fitgirl95

fitgirl95 : 8 november 2016 : Dr. Verdonck : Wellness Kliniek

Recommended Posts

Hallo allemaal, 

Ik ben 8-11 geopereerd door Dr. Verdonck in de Wellness kliniek. Er is 330 cc geplaatst DP XP. Ik ben door al het fitnessen veel afgevallen en had alleen nog meer twee kleine theezakjes over. Ik heb er lang over nagedacht, maar wilde dit zo graag. Ik heb al ontzettend veel gelezen op het forum, maar dacht vandaag ik zit zelf nog steeds met veel twijfels en ik heb veel gehad aan andermans verhalen en misschien hebben jullie ook iets aan mijn verhaal! Ik ben 21 jaar oud, 159 cm lang en weeg rond de 57 kilo (doe veel aan krachttraining). 

Dr. Verdonck vertelde mij dat de max. 330 zou zijn. Met 330 zouden mensen al gaan twijfelen of het echt of nep was. Ik heb op de dag van de operatie nog getwijfeld en ook een dag ervoor nog met de kliniek gebeld. Op de operatietafel toch nog even met Dr. Verdonck over de maat gehad. Ik heb hem ook nadrukkelijk verteld dat ik niet voor natuurlijk ga! Ik wilde ook geen ballonnen op mijn lichaam, maar het mag wel een beetje nep uitzien. Hij vertelde mij toen nog dat als ik voor 350 zou gaan ik letterlijk twee ballonnen op mijn lichaam zou krijgen, dit durfde ik dus niet aan! Ik vroeg nog drie keer voordat ik in slaap viel ze worden toch niet natuurlijk he, want dat wil ik niet. Maar hij beloofde mij dat dit ook echt niet zou gebeuren. Daarbij wil ik wel even een opmerking maken over iedereen die verteld dat je groter moet gaan. Ja, ik geef toe ik vind ze nu te klein. En hoe schandalig ik het ook van mijzelf vind ik denk nu al na over een wissel. Maar ik probeer mijn gezonde verstand te behouden dat ik nog maar 3,5 week PO ben en ze nog erg gaan veranderen. Maar dit is niet zoals beloofd werd: wat nep, want de enige opmerkingen die ik krijg zijn woooooow die zijn echt mooi natuurlijk je ziet niet dat ze nep zijn.... Nou ik wilde juist een beetje nep. Zelfs mijn oma vond ze mooi natuurlijk...!:mellow: Maar wat ik niet zo goed snap, is dat ik niemand hoor praten over striemen. Als je echt veel groter gaat dan de arts adviseert dan heb je toch ook ontzettend veel risico op striemen, dit was ook een overweging, waardoor ik dacht ik luister naar de dokter hij heeft er immers verstand van! Maar idd zoals ik ze nu bij mezelf zie, had het voor mijn gevoel nog zeker groter gekund, wat ook nog zeker bij mijn lichaam had gepast... maar geduld is een schone zaak! :)

Wel wil ik mijn lof uitspreken over Dr. Verdonck met hoe hij te werk gaat. Een erg prettige man, neemt de tijd voor je als je dit nodig hebt. Ik heb hem zelfs al een keer moeten bellen 's avonds en hij nam ook direct op en gaf mij ook direct geruststellend advies, erg fijn! 

Over de operatie zelf: alles ging erg snel en verliep perfect bij de Wellness Kliniek, complimenten naar het team! Ik heb ook erg weinig pijn gehad, maar heb wel 3 weken last gehad van vocht en leek wel 6 maanden zwanger. De opgezette buik vond ik persoonlijk veel vervelender dan mijn boobies. Het enige waar ik mij op verkeken heb, is dat je echt niks kan de eerste paar dagen, alles kost ook ontzettend veel energie. Voor nu mag ik nog 5 weken niet sporten, maar mannnn wat kijk ik ernaar uit om weer te mogen sporten! 2017 begint weer met een strak eet- en trainingsschema en dan ben ik hopelijk weer terug op 15% vet (of minder hopelijk), maar deze keer MET BOOBIES! :wub:

Over ongeveer 3 maandjes moet ik nog een keer op controle en dan kijk ik ook hoe ze geworden zijn en of de maat mij nog stoort dat het niet geworden is zoals er besproken was, maar daar kan ik nu nog geen oordeel over doen! 

Ohja, en nog één kleine opmerking over het geld van borstoperaties. Misschien is niet iedereen het met mij eens, maar ik snap persoonlijk niet zo goed dat mensen een borstoperatie zo duur vinden. Als ik twee weken op vakantie ga ben ik zeker €1500 (of zelfs nog meer) kwijt voor twee weken plezier. Voor een borstoperatie betaal je ongeveer €3000, maar waar je jaren plezier van hebt, als je dit echt graag wilt is één (of 2) keer minder op vakantie gaan het dubbel en dik waard!!!! 

Hopelijk heb ik zo andere ook van informatie kunnen voorzien in hun keuze! :) 

PS. qua sportbh maat zit ik op 70F nu! Maar inderdaad zoals iedereen ook zegt dit oogt absoluut niet als een 70F. De mensen die ik verteld heb over mijn borstvergroting en de maat willen weten zeggen ook: 'sow ik dacht je komt met pornoboobs aan als je 70F hebt', maar nee absoluut niet! 

XX

Share this post


Link to post
Share on other sites

He meis, dat klinkt helemaal super hoe het gegaan is.En wat je zegt qua geld, ja daar heb je absoluut gelijk in, en is een heel goed vergelijk, alleen inderdaad heb je hier jaren plezier van.

Ik heb even je titel aangepast en je topic verhuisd naar een andere categorie, hier kun je al je verdere updates neerzetten.

Doe nog wel even lekker rustig aan.

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoihoi, 

 

Ik heb even een vraagje. Ik ben inmiddels 9.5 week PO en vraag mij af of de vorm nog veel gaat veranderen. De eerste weken heb je een behoorlijke bolling, maar die bolling is bij mij nu helemaal weg. Ik heb juist aangegeven dat ik het wat nep wilde en zeker deze bolling wil hebben, er was mij ook beloofd dat deze bolling zichtbaar zou zijn en dat er wel wat 'neps' aan zou zitten, dus ik vraag mij af of dit nog terug komt of zal ik geen bolling meer krijgen? 

XX 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of het er nog nep zal uitzien weet ik niet, maar misschien zeggen veel mensen ook 'wauw ziet er natuurlijk uit!' Omdat ze denken dat je dat wil horen? Veel vrouwen willen niet dat iemand ziet dat ze een borstvergroting hebbeb gehad dus ik zou vooral

naar je eigen mening luisteren ^_^ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@lien. miss kan je eens een foto posten fitgirl? Voor ons, want miss zoals lien aangeeft zeggen de mensen dit omdat ze denken dat je dit wilt horen en miss kunnen wij van het forum beter oordelen omdat we er zelf hebben :D ? Van welke voorsituatie kom je meid? Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

@fitgirl95 Hai, om antwoord te geven op je vraag...nee je bolling komt niet terug zoals in de eerste weken. Na je operatie zitten je borsten nog vol vocht, onder je gespannen huid en nog klem (half) onder je spier. Zodra je ontzwelt, je spier ontspant gaan je protheses wat dalen. Wel zul je merken dat hierdoor je onderpool wat voller is geworden. 

 

Ik heb de 85% gevulde ronde prothesen. Deze vallen zeg maar druppelvorm en lopen subtiel richting tepel af. In het begin ook een sterke bolling maar na 6 weken was ie ook foetsie. Een plungemodel laat het wel iets terugkomen xx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik ben ook wel benieuwd naar een foto! En ik snap je helemaal, met dat het misschien wel wat groter mocht. Ik heb 320cc want ik wilde een 'natuurlijk' resultaat, maar achteraf had ik 350cc ook niet heel erg gevonden haha. 

 

Ben je alweer aan het trainen? Ik moet nog 4 weken wachten, echt vreselijk! <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zal deze week eens even kijken of het lukt om een foto te plaatsen:). Ik heb inmiddels de kliniek al gemaild over mijn ontevredenheid, aangezien het gewoon niet is wat ik gevraagd heb en wat er afgesproken is. Ik ben inmiddels wel alweer flink bezig met trainen, dit gaat super kan ook alweer sinds 2/3 weken mijn borst trainen, geen problemen mee gehad. Mijn lichaam is wel nog steeds erg slap en ben nog lang niet terug op mijn oude niveau.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Net je verhaal gelezen en zie nu dus dat je al door Verdonck bent geopereerd en nu dus bij dr. Van Zele op controle bent geweest. Ik hoop dat hij je opnieuw kan opereren en je prothese wat omlaag kan halen. Sterkte en succes meid! 

Share this post


Link to post
Share on other sites