rozebooz

rozebooz : 15 mei 2017 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hallo Allemaal.

Ooit in 2011 heb ik mij al eens aangemeld op deze site, omdat ik toen al graag een BV wou.. 

Nu paar jaar verder inmiddels 24 jaar, hoop ik toch echt dat er in 2017 iets gaat gebeuren. Ik ben 180 lang,  peervormig en heb momenteel een kleine 70B. Die maxi push up bh's ben ik echt spugzat.. :) Voor mijzelf heb ik een beetje een doel qua sporten voordat ik een BV wil. Ik heb zoiets dan is mijn lichaam verder hoe ik het zou willen en uiteindelijk wil ik gewoon mooi in verhouding zijn met echte borsten ipv een push up bh! Op de site probeer ik wat info te verzamelen, waar moet je op letten verschillende protheses en artsen, enzovoort. Ik las regelmatig iets over dr Nio en ben naar hem benieuwd. Maar er is wel heel wat verschillende info te vinden , wat ook lastig maakt om een keus te maken. Door de bomen het bos niet meer zien..

Wat ik voornamelijk spannend vind, is: gaat het aan de verwachtingen voldoen. Ik heb niet veel vlees/vet op mijn bovenlichaam. Hierdoor ben ik bang dat de proteses echt te zien zijn. Laatste tijd is er behoorlijk wat in het nieuws in opspraak en overwoog ik hierom meer naar hydrogel te gaan kijken. Aan de andere kant denk ik dat het ook wel mee valt met de silicone protheses. Hier twijfel ik nog over. En wie weet ooit nog kinderen.. Hoe gaat dat met alle lichaamsveranderingen die een zwangerschap met zich mee brengt. 

De herstelperiode vind ik ook lastig, aangezien ik nagelstyliste ben. Wat is jullie ervaring? Ik wil niet iets fout doen wat het herstel of resultaat ten nadelen komt.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit forum vind ik echt super fijn, afgelopen tijd veel gelezen en heeft erg geholpen tot zo ver. Maar door de bomen zie ik het bos haast niet meer.! Ik weet echt niet goed door welke arts ik zou willen geholpen worden. Ben zo bang om een keus te maken, want je hoopt op de beste resultaten natuurlijk :(  K. Peters lijkt mij erg goed en Frans Straten ook (enkel is hij niet meer werkzaam bij Diana en heb al wel naar de kliniek heyendeal gemaild). Hier op het forum las ik dat K. Peters erg vol zit met afspraken, wat ik ontzettend jammer vind. Want ik heb vanaf 13 mei 3 weken vakantie. Zou ik dan echt de stap durven zetten dan hoop ik het liefste rond de 13de geholpen te kunnen worden. Dus hoop een PC te vinden waar ik mij goed bij voel waarbij ik terecht kan.

 

Als het goed is kan ik morgen terecht voor mijn eerste consult bij Praktijk Gabriels en ze hebben het over hupkens en Grabielz. Ik had op zich wel goeie recensies over Dokter Hupkens gelezen. Maar twijfel er toch nog wel erg over, nog niet een goed gevoel bij. Ik hoop dat K. Peters misschien toch nog plek heeft en dat ik bij Frans Straten nog langs kan, omdat ik van hun hele mooie resultaten hier op het forum vond. :wub: 

 

Wie weet er meer van deze PC Hupkens of Grabielz? Is het toch niet net anders is dan Peters of Straten. Ik ook minder vinden over hun vinden.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou niet via diana gabriels gaan maar gelijk via de kliniek zelf, ik kwam erachter dat kliniek amstelveen( dr. Koeijers) aangesloten was bij diana en gewoon direct de kliniek benaderd want het consult met diana lees ik op het forum slaat nergens op!zonde van je tijd kan je beter gelijk met de pc brainstormen. Ik heb expres naar specialist anatomisch gevraagd en dat was dus Koeijers ik wordt 18 mei geopereerd! Doe vooral waar je je goed bij voelt ..niet dat je spijt krijgt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank je wel! Ik wist niet dat hij hier ook aangesloten is, zal is naar deze pc kijken :) en laat het zo meteen maar over mij heen komen, gelukkig zijn we toch al in de buurt voor de woon boulevard ;p Ik wil zo wie zo ook nog langs Straten in Nijmegen. 

 

Jij ook nog bij meerdere pc geweest?heb je  specifieke reden dat je voor anatomisch wil gaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee had wel in mijn hoofd ga ook langs verschillende pcs maar had gelijk goed gevoel bij deze man! Neem ook het gesprek op met je telefoon, ik was de helft namelijk alweer vergeten wat hij allemaal vertelde door mn enthousiasme. Ja ik wil anatomisch omdat dit meest natuurlijk is en ik heel dun ben ..164 en 49 kilo. Ik krijg daarom ook dual plane ..250 a 300cc (net wat gaat passen) en dan high profile om toch aan de bovenkant volume te hebben. Mijn rechterborst is ietsie kleiner en viel hem ook gelijk op en daar stopt hij dus meer cc in. Las op internet dat hij dat ook heel goed kan assymetrische borsten weer symmetrisch maken..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als het goed voeld voeld het goed ja! Ik ben heb zelf ook een slank bovenlichaam. Bij mijn sleutelbeen zie je als ware net de ribben.. Dit vind ik zelf niet heel mooi..maar de borsten kunnen iets meer naar elkaar toe gezet worden dat het minder zou opvallen dacht ik.

 

:):)Nouu.. gisteren ben ik er geweest en in het begin dacht ik.. ik weet het niet hoor... Er zaten al een aantal mensen te wachten voor een 1ste intake of voor een afspraak met een chirurg. Ik kreeg een formulier die ik moest invullen en daarna begon het wachten... 3 kwartier later kreeg ik te horen, nadat ik vroeg hoe lang het ongeveer zou duren, dat ik het formulier al lang mocht inleveren.. :huh: dacht ik zal geroepen worden en was mij niet gezegd of opgevallen dat iemand anders het wel had ingeleverd.. Waarschijnlijk had het tijd gescheeld als dat eerder had gedaan.. uiteindelijk waren wij na wat meer dan een uur wachten aan de beurt. En aangezien het etens tijd was.. Haha.. maar uit eindelijk blij dat ik gebleven ben!. We werden door Diana zelf en haar dochter geholpen en Diana heeft ook zeker de tijd genomen om ons goed te woord te staan. Echt super netjes want wij hebben er toch even gezeten. Ze was duidelijk en wat zakelijker, maar ik heb het gesprek zeker als prettig ervaren. Ik blijf wat sceptisch, dit zal wel komen doordat ik zo wie zo wat kritisch ben. Diana adviseerde 375 a 400cc rond HP tebbes methode. (???) Zegt mij helemaal niks. Al klonk het als dual plate, tussen de borstspier. Het scheen een echte dr. Hupkens manier te zijn. 

 

11-2 mag ik bij Hupkens langs, ben benieuwd wat hij zal adviseren. Mocht ik nou geen klik hebben met hem dan kon ik nog een afspraak maken met Kevin Peters. Diana vond mij echt iemand voor Hupkens, al heb ik zelf een beetje het idee dat Peters al heel druk zit.

 

Van de week ga ik nog een afspraak maken bij Straten. En ben nog erg  nieuwsgierig naar de Motiva Protheses, deze zouden zachter zijn en nog kleinere kans op kapselvorming. 0.3 % als ik het goed had gelezen. Volgens Diana was tegenwoordig een lager percentage kans op kapsel vorming door de technieken die verder ontwikkeld zijn want de Mentor protheses zouden hetzelfde zijn als ongeveer 20 jaar geleden. Toen kreeg 1 op  de 4 kapselvorming. Gelukkig tegenwoordig al stuk beter maar wel spannend.. 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lekker lang dagje geweest dus.. mentor en natrelle implantaten zijn volgens mij de enige die echt "goedgekeurd" zijn ofzo moet je maar even googlen. 

 

Merk wel op het forum dat diana altijd 400cc zegt en de pc dan zegt dat dat helemaal niet gaat passen.. en neem gewoon de gesprekken op dat je niks vergeet... hoop dat je snel ergens een goed gevoel hebt en keuze kan maken 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag bij Frans Straten geweest en moet zeggen dat dit gesprek mij toch nog het beste beviel. Eerder al bij Hupkens geweest (via Diana), ik kan natuurlijk niks over zijn kunnen zeggen, dat zal onwaarschijnlijk helemaal goed zitten. Enkel vond ik het gesprek toen lastiger lopen. Waarschijnlijk omdat ik het ontzettend spannend vind en zie overal beren op de weg. Bij Frans Straten had ik ook een beetje het gevoel dat hij dacht ''lastig persoon'' Hahaha. maar dan ook dat hij mij wel op mijn gemak meer stelde. Bij Hupkens was dit er niet echt, hij was ook echt in dienst van Diana. Wellicht als je direct bij hem een consult hebt dat het dan anders is.

 

Met Frans Straten kwam ik nu uit op Anatomisch 440cc cohesive III high Projection met mijn lengte 180 en blijkbaar nog kleiner dan ik dacht, een 70 A cup. <_<  Al twijfel ik nog behoorlijk over deze prothese. Ik heb een dunnere huid, maar geeft wel de gewenste volume bovenin? ik wil naturel overloop, maar zeker niet te weinig bovenin. En de gel cohesive III is steviger qua structuur, hoe beweegt dit mee en ook de vorm anatomisch is het dan natuurlijk met bewegen? Zo alles bij elkaar zit ik dan toch nog te twijfelen of ronde protheses dan niet beter past voor mij.?

 

Enige wat al wel vrij zeker is,, is de datum! 15 mei Frans Straten Kliniek Heyendael. Alleen nog bevestigen ;p

Share this post


Link to post
Share on other sites

@best_boobie wil jij mijn topic veranderen :) 15 mei Frans straten. Wat het wordt... waarschijnlijk 440 anatomisch III. Weet jij misschien hoe dit een beetje zou kunnen worden? Ik ben 180 lang 67kilo, heup omvang 100 en wil dit het liefste in verhouding hebben, dus ook rond die omtrek of beetje mooi in verhouding. Nu heb ik 70 a 75 A. ik las dat cohesive III minder kans op rimpelvorming zou hebben dan I of II, maar wel steviger aan voelt. Maar toch niet onnatuurlijk hard? weet jij hier misschien meer over? Tijdens het consult is het allemaal toch een beetje over mij heen gekomen :o 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb je titel aangepast en ga je zo ook even verhuizen naar de operatieverslagen! Gefeliciteerd met je datum meid!!

Krijg je Mentor prothesen? Dan kijk ik voor je in de catalogus (tag of citeer me wel ff, of stuur me een pb met alle info (heb ik het liefst) )
Hm.. en tussen 70A en 75A zit een hele cupmaat verschil.. Welke bh past beter? hihi

Wat betreft hardheid: geen zorgen maken.. Heb wel eens vergeleken (mocht knijpen in de boobs van mijn nichtje :12: die anatomische prothesen heeft) en het verschil is echt met de blote hand niet goed voelbaar hoor! Daar echt geen zorgen over!!!

 

xxx BB

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@best_boobie Dank je wel! Ochh dat neemt toch echt wat zorgen weg. :D was echt  bang voor harde ballen.! Het merk is mentor inderdaad. Is er nou ook heel veel verschil in vorm te zien tussen rond en anatomisch?

 

Eigenlijk laatste paar jaar altijd 70B aan maar de cup is sinds laatste maanden te groot. Vroeger droeg ik 75 maar in dat zit niet fijn, want dan komt hij los te zitten. Ik heb de info verder in een pb gestuurd :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Phoee.! Nog maar een maar daagjes. En twijfel nog tussen 390 en 440 toch eigenlijk.. ook voor in de toekomt voor als er ooit een wissel moet.  Dat is toch altijd net een stukje groter dan weer. Maar weet ook niet hoe dit zal worden.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou toch voor het grootste gaan hoor, ben je er zelf al een beetje uit? Hoe laat moet je je melden? Tot maandag :101: en fijn weekend!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik moet er om 9 uur zijn!. En nee ik ben er nog niet uit. :wacko: Hahah. Zo lastig. ! Heb jou verhaal ook even zitten lezen. Wat goed zeg, zoveel zelf afgevallen en heb jij al zenuwen? :) ik wel een beetje hoor al ben ik meer druk met de laatste voorbereidingen.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites