26WHV

26WHV : 26 januari 2017 : Dr. Schwencke : Deventer Ziekenhuis

Recommended Posts

Hi,

Ik wil me graag voorstellen aan jullie, ik ben een moeder van 3 kinderen (10, 8 en 5 jaar) en krijg op medisch advies van de HA een borstverkleining. De vergoeding van de verzekering is inmiddels binnen.

De operatie gaat plaatsvinden op 26 Januari in het Deventer Ziekenhuis, mijn PC is Mw. Swencke, iemand ervaringen met haar?

Ik ben opzoek naar informatie, zie heel erg tegen de operatie op, en aan de andere kant kan ik niet wachten tot het zover is.

Het is een weloverwogen keuze van jaren, die nu toch echt werkelijkheid gaat worden:-)

Ik ben nog erg zoekende hoe de site werkt, maar word wel heel blij van alle informatie en ervaringen die ik hier vind. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

He meis, en welkom.

En wat goed dat je voor een bvk gaat, en je de goedkeuring binnen hebt,zal na de operatie een hele last van je schouders af vallen.

Via de zoekbalk of de categorie operatie verslagen borstverkleining kun je redelijk wat informatie vinden, Deze arts zegt mij eigenlijk niets,en er is 1 keer dat de pc genoemd is in een topic maar dat is al flink wat jaren geleden.

Ik heb je titel aangepast en topic verhuisd, in dit topic kun je nu alle updates, vragen en na je operatie ook je verslag neer zetten als je dat leuk vind.

Nu lekker af gaan tellen,en het went redelijk snel hier op het forum, dus kijk gewoon lekker op je gemak.

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest LiaLa

Hi,

Welkom hier. Zeker spannend. Er valt hier genoeg informatie te halen. Ik ben 2 maanden geleden geopereerd. Helaas heb ik iets langer nodig om te herstellen maar ondanks dat heb ik er zeker geen spijt van. Welke maat heb je nu en waar hoop je op uit te komen. Bij mij is er vooral gelift, dat alleen voelt al alsof je een rugzak hebt afgelegd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt Liala voor je reactie, wat vreselijk vervelend voor je dat het herstel langer duurt.

Heb je ook veel pijn?

Ik heb zelf maat 85E, soms F cup.

Maar mijn borsten zijn vooral zwaar. Ik hoop dat ik uitkom op een kleine C cup, ze zijn er nu "altijd"!! bij alles wat ik doe zitten ze mij in de weg :-(

Ik ben al beetje zoekende naar vrouwen, die ook een kleine C cup hebben gekregen na de operatie..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest LiaLa

Nee geen pijn, ben vooral moe. Maar misschien speelt de narcose daarin ook nog wel een rol. Mijn lijf is wel vaker wat trager. En ach straks is alles weer vergeten. Voorheen stelde ik me veel ergere complicaties voor. @Linnie37 heeft denk ik zo'n beetje de maat die jij graag wil. Ik kom af van 75F soms G en heb nu 75E. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey goed dat je voor bvk hebt gekozen. Ik ben 6 weken geleden geopereerd  en het viel me echt 100 procent mee. En ik had er ook nog een prothesewissel bij. Echt voor pijn hoef je niet bang te zijn daar zorgen ze wel voor. Ik was banger voor het resultaat. Maar ik vind ze mooier dan verwacht ook herstel gaat goed. Mijn fotoos en van vele andere staan onder fotoos borstverkleiningen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Ik speur het hele forum af naar info, maar kan nog niet alles vinden. Afgelopen week afspraak gehad bij de Mama Care in het zh, dat was fijn. We hebben bh bekeken die ik direct na de operatie aan krijg. Heel veel verdere info gekregen voor na de operatie, en tijd daarna thuis. Ze gaf ook aan dat er zoals ze nu kon inschatten ongeveer 300-400 gram per borst verkleind kan worden. Nu is mijn vraag hoe zal dat eruit zien. Ik heb nu een E/F cup. Ze heeft nog wel foto's laten zien, maar ben vooral opzoek naar ervaring:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo 26WHV,

Het is heel moeilijk een inschatting te maken van de cup. Elk figuur is immers anders. Het heeft vooral te maken met de breedte van je borsten. Je kan het ook moeilijk vergelijken met foto's van andere vrouwen omdat hun bouw dus anders is. Als je nu een E/F cup hebt, dan denk ik dan je op een D uit komt, maar dat kan ik natuurlijk niet met zekerheid zeggen. De meeste vrouwen houden een C of D cup over.

Nog veel succes met je borstverkleining!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest LiaLa

Hier kan je dit mooi zien, alle borsten zijn even groot maar hebben toch een andere cupmaat vanwege de omvangmaat. Ik ben van 75F / 70G naar 75E / 80C gegaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Liala, ik ben een beelddenker, en met dit plaatje kan ik me een voorstelling maken. Dank je wel..

Share this post


Link to post
Share on other sites