gaan dat dit gewoon een mooi resultaat gaat opleveren?

 

Graag hoor ik jullie ervaringen!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest LilyR97

Hey meid, ik ben 22 mei geopereerd en heb links ook 345cc gekregen (rechts 385 vanwege verschil voorheen). Ik vind zelf niet dat mijn tepels groter zijn geworden, maar ze staan nog wel in verhouding met Mn nieuwe borsten. Enige wat ik vorige week wel had is dat mijn tepels erg dik en gezwollen waren, en ook heel gevoelig maar dat is onderhand al wel weggetrokken. Heb alleen nog last van overgevoeligheid maar dat is volkomen normaal. 

 

Mocht je foto's willen zien van voor en na de operatie, stuur me gerust een privé berichtje! Liefs :53:

Link to comment
Share on other sites

M'n tepels zijn wel iets groter geworden maar het staat niet lelijk bij hoe groot m'n borsten nu zijn, overigens zijn ze ook wel weer gekrompen toen alle zwelling enzo weg was.
De eerste dagen vond ik ze wel echt te groot haha. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.