Brendax

brendax : 21 december 2016 : Dr. Schiettecatte : Kliniek Veldhoven/Amstelveen

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

Ik ben Brenda, 1,76 en 64 kilo. Ik ben afgelopen week naar kliniek Veldhoven geweest voor een consult. Ik wil al 6 jaar een borstvergroting omdat ik altijd heel veel verdriet en onzekerheid heb gehad over mijn borsten. Ik heb als het goed is cup A75. Zeker weten doe ik het niet. Ik heb namelijk het al in geen jaren meer laten meten uit schaamte. Het consult bij kliniek Veldhoven gaf mij een heel fijn gevoel. Ik was heel zenuwachtig maar het was een zeer geruststellend gesprek. Ik gaf aan dat ik het maximale wilde. De dokter zei dat 400 cc, ronde implantaten achter de borstspier het mooist zou worden voor mij. Nu ik er een paar dagen over na heb gedacht ben ik bang dat ik het straks toch te klein ga vinden.. En zou ik het liefst 500 cc willen. Is dit egoïstisch? of heeft iemand ook twijfels gehad over de grote die de dokter adviseerde? Ik ben nog al onzeker.
Al het advies is welkom!!

Liefs Brenda

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Brendax

Hoi en welkom! :) 

Qua voorsituatie schelen wij niet veel. Ik ben 1.77 lang en weeg ongeveer 70kg. Dus weet ook wel zeker dat jij 500cc goed zou kunnen hebben! 

Als jij toch 500cc zou willen dan zou ik dit bespreekbaar gaan maken met de pc! Dan pas weet je of de mogelijkheid er is :) 

Groetjes

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja of nog een consult bij andere pc inplannen. Wat bij de ene maximaal is is bij een andere nog meer mogelijk. En je bent echt niet egoistische je moet er genoeg voor betalen dan wil je toch waar je tevreden mee bent.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Brendax

Hoi meis,

Ik heb even je andere topic weggehaald omdat die hetzelfde was als deze, dus in dit topic kun je nu alle verdere vragen stellen, en updates neerzetten.

En als je zo twijfelt over het aantal cc kun je het alsnog gaan bespreken met je pc, en anders een consult inplannen bij een andere pc, het gaat hier om een grote beslissing en je moet wel zelf voor 100% achter je keuze staan, want anders krijg je achteraf spijt en dat zou zonde zijn.Dus er is echt niets egoïstisch aan als jij graag meer cc wilt,het is een behoorlijke operatie,je betaald een hoop geld, dus mag je ook een aantal wensen hebben.

Want het is meestal in de praktijk zo dat de meeste meiden zeggen dat ze ze achteraf toch te klein vinden.

Ook raden we hier meestal toch wel aan om meerdere consulten te plannen omdat iedere pc een ander advies en werkwijze heeft.

Lees anders een een aantal verschillende topics over andere pc's, waaronder bijv Dr. Nio, die plaatst wat jij mooi vind ( mits het past natuurlijk) 

xx

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal,

Naar al 5 jaar (nu 21 jaar, 64 kilo, 1.76) heel veel verdriet en veel ontwijkend gedrag (niet willen zwemmen ect.:blush:) jullie kennen het denk ik wel.. wilde ik naar hard sparen eindelijk mijn borsten laten vergroten. 

3 november had ik mijn consult bij kliniek Veldhoven, bij Dr. Schiettecatte. Ik had gelijk een goed gevoel bij de kliniek en bij de dokter. Ik wou heel graag het maximale wat mogelijk was. Dr. Schiettecatte wil bij me 400 cc dual plane COH 2 plaatsen. Ik vond het moeilijk om een beeld te krijgen. (bij het passen kon ik niet door de "rare" vorm heen kijken) Gelukkig was er borstenforum! Ik heb veel rond gevraagd en foto's gekeken, waardoor ik een beter beeld kreeg. Maar door veel verschillende topic's heel positief maar ook wat aandachtspuntjes.. ging ik wel een beetje twijfelen. "Zal het dan wel groot genoeg worden bij mij? Is dr. Schiettecatte dan wel goed genoeg? zou ik nog een andere consult plannen bij andere pc?"

Sinds gister heb ik de knoop door gehakt. Ik was helemaal happy naar mijn consult? dus waarom nog twijfelen? Ik heb me operatie in gepland en ik kan werkelijk niet wachten. (wel zie ik heel erg op tegen de pijn, maar dat neem ik voor lief) Woensdag 21 december ga ik van een volle A75 naar hopelijk een D kleine E cup!! Ik word geopereerd in Amstelveen. Dreams come true!:wub: (hopen we dan) Dankjewel vóór al het advies lieve girls!

Ik hoor nog steeds héél graag verhalen van meiden die komende tijd ook een operatie staan te wachten bij dr. Schiettecatte. 

XX Brenda

Share this post


Link to post
Share on other sites

He meis, 

Ik heb je topics even samengevoegd, zo heb je alles netjes bij elkaar staan en blijft het overzichtelijk.In dit topic kun je nu ook al je verdere updates, vragen en ook na je operatie je verslag neerzetten.

Fijn dat je tijdens je 2e consult een goed gevoel had,kun je nu met een gerust hart af gaan tellen.

xx

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veel plezier en succes met het inlezen hier op het forum! 

Definitief er al aan uit wat je erin laat zetten? Omdat je eerst zei dat je misschien toch 500cc wilt. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb een operatieverslag over Dr. Schietecatte moet je maar even lezen ben er zelf niet zo blij mee maar als jij je er goed bij voelt is dat natuurlijk het belangrijkste

Share this post


Link to post
Share on other sites

@annie1995 hey meid! dankjewel ik had het tijdje terug al gelezen. Daar schrok ik inderdaad enorm van wat ben je 'slecht' behandeld in de kliniek! ik kreeg het er al helemaal benauwd van.. hopelijk gaat het er bij mij wat patiënt vriendelijker aan toe..  Ben je ondanks alles wel blij met het resultaat tot nu toe? daar ben ik dan wel heel benieuwd naar!:rolleyes:

@Sonja1985 Hey meis, jaa ik laat definitief 400 cc dp zetten. Op het begin zag ik allemaal mooie foto's (500cc) en raakte ik een beetje in de war. Maar omdat ik nog al "dun" ben zei de pc dat als ik groter nam je kans had de protheses te zien. En dat wil ik natuurlijk ook niet! En achteraf zie ik nu steeds meer meiden met zelfde voor situatie met 400 cc en vind het prachtig! Ik sport ook super veel dus het moet ook niet in de weg gaan zitten.
Me besluit staat helemaal vast nog 3 weekjes wachten. Jij nog 2 toch? Jij ook succes met de voor spanning!:12:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Brendax

jep nog een goede twee weken!!

 

fijn dat je de knoop door hebt kunnen hakken. 400 gaat een heel mooi volume zijn denk ik. Net wat je zegt, het moet wel mooi en natuurlijk blijven!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben tevreden want ze zien er mooi en  natuurlijk uit in day opzicht heb ik niks te klagen maar ze hadden wel wat groter gemogen!

als ik jou was zou ik niet teveel op cc letten, hoe hoger je gaat hoe breder ze eigenlijk worden, het volume word niet zozeer groter. Je hoeft niet bang te zijn bij dr schietecatte want ze gaan er zeker natuurlijk uit zien! 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoii 

Ik zie dat jij ook woensdag word geopereerd door schiettecatte. Is het goed dat ik je ga volgen we zullen in het zelfde herstel zitten?

X

Share this post


Link to post
Share on other sites

foto's van mijn voor situatie in mijn album geplaatst! nog 3 nachtjes slapen!-_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aftellen !! :123:

Waar ik het ergste tegen op zie is dat ik niet meer op me buik kan slapen.. na hoeveel weken kan dit weer een beetje wel? Dat is echt me grootste :blink:..  heeft iemand hier ervaring mee?

Share this post


Link to post
Share on other sites