Babylief

Babylief : 3 februari 2017 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Hallo, ik heb lang zitten twijfelen of het bij gewoon lezen zou blijven op dit forum of dan toch actief mee te posten. :) Gezien mijn operatie ondertussen gepland staat en het leuk is om wat steun te krijgen van 'lotgenoten' stel ik mijzelf graag even voor. 

Ik ben 27 en een mama van 2 kleine kindjes. Toen ik 16 werd bleef ik mij maar afvragen waar mijn borsten bleven en begon constant met vergelijken en hopen dat de mijne nog zouden groeien... Maar dat bleef uit - alleen tijdens mijn twee borstvoedingen had ik even het gelukzalige gevoel van een iets grotere borst - maar nadien alleen maar nog kleiner en platter geworden. :( Gezien er geen kindjes meer komen heb ik voor mezelf gekozen en de knoop doorgehakt : ik kies ervoor om mij beter en mooier in mijn vel te voelen en terug te kunnen gaan zwemmen want nu schaam ik mij dood. :(

Hopelijk krijg ik hier de tips en steun dat ik zoek! :) Ik ga nog een topic openen in borstverslagen gezien mijn datum al vastligt. (3 februari).

groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo, ik ben 27 en een mama van 2 kleine kindjes. Na mijn twee borstvoedingen schiet er niets meer over dus heb ik nu voor mezelf durven kiezen. Ik verlang tot ik zonder schaamte weer in bikini kan bvb. :)

Mijn operatie is al een tijd op 3 februari gepland (dus het wachten is nu bijna over voor mij - nog een dikke maand - spannend!!!) in Lichtaart bij Dr. Verdonck in BBC.

Ik ben al twee keer gaan passen maar nog aan het twijfelen! Ik ben 1.61cm en slank, 46.5 kg. Hij raad mij 250cc aan en volgens de tabel komt 10,5cm overeen met 250cc dus in proportie. Tijdens de passessie ziet dat er ook perfect uit maar lees zo weinig mensen die maar zoveel cc krijgen en dat doet mij twijfelen. Daarenboven lees ik heel vaak dat ze ze te klein vinden en al zeker met kledij aan... Ik heb 275 cc gepast en dat lijkt mij net te groot (motiva) maar heeft geen tussenmaat daarin. Maar gezien het snel went en ik geen spijt wil hebben van te klein / te groot twijfel ik dus erg. :) iemand tips? Ik lees dat best_boobie soms kan helpen hiermee? 

Hopelijk krijg ik hier de tips en steun dat ik zoek! :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

He meis, en welkom, 

Klopt die voeg ik net samen,zo heb je alles netjes bij elkaar staan, ook dadelijk na je operatie kun je in dit topic je verslag neerzetten.

Normaal gesproken passen we de titel van een voorstel topic aan,als er een operatie datum bejend is,  maar omdat jij beide had aangemaakt, voegen we deze dan samen, zo blijft het zowel voor jou als voor ons overzichtelijk.

Nu lekker aftellen.

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Babylief, 

Super dat je de knoop hebt doorgehakt. Onze verhalen lijken trouwens op mekaar en ik ben ook 3 februari aan de beurt bij dr. Verdonck.

Over de maat ga ik je geen advies geven, daar zijn hier andere dames meer voor geschikt. Ik twijfel voor mezelf ook heel erg over de maat. Ik heb schrik dat het te groot en onnatuurlijk wordt. Maar ik wil ook geen spijt achteraf dat het te klein wordt. Herkenbaar zeker?

Op website v motiva zijn er trouwens heel wat voor en na foto's te vinden in alle maten. Misschien heb je daar wat aan.

Spannend aftellen!

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey! Ik heb zelf motiva 265 cc en ben blij dat ik deze maat gekozen heb! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Zanne Waar wordt jij geopereerd, ook in Lichtaart? Héél herkenbaar. Terwijl ik dacht dat ik er wel snel uit zou zijn want alles dat een beetje meer is dan nu, is al toch al beter, dacht ik. :) Na de eerste keer passen was ik heel erg overtuigd, en eigenlijk na de tweede keer passen ook (voor 250cc dan) net omdat dat heel natuurlijk oogt. Maar ik heb schrik dat de pasmodellen dan toch niet exact uitvallen zoals het in het echt zou zijn... Ik heb dat ook al geregeld gelezen. En dan bij de tweede pasbeurt vond ik 275cc al niet meer gigantisch en bij de eerste keer wel... Dus over snel wennen gesproken. ;)

Neem jij Motiva? Want ik zie dat ik Motiva zei maar ik bedoelde Mentor. En daar heb je helaas geen 265cc in... 

@dvm verkeerdelijk motiva gezegd, ik bedoelde mentor. :)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voor mij wordt het ook Lichtaart. Alles wat meer is dan nu is idd mooi meegenomen. Maar de prijs is dezelfde, dan kunnen we het beter meteen goed aanpakken ^_^ Ik ben er wel aan uit Motiva te nemen.

Ik denk dat we pas een week voordien de juiste maat moeten doorgeven. Nog tijd genoeg om te twijfelen dus :lol:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Zanne@Babylief, ik heb de maat pas doorgegeven toen ik praktisch op de operatietafel lag! Dr. Verdonck kwam langs toen ik al aan het infuus lag om te vragen voor welke ik nu precies wilde gaan. :blink: Tijdens het consult hebben we twee opties besproken: 300cc en 320cc. Dat zou bij mij een kleine/normale D zijn of een volle D en ik wilde eigenlijk wel dat laatste. :rolleyes:

Dus toen ik daar lag, vroeg ik nogmaals wat hij me zou aanraden en het antwoord was: 'Wil je een super natuurlijk resultaat, dan ga je voor 300cc. Mag het ietsje voller, dan 320cc.' 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi!

Het verhaal lijkt ook sterk op dat van mij! :)

Ik heb mijn ingreep pas gepland in april.. maar ik heb de knoop doorgehakt en hier wordt het Motiva 275cc. Na het eerste consult heb ik alles goed opgezocht en vanalles vergeleken. Veel foto's bekeken... :D Vorige maandag terug op consult geweest voor te passen en nog wat extra uitleg. Ik had toen duidelijk aangegeven dat ik echt nog twijfelde over de maat en het natuurlijk ogen enzo.. Toen zei hij dat 275cc voor mij echt nog natuurlijk ging zijn. Zijn ervaring bij twijfelen was ook dat je beter de maat groter neemt omdat er velen nadien toch een beetje spijt hadden wanneer ze de maat kleiner hadden genomen. Het went ook snel.. 

Uiteindelijk maakt het qua prijs niet uit .. ik ben dan ook een beetje van mening dat het al vrij veel geld is dus kan ik het maar beter ineens goed laten doen met de maat die ik wil ipv nadien spijt te hebben..

Succes met je keuze! Voor mij zal het aftellen nog eventjes duren ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Tinny Ik vind mijn weg nog niet in foto's vinden / bekijken hier op het forum met gelijkaardige maten, zal er mij nog moeten in verdiepen. Van mij was de opmerking wel dat 250 perfect was voor mijn huid en bij 275cc mijn vel wat ging oprekken maar dat het wel kon. Daarom twijfel ik nog het meest - als ik dan voor die maat groter kies en je ziet dan de rand van de prothese fel of ik krijg striemen of zo? :unsure: 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Babylief ik denk dat dat wel meevalt, al heb ik daar helemaal geen ervaring mee natuurlijk! Maar heb wel het idee dat Dr. Verdonck heel goed weet wat wel/niet goed bij je postuur en lichaam past. En als hij aangeeft dat het wel kan, dan denk ik ook dat het geen problemen zal geven :)

Ik ben in ieder geval blij dat ik voor de iets grotere ben gegaan. Heb het nog steeds niet gezien, aangezien alles nog ingepakt zit in dat elastische steunverband, maar voor wat ik er van kan maken vind ik het heel mooi in verhouding met m'n lichaam!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Janeke

Dag dames, ben ook in november in lichtaart geopereerd? de dag voor mijn datum heb ik ook uiteindelijk de knoop pas doorgehakt wat betreft cc, heb motiva 300 cc.  Een week na de operatie vond ik ze meer dan groot genoeg maar nu is alles ontzwollen en zit alles al goed op zijn plaats. wou het ook natuurlijk laten ogen en het resultaat is ook wel zo? dus Dr Verdonck heeft me het juiste advies gegeven. ( maar nu toegegeven had ik ze precies toch wat meer volumineuzer gehad ;-). )

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Janeke hoe lang ben je en wat voor cupmaat had je eerst? Ben wel benieuwd aangezien ik 320cc heb genomen... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Babylief ik begrijp je twijfel zeer goed! Na mijn eerste consult was ik het noorden kwijt wat betreft merk, maat, grootte, ...

je vind inderdaad weinig foto's van 255/275. De meesten zijn allemaal groter. Als je in de albums helemaal naar het begin gaat.. daar vind ik dat er veel tussen staan met die maat. 

Dr Verdonck had ook gezegd tegen mij dat ik kon kiezen tussen 255 of 275. Beiden gingen zeker nog natuurlijk ogen omdat ik groot ben. Ik heb nu niets.. volledig plat.. de enige vorm dat je ziet is mn voorgevormde bh.. dus qua veloverschot.. niets:/ 

als je wat opzoekwerk doet rond de merken dan weet je dat motiva gebruikt wordt vooral bij menen die weinig veloverschot hebben. Daar zie je veel minder de randen van de prothese omdat die de vorm aannemen naarmate je ligt, draait, zit, ... tov sebbin die gebruikt wordt bij dames die borsten hebben gehad en door bv borstvoeding "theezakjes" hebben gekregen.. (ik bedoel dit echt niet beledigend!!) maar als je bijvoorbeeld sebbin neemt en je gaat vrij groot dan is de kans groter dat je idd die randen gaat zien en dat het "ballen" gaan zijn.. bij motiva zou je iets groter kunnen gaan zonder dat het onnatuurlijk wordt. Nu dit is ook maar hetgeen ik gevonden heb met mijn opzoekwerk op internet eh.. Dr Verdonck heeft dit wat bevestigd.

ik hoop dat de uitleg je wat kan helpen met je keuze.. het is idd niet gemakkelijk en iets waar je zeker van moet zijn! 

Share this post


Link to post
Share on other sites